PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.472.463
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4
tomislavivic kaže...

ima li kakvih novosti oko driveclub free izdanja ili misle da smo zaboravili na to..??

da i mene to zanima...ocito misle da budemo zaboravili  !  {#}

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

PSN opet neradi...ne zna se navodno zašto, ništa novo....što se tiče Drivecluba i to ćem očekati

0 0 hvala 0
16 godina
HDesignz kaže...

PSN opet neradi...ne zna se navodno zašto, ništa novo....što se tiče Drivecluba i to ćem očekati

Stiže nam update: http://blog.us.playstation.com/2014/10/16/ps4-system-software-preview-usb-music-player-new-home-screen-colors-more/

12 godina
PlayStation 4
Kada stize taj update?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

uskoro (Zapravo se ne zna)

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Mislim se puknut ps4 na njuškalu (dobra ponuda) nova zapakirana, račun i jamstvo.

Interesira me na što trebam obratit pozornost, dali postoje nekakve lošije serije i sl.(čini mi se da sam negdje čitao da su se podvaljivale popravljane konzole, ali nisam siguran u to)?

Mislim se vratit ps-u, pa me interesira.

Na rebootu mi je prvi savjet bio, ''ne vračaj se, psn je živo rasulo''.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 11:49 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...

Mislim se puknut ps4 na njuškalu (dobra ponuda) nova zapakirana, račun i jamstvo.

Interesira me na što trebam obratit pozornost, dali postoje nekakve lošije serije i sl.(čini mi se da sam negdje čitao da su se podvaljivale popravljane konzole, ali nisam siguran u to)?

Mislim se vratit ps-u, pa me interesira.

Na rebootu mi je prvi savjet bio, ''ne vračaj se, psn je živo rasulo''.

Konzola je vrhunska ,ali PSN trenutno je rasulo 
No to ne znaci da se nece popravit  

http://www.snabbox.org/
12 godina
PlayStation 4

istina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ma ne znam baš...

Znam da će se sad svi narogušiti i nemilice lupati TD, ali moram to reći.

Konzola je vrhunska u smislu da ima nešto jači hardver od XB1 i da ima Remote Play, koji je po meni super stvar i koji koristim gotovo svakodnevno.

Ali, dosta stvari u usporedbi sa XB1 su mi lošije.

• PSN je katastrofa (ne radi svaki drugi dan + na dane kad izađe neka malo popularnija igra)
  • Chat i messaging sustav sa prijateljima je loš (kasni satima)
  • Aplikacije praktički ne postoje (Youtube i sl.)
  • Nema DLNA (media server support) tj. ne možeš streamati filmove sa lokalnog servera, niti MKV podršku
  • Nema podrške za eksterni HDD
  • Ne može se pauzirati download
  • Kamerica ne služi ničemu i nema naznaka da će nečemu služiti
  • Na kontroleru su se gljive raspale mnogim ljudima (onima koji nisu stavili gumenu zaštitu)
  • PSN+ free igre su katastrofa (OK, ni XB1 nema puno bolje, al' ima EA Access opciju pretplate koja je jako dobra)
  • Da ne zaboravim, konzola se dosta grije/hladi, pa se ni u ludilu ne smije stavljati u mali prostor bez protoka zraka

Ako netko želi igrati igre u single playeru i ne raditi apsolutno ništa drugo na PS4, onda da, konzola je odlična.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 12:42 (DeniZg).
12 godina
PlayStation 4

Stpi se jos malo Deni...evo procitaj klik

Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
PlayStation 4
Kao prvo konzola se ne grije nista posebno svoju prakticki ne gasim od prvog mjeseca i uopce nije glasna. Kao drugo meni poruke ni notifikacije ne kasne. Psn je u banani malo radi malo je uglavnom svaki treci dan maintance i to me zivcira najvise od svega. Al popravit ce oni to sve s vremenom taman prije izlaska ps5 haha. Uglavnom nemoj se svoumit uzmi ps4 neces pozaliti

1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Konzola je meni super, to šta PSN zna zezati, meni ni ne smeta jer ne igram ili vrlo malo igram MP.

Ono malo šta se dopisujem preko poruka, sve radi uredno.

Uskoro izlati i 2.0 nadogradnja pa će shodno tome stići i novih stvari.

Većina nedostataka se može, a vjerujem da i hoće nadodati nadogradnjama firmwarea.

{#}

Edit:

Od konzole želim da pogoni igre kako treba, glazba, filmovi i ostale stvari su dobrodošle, ali....mah, imam za to druge uređaje.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 14:44 (Virty).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...
Kao prvo konzola se ne grije nista posebno svoju prakticki ne gasim od prvog mjeseca i uopce nije glasna. Kao drugo meni poruke ni notifikacije ne kasne. Psn je u banani malo radi malo je uglavnom svaki treci dan maintance i to me zivcira najvise od svega. Al popravit ce oni to sve s vremenom taman prije izlaska ps5 haha. Uglavnom nemoj se svoumit uzmi ps4 neces pozaliti

Ma ne dvoumim se ja, jer sam već kupio konzolu prije pola godine. Više onako objektivno komentiram.

Jedina je dvojba da li kupiti i XB1, jer mi se sviđaju mogućnosti i neke ekskluzive.

Mislim da Sony malo previše spava na lovorikama i uzda se u tu razliku u rezoluciji koju radi u nekim igrama.

Za to vrijeme MS ulaže gomile para u razvoj XB1 i kupuje ekskluzive, a PS4 igrači čekaju da proradi PSN.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
a PS4 igrači čekaju da proradi PSN.

....ili igraju igre i ne jadikuju! {#}

12 godina
Virty kaže...
DeniZg kaže...

Kak ti rade Destiny i Battlefield kad je PSN srušen? {#}

Nema veze.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 15:16 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...
Virty kaže...
DeniZg kaže...

Nema veze.

Zašto misliš da igram te igre? :)

Ne igram ih, ja sam "posve" zadovoljan sa svim šta mi PS4 nudi.

Da ima problema sa PSN-om, ima, ali mene ne diraju.

Sve šta kupim ili želim skinit sa PSN-a, skinem uredno.

Dopisivanje mi radi, ćakula preko headseta radi, MP u Watch Dogsu radi, meni sve ok :)

12 godina
Virty kaže...
DeniZg kaže...
Virty kaže...
DeniZg kaže...

Nema veze.

Zašto misliš da igram te igre? :)

Ne igram ih, ja sam "posve" zadovoljan sa svim šta mi PS4 nudi.

Da ima problema sa PSN-om, ima, ali mene ne diraju.

Sve šta kupim ili želim skinit sa PSN-a, skinem uredno.

Dopisivanje mi radi, ćakula preko headseta radi, MP u Watch Dogsu radi, meni sve ok :)

Ma ja ih igram, pa zato kažem. {#}

Mislim da su ljudi dosta tolerantni prema PSN propustima jer je prije online igranje preko PSN-a bilo besplatno, pa ajde, nema veze ako šteka koji put. Međutim, to više nije slučaj, pa bi bilo red se Sony malo sabere po tom pitanju.

PSN - DeniZg80
12 godina
PlayStation 4
Ma ja jedino jos bf4 igram sve ostalo sam prodao. Sad cekam novi cod,project cars,pes 2015 i gta5 to sve izlazi u 11 mjesecu tak da ce biti zanimljiva zima. Jedino cu jos morat piknut ovaj novi trusmaster t300 volan

0 0 hvala 0
15 godina
DeniZg kaže...

Ma ne znam baš...

Konzola je vrhunska u smislu da ima nešto jači hardver od XB1 i da ima Remote Play, koji je po meni super stvar i koji koristim gotovo svakodnevno.

Kakav je remote play? Jel ima nekakve degradacije slike, laga? Ja iščekujem da se pojavi aplikacija za Z3.

Potpis!
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Remoze play je super dok si na kucnom wifiju,negdje dalje je vec koma

Sto se tice zelja i da psn ne radi i da je x1 bolje...malo strpljenja bit ce supporta ;)

0 0 hvala 0
12 godina
Ezio kaže...
DeniZg kaže...

Ma ne znam baš...

Kakav je remote play? Jel ima nekakve degradacije slike, laga? Ja iščekujem da se pojavi aplikacija za Z3.

Remote play radi odlično, pogotovo ako Vitu spojiš direktno sa PS4. Degradacija slike se dešava ako se počneš previše udaljavati.

Lag je primjetan jedino ako PS4 nije spojen kablom sa routerom.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
PlayStation 4 problem

Pozdrav Bugovcima...godinama čitam i bug i ovaj forum, ali eto, zbog problema sam primoran napravit profil i zatražit Vašu pomoć...{#}

Dakle, kupio sam novi PS4 u Sancta Domenici, i dođem doma i spojim na tv(Samsung B530,full hd tv) preko hdmi kabela i ne radi...znači prikaže neku sliku(ljubičastu,zelenu i sl) koja se pali i gasi,uz nju se i zvuk pali i gasi...znaći nema onog početnog loga od PS ni ničeg,samo to. PS svijetli bijelom bojom. Probao sam spojiti na sve hdmi ulaze,ali ista priča. Zamijenio sam sa drugim hdmi kabelom i on isto takvu sliku prikazuje. Spojio sam laptop na tv preko istog kabela i radi sve normalno. Obratio sam se dućanu di je kupljen,oni su ga spojili na tv i sve je normalno funkcioniralo. Dali su mi broj od ovlaštenog Sony servisa te od servisa za Samsung, zvao sam ih te jedni na druge krivicu prebacuju. {#} Sony servis kaže da je u tv-u problem,pošto radi PS sa drugim tv-om,dok Samsung kaže da treba podesiti PS pošto preko laptopa radi normalno. Guglao sam i nisam naišao nigdje na takav problem, u servisu su i sami rekli da nisu imali takav problem. Eto, neznam što da radim i kome da se više obratim za pomoć, nadam se da ima neki genijalac među Vama. Hvala unaprijed!!! {#}

0 0 hvala 0
12 godina
Re: PlayStation 4 problem
Reno93 kaže...

Pozdrav Bugovcima...godinama čitam i bug i ovaj forum, ali eto, zbog problema sam primoran napravit profil i zatražit Vašu pomoć...{#}

Dakle, kupio sam novi PS4 u Sancta Domenici, i dođem doma i spojim na tv(Samsung B530,full hd tv) preko hdmi kabela i ne radi...znači prikaže neku sliku(ljubičastu,zelenu i sl) koja se pali i gasi,uz nju se i zvuk pali i gasi...znaći nema onog početnog loga od PS ni ničeg,samo to. PS svijetli bijelom bojom. Probao sam spojiti na sve hdmi ulaze,ali ista priča. Zamijenio sam sa drugim hdmi kabelom i on isto takvu sliku prikazuje. Spojio sam laptop na tv preko istog kabela i radi sve normalno. Obratio sam se dućanu di je kupljen,oni su ga spojili na tv i sve je normalno funkcioniralo. Dali su mi broj od ovlaštenog Sony servisa te od servisa za Samsung, zvao sam ih te jedni na druge krivicu prebacuju. {#} Sony servis kaže da je u tv-u problem,pošto radi PS sa drugim tv-om,dok Samsung kaže da treba podesiti PS pošto preko laptopa radi normalno. Guglao sam i nisam naišao nigdje na takav problem, u servisu su i sami rekli da nisu imali takav problem. Eto, neznam što da radim i kome da se više obratim za pomoć, nadam se da ima neki genijalac među Vama. Hvala unaprijed!!! {#}

Kad ti se to desi, probaj ugasiti pa upaliti TV.

Ili promijeniti izvor signala u neki drugi, pa vrati na onaj od PS4.

Meni se često puta dešava da mi ne radi zvuk, pa mi paljenje/gašenje TV-a pomogne.

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan

I to sam pokušavao i pokrenut PS u safe modu ali nista ne pomaže {#}

12 godina
Reno93 kaže...

I to sam pokušavao i pokrenut PS u safe modu ali nista ne pomaže {#}

Jesi probao možda upaliti TV, prebaciti izvor signala na HMDI od PS4 i tek onda upaliti PS4?

EDIT: Probaj napraviti i factory reset TV-a. Ili probaj upaliti prvo PS4, pa kad se skroz digne, onda TV.

Također, ako imaš drugi TV/monitor, probaj promijeniti rezoluciju na PS4. Možda se zaključala na neku drugu rezoluciju u odnosu na TV.

Uglavnom, mislim da je problem u nečemu što opisuju kao "HDMI handshake".

Neki su to riješili sa običnim HDMI switchem za par $.

EDIT2: Pogledaj da ti nije upaljen HDMI device link u PS4 system opcijama. Ako je upaljen, ugasi ga ili probaj obrnuto.

Najbolje ti je otići na REddit za PS4 i probati pregledati sa search-em. Bilo je dosta ljudi sa istim i sličnim problemima.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2014 23:08 (DeniZg).
14 godina
PlayStation 4

ekipa jedno pitanje, uzeo sam danas psn+ pretplatu na 12mj, i sad gledam po store-u di mogu skinut driveclub, i neda mi nigdje, jedino da ga kupim za 49,99$ di je free verzija za + korisnike?

na USA acc-u sam.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Sandro HR Zagorje kaže...
tomislavivic kaže...

ima li kakvih novosti oko driveclub free izdanja ili misle da smo zaboravili na to..??

da i mene to zanima...ocito misle da budemo zaboravili  !  {#}

Spike1983 kaže...

ekipa jedno pitanje, uzeo sam danas psn+ pretplatu na 12mj, i sad gledam po store-u di mogu skinut driveclub, i neda mi nigdje, jedino da ga kupim za 49,99$ di je free verzija za + korisnike?

na USA acc-u sam.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
15 godina
neaktivan

Ekipa, zašto mi nema zvuka na liniji koja je spojena na onaj converter od Delocka? 

http://www.links.hr/artikl-200.300.219

Ovo je konverter.

13 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

na USA acc-u sam.

nema free verzije trenutno...

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, može li mi netko reći da li je kupovao battlefield 4 preko ps store, cijena je 179 kn, pise full verzija, pa me zanima dal ima tu neka caka ili nesto? jer nekako mi je pre jeftino
hvala 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice