đizzz, kaj pise kolko dugo bu se skidalo :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na kojem storeu si ga kupio? Ja sam na US i još uvijek mi samo timer odbrojava do početka igranja. Nemam nigdje opciju da započnem download.
Na kojem storeu si ga kupio? Ja sam na US i još uvijek mi samo timer odbrojava do početka igranja. Nemam nigdje opciju da započnem download.
isto tak i meni
isto tak i meni
Također. Još nije dostupan preload na usa, a više manje je svugdje već.

može li se nakako igra koja je na dvdu prebacit na hard?
može li se nakako igra koja je na dvdu prebacit na hard?
ne
Iako neke igre zahtjevaju instalaciju jos uvijek disk mora bit u konzoli
Ovo ja zovem dobrom prilikom.http://mondo.hr/zabava/igre-i-konzole/playstation-4-500gb-gratis-gta-v-ps4
Ne kuzim ovo nimalo...poceo mi je skidati gta 5, neka dva fajla (jedan od 1,2 GB i drugi oko 600MB ) i to je skinio i vise nist ne skida..ne kuzim..??? kako je kod vas sto vam preloada igru, jel skida kompletno 50 GB ili?

Yep u pravu si...hvala. Vec sam se zabrinio jer sve mi nesto bugovito :)
----- Pardon, duplo. ------
Ovo ja zovem dobrom prilikom.http://mondo.hr/zabava/igre-i-konzole/playstation-4-500gb-gratis-gta-v-ps4
Za naše prilike možda,
no u usporedbi s ovim - baš i ne:
http://blog.us.playstation.com/2014/11/14/ps4-on-black-friday-gta-v-bundle-and-lego-batman-3-bundle/
@ srsen
PS+ vrijedi za sve račune na konzoli.
Ne isplati!
Baci malo oko na reboot, nuškalo i sl.
Ja sam ga nekidan nabavio za 150kn, a bilo ih je i po 130-140kn.
Nemojte se zaletavat s digitalnim verzijama igre, prije nego provjerite cijene disk verzija.
Em je kasnije lakše proslijediš, em se ne hebeš sa downloadom.
Jel moguće snimati nekako vise od 15 min gameplaya u komadu?
izgleda da su se smilovali japanci i nama amerikancima. dostupan je download za US account.
ja imam 10Mbit pa mi ne skida tolko :\
skida mi kakvih 500kB/s
Nemaju Ameri (u prosjeku) tako brzi internet kako misliš. :)
A PSN ionako ne voli brze internete, ja sam na optici 100/100 pa mi ne skida ni pola toliko s PSN-a.
ja imam 20 mbit/s download tak da bi to trebalo skinuti se za cca 10 sati.
no kao sto kazu svi, bas i ne ide punom brzinom sa psn-a. jucer sam skidao advanced warfare pa se prvih sat-dva skidalo brzinom od cca 0.5 mb/s, a kasnije se ubrzalo na preko 2 mb/s.
a kako mogu vidjeti da se skida ostatak? skinulo se 600 mb igre i 1.2 gb updatea. i sad kao da se nista ne događa.
no kao sto kazu svi, bas i ne ide punom brzinom sa psn-a. jucer sam skidao advanced warfare pa se prvih sat-dva skidalo brzinom od cca 0.5 mb/s, a kasnije se ubrzalo na preko 2 mb/s.
a kako mogu vidjeti da se skida ostatak? skinulo se 600 mb igre i 1.2 gb updatea. i sad kao da se nista ne događa.
da tak i meni uopce ne kuzim dal se skida kaj il ne
Unazad par postova imas objasnjeno di mozes vidit trenutni download..
Unazad par postova imas objasnjeno di mozes vidit trenutni download..
to bi sony malo trebao urediti da bude jasnije jel se nesto downloada ili ne. ako ne znas gdje trebas gledati skida li se što, isključiti ćeš ps4 misleći da je sve gotovo.
ne kuzim cemu to "skrivanje"
mislio sam "skrivanje" u smislu da možda žele korisnika spasiti od nepotrebnih informacija, a ova je zapravo bitna.