PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.442.578
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
PlayStation 4
I jel tko skida driveclub??

0 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4

probaj PS spojit direkt kablom u ruter ako si na wifi

http://www.bungie.net/en/Help/Article/11930

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 18:36 (Dacho223).
14 godina
omomomomoomm kaže...
I jel tko skida driveclub??

nema driveclub do daljnjega besplatno

http://www.bug.hr/master/vijesti/odgodena-ps-plus-verzija-drive-cluba/136624.aspx

13 godina

spojen sam na ruter direktno...

12 godina
PlayStation 4
Jadno jadno i jadno. Dao sam tolku lovu za ps4 i ps plus a taj metvi psn takionak stalno steka i to ne samo meni nego sa kim god pricam u partyu. Maintance svaki drugi dan ne kuzim sto se to dogada ali svako malo kilsaju nekaj. Nego da vas pitam dal ce tko uzeti project cars koji navodno izlazi u 11 mjesecu?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Jadno jadno i jadno. Dao sam tolku lovu za ps4 i ps plus a taj metvi psn takionak stalno steka i to ne samo meni nego sa kim god pricam u partyu. Maintance svaki drugi dan ne kuzim sto se to dogada ali svako malo kilsaju nekaj. Nego da vas pitam dal ce tko uzeti project cars koji navodno izlazi u 11 mjesecu?

a ništa novo, proći će i to :D

14 godina
omomomomoomm kaže...

I meni pucal party al kad sam si ja i frend stavili staticku IP adresu na plejki sad vise se to ne dogada i radi super

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 20:31 (Dacho223).
15 godina
PlayStation 4

Pa skinite žutu verziju drivecluba {#}

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hazar kaže...

Hvala na odgovorima svima, stvarno ste brzi :)

A na primjer, ako imam i hrvatski akaunt i američki na istoj konzoli i imam nezz FIFU 15 sa američkog store-a hoću li moći igrati na oba akaunta normalno sve i SP i online i hoću li na oba akaunta moći imati DLC-ove koji će izlaziti,kako to funkcionira ?
Ili ako je igra kupljena u dućanu, hoću li onda moći kupovati DLC i na američkom i na europskom akauntu ?

Itko ? Zanima me je li sigurno raditi US akaunt ako sam kupio u HR igru na CD-u, pošto sam naručio PS4 gdje uz konzolu dobijem i FIFU 15...

12 godina

Ma ne ne da nam puca zvuk u partyu nego pricamo o tome psnu opcenito i svi imaju svakavke probleme sa njim. ponekad si mislim da je radi veze (4mbit) al kad mi frendovi iz austije i iz SAD-a koji imaju 50 i 100mbit veze kazu da i njih muce iste stvari. valjda ce se smirit uskoro sa tim psnom.

12 godina
protjeran
PSN i sad kad se plača je nestabilan i svako malo nedostupan,kad je bio besplatan bilo je još gore.Takvih problema nisam nikad imao sa Xbox LIVE kad sam imao X360.
12 godina
L3gioNAR00 kaže...
PSN i sad kad se plača je nestabilan i svako malo nedostupan,kad je bio besplatan bilo je još gore.Takvih problema nisam nikad imao sa Xbox LIVE kad sam imao X360.

Slažem se s tobom, jer se ne sjećam da je i jednom Xbox Live bio offline.

Ali, zato kad mi zbog IP blocka ne bi dali da skinem Games for Gold free igru, jer Hrvatska nije supported country, onda bih pop....

A i sva sila aplikacija koje ne radi izvan US mi isto nije sjela.

Al da je MS mreža najbolja, tu nema spora.

PSN - DeniZg80
14 godina

Otkud inace kupujete igre i s kojom trgovinom imate najbolja iskustva. Gledam kako ću kupiti novi NBA 2K15, i svugdje se uglavnom prodaje po 500 kn pa sad...

17 godina
Hazar kaže...

Otkud inace kupujete igre i s kojom trgovinom imate najbolja iskustva. Gledam kako ću kupiti novi NBA 2K15, i svugdje se uglavnom prodaje po 500 kn pa sad...

Sve igre sam kupio u engleskim web shopovima.

Više-manje kad su akcije bile. Nije mi napeto igru imat prvi dan kad izađe, pa pričekam neku od akcija.

Uglavnom, uboden ih za 200kn-250kn, a kad je prođem, prodam je za istu lovu i idem dalje :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
13 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Otkud inace kupujete igre i s kojom trgovinom imate najbolja iskustva. Gledam kako ću kupiti novi NBA 2K15, i svugdje se uglavnom prodaje po 500 kn pa sad..

Gameshare :)

14 godina
Hazar kaže...
Hazar kaže...

A na primjer, ako imam i hrvatski akaunt i američki na istoj konzoli i imam nezz FIFU 15 sa američkog store-a hoću li moći igrati na oba akaunta normalno sve i SP i online i hoću li na oba akaunta moći imati DLC-ove koji će izlaziti,kako to funkcionira ?
Ili ako je igra kupljena u dućanu, hoću li onda moći kupovati DLC i na američkom i na europskom akauntu ?

Itko ? Zanima me je li sigurno raditi US akaunt ako sam kupio u HR igru na CD-u, pošto sam naručio PS4 gdje uz konzolu dobijem i FIFU 15...

Radilo bude ti sve. Samo ako kupiš igru na hr storeu, onda i dlc mora biti sa istog storea. Možeš imati više accounta na jednom ps-u i za svaki staviš da je konzola "primary" i sa svakog igraš svaku igru!

Ja recimo imam čak US account na kojem imam plus. Uzeo sam tako jer sam dobio dobra popust za US plus pretplatu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li je moguće spojiti ps4 na internet od tableta? Naime u mjestu gdje živim nemam mogućnost kabelskog interneta ali koristim od vipa internet na pretplatu u tabletu i tu su mi super brzine i do 70Mbis. Budući da tablet (xperia z) moze sluziti kao wifi hotspot može li se ps4 spojiti na to?

0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
Pa naravno da moze. Samo neznam kolko ce ti online igranje trositi podatkovnoga prometa.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Pa naravno da moze. Samo neznam kolko ce ti online igranje trositi podatkovnoga prometa.

Ok, hvala ti na brzom odgovoru. Imam 25GB u paketu, a od ponoći do 08:00 neograničeno skidanje pa bi sve veće updejte i duže gejming sesije odradio u tom terminu , prek dana ionako radim. Samo mi je bitna točna informacija da se to može, da se ne zaletim s kupovinom..

14 godina
Yovitssa kaže...
Hazar kaže...
Hazar kaže...

Radilo bude ti sve. Samo ako kupiš igru na hr storeu, onda i dlc mora biti sa istog storea. Možeš imati više accounta na jednom ps-u i za svaki staviš da je konzola "primary" i sa svakog igraš svaku igru!

Ja recimo imam čak US account na kojem imam plus. Uzeo sam tako jer sam dobio dobra popust za US plus pretplatu.

Znači igra koju sam kupio u Hrvatskoj će raditi i na US akauntu i moći ću normalno imati DLC-ove i sve na njemu ?
A ako ja napravim i hrvatski i američki akaunt i kupim igru na američkom storeu znači li to da ću i na hrvatskom akauntu imati tu igru i dostupnost svim DLC-ovima ?

14 godina
Hazar kaže...
Yovitssa kaže...
Hazar kaže...
Hazar kaže...

Znači igra koju sam kupio u Hrvatskoj će raditi i na US akauntu i moći ću normalno imati DLC-ove i sve na njemu ?
A ako ja napravim i hrvatski i američki akaunt i kupim igru na američkom storeu znači li to da ću i na hrvatskom akauntu imati tu igru i dostupnost svim DLC-ovima ?

Znači, recimo da kupuješ BF4. Kupio si na US storeu igru i sad želiš DLC. Taj DLC ako kupiš na HR storeu, ne bude ti radio. Ali, ako ga kupiš na US storeu, radio bude i možeš ga igrati logiran i na US i na HR account!

Nadam se da sam jasniji! {#}

EDIT: Ja imam nekoliko računa na svojoj konzoli i sa svih mogu igrati sve igre. Bitno je da staviš za svaki račun da je konzola "primary".

Ekipa obično napravi HR račun, tamo kupi plus pretplatu, a US accounti se rade za kupnju igrica jer je zbog razlike u tečaju između dolara/eura/funte tamo povoljnije kupovati.

Ja sam i svoj "glavni" račun napravio pod US jer sam jeftino kupio ps+ pretplatu za US accounte.

Također, pametno je svaku igru kupiti na zasebnom računu jer tako kasnije možeš preprodati digitalnu igru (kao da imaš fizički cd), u biti, prodaješ cijeli account.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 10:42 (Yovitssa).
14 godina

Da,da, sad mi je jasno sve,znači neću ni s čim problema imati, radit će sve ko urica :)
Hvala ti puno {#}

Vi koji kupujete digitalne kopije igara, koliko ih plaćate i koliko dugo traje instalacija istih ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 11:33 (Hazar).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Zavisi koju vrstu acc uzimas ima 2 varijante

0 0 hvala 0
14 godina

Pa dobro, evo koliko se plaćaju i koliko traje instalacija na kojoj varijanti ?

13 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Pa dobro, evo koliko se plaćaju i koliko traje instalacija na kojoj varijanti ?

pa ovi na njuškalu u pravilu varaju, naplaćuju i više nego što trebaju, doslovno kradu :)

ne znam koliko javno smijem pričat o gameshareu na forumu da ne popijem ban jer svatko to gleda na drugačiji način, no moj savjet izbjegavaj njuškalo oglase sa prodajom digitalnih igara :D

14 godina

Ma nisam ni mislio, nego me zanima ta razlika u cijeni US store-a i Hrvatskog store-a te koliko dugo treba da se igrica koja nije kupljena u fizickom obliku (cd) nego digitalno preko storea treba da se instalira na ps4 razumijes ?

13 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Ma nisam ni mislio, nego me zanima ta razlika u cijeni US store-a i Hrvatskog store-a te koliko dugo treba da se igrica koja nije kupljena u fizickom obliku (cd) nego digitalno preko storea treba da se instalira na ps4 razumijes ?

pa US store digitalna igra je upravilu 60$, dok je kod nas od 449-499 čak i 549 kn...zavisno o naslovu....

što se tiče skidanja i instaliranja, skidaje zavisno koliko download imaš a instalacija jako jakoooo brzo bude gotova :)

12 godina
PlayStation 4

Vidim dosao je pre order gta5... kod nas 500kn na US Storeu 60 dolara..

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 19:11 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Vidim dosao je pre order gta5... kod nas 500kn na US Storeu 60 dolara..

a ja baš razmišljao dali da nabavim za 120 kn hahaha

15 godina
PlayStation 4

Nis od popusta za one koji su kupili gta5 za ps3 digitalno?

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice