PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.445.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
PlayStation 4
Najbolje ti je prikljuci neke slusalice u dualshock i gotovo makar od mobitela ako nemas trenutno love. A sad kreni sparat za 1000kn vjerujem da se u danasnje vrijeme da nac pristojan full hd monitor. Na te sve konektore i kable za sliku i zvuk ces sigurno dat barem 200kn i to je sve na kraju drek kad se moram tak izrazit.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ps4,4 igre,gamepad i psn+ 6200 kn u santa domenici

Mislim da bi me toliko kostao neki pc s periferijomili novim monitorom,ali taj bi pc trebalo nadograjivati,a kako budu izlazile novije verzije ps4 tako bi se on trebao mijenjati,znaci dodje mi na isto,samo sto kad igras taj ps4 imas neki premiumosijecaj,igrao sam ga kod frenda i predobar je osjecaj + velika telka

Sve u svemu mislim da bi vam se mogao pridruziti oko Bozica :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
drakula789 kaže...

Ps4,4 igre,gamepad i psn+ 6200 kn u santa domenici

Mislim da bi me toliko kostao neki pc s periferijomili novim monitorom,ali taj bi pc trebalo nadograjivati,a kako budu izlazile novije verzije ps4 tako bi se on trebao mijenjati,znaci dodje mi na isto,samo sto kad igras taj ps4 imas neki premiumosijecaj,igrao sam ga kod frenda i predobar je osjecaj + velika telka

Sve u svemu mislim da bi vam se mogao pridruziti oko Bozica :D

Nije baš neka jeftina cijena, a na kakve nove verzije misliš?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 0:06 (Raoul).
17 godina
PlayStation 4

http://www.ign.com/boards/threads/worth-it-to-buy-a-ps4-when-you-have-a-720p-tv.453534811/page-2

Ima pojedinaca koji vele, prvo kupi fhd tv pa ps4, slazem se, al ak se kupuje prvi put lcd...

Za mene koji vec imam lcd ( nema veze kaj je hdready, posto je to i dalje HD telka) bi bila glupost globalnih razmjera u rangu onog "kupovanja ajfona za 9000kn"...

Bilo kako bilo, eto samo su me zanimala misljenja, mada sam znao vec unaprijed moguce odgovore, posto se to pitanje vuce jos od ps3 za kojeg je isto "moralo bit obavezno fhd telka", a ps3 sam igral na svojoj telki i slika je i dalje bila odlicna..

Jedini neki objektivno razumski odgovor s kojim bi se mogao slozit, ak se vec slaze neki setup od nule, uzima se telka fhd+ps4, naravno uz uvjet da ste financijski opskrbljeni..

Bolje da se ne ulazi dublje u raspravu oko tog, da ne bi opet iskre frcale:D

A sad nastavljamo dalje, u revijalnom tonu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

prije nekoliko dana sam kupio PS4. Na njegov kontroler sam prikljucio slušalice od mog HTC ONE SV mobitela i tako pola dana igrao multiplayer Blacklight retribution . Onda sam tek shvatio da te slušalice imaju i mikrofon i da su me igraci cijelo vrijeme  mogli cuti. Covjece ,  to sto sam ja izgovarao stvarno nije bilo za necije usi i nadam se da nitko nije razumio Hrvatski jezik. Inaće , ova igra koju sam spomenuo uopce nije loša iako je besplatna.

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Kak ovaj driveclub igrat meni je lokot kad hocu pokrenut

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...
Najbolje ti je prikljuci neke slusalice u dualshock i gotovo makar od mobitela ako nemas trenutno love. A sad kreni sparat za 1000kn vjerujem da se u danasnje vrijeme da nac pristojan full hd monitor. Na te sve konektore i kable za sliku i zvuk ces sigurno dat barem 200kn i to je sve na kraju drek kad se moram tak izrazit.

Ma slusalice nisu problem, imam odlične slušalice za PC gaming kako sam do sada igrao na PC-u, ali naravno da bih radije igrao sa zvučnicima nego sa slušalicama. Zašto kažeš da to sve na kraju bude drek ? Hoćeš reći da bi kvaliteta zvuka bila loša ili puno lošija ili ? I jel kažeš to iz iskustva, ili si pročitao ili je to tvoja pretpostavka ?
Znači ovaj problem sa zvukom mi je zadnja prepreka što se kupnje PS4-a tice pa tražim najbolja moguća riješenja.

12 godina
PlayStation 4
Kak skisam taj free driveclub meni ga jos nema il ga ne vidim tj ima tri komada dva crvena i jedan zuti u storu al nis nemrem skinut
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 9:44 (omomomomoomm).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

a di je drive club? free verzija?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Evo malo screenshota od sinoć. Grafika je stvarno odlična. Ovo je sa prve staze. Sljedeće su još ljepše. Sunce u oči, sjene krošnji na šajbi, odbljesak sa površine jezera...

Driveclub server nije radio pa nisam mogao probati online.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Da bas sam htio pitat!  Nema direcluba jos

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
A ti si kupio igru ili si skinuo free verziju?

0 0 hvala 0
15 godina

Kupio sam upgrade za 289 kn prekjucer

Potpis!
12 godina
PlayStation 4
Ma steram ih danas praznik reko stavit cu rano ujutro skidat posto imam 4mbit vezu da mi popodne skine da igram malo i banana

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Eurogamer opalio ocjenu 6/10.Najvise zamjerke na nedostatak sadržaja te igra brzo dosadi.
12 godina
PlayStation 4

Nema free verzije,meni skinuta crvena ova ali je lokot i zuta ima za 289

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
Kak nema pa rekli su da ce bit free za ps plus korisnike naravno ne full igra ali ono bar sa mozemo malo isprobat. Nije kraj svijeta ako nece bit ali ono zasto nas lazu.

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PlayStation 4

Pa kaj paničarite toliko,ko da neznate da je update za Europa PS STORE uvijek u srijedu nakon 18h.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
Ma ne panicarim neg danas sam slobodan pa sam mislil malo igrat 😄

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

za US store su dosle PSN+ igre jucer ,ali bez drivecluba 
zbog poteskoca sa serverima kada ih rijese dobit cemo Driveclub besplatno

http://www.vg247.com/2014/10/08/driveclub-ps-plus-edition-delayed-due-to-server-problems/

Bas se amaterski ponasaju

Inace kad pogledat sve recenzije prosjecna ocjena je 8/10 i najvise im zamjeraju to sto nije sav sadrzaj dostupan odmah 

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Uploadao sam video vožnje 

. Kao maximalnu rezoluciju videa nudi 360p. Valjda će kroz neko vrijeme postati dostupna i full hd verzija, jer kod postavljanja videa nigdje nisam vidio opciju namještanja rezolucije.

Inače, video je prvo direktno sa ps4 uploadan na facebook i vjerojatno je došlo do dodatne kompresije s njihove strane. Onda sam downloadao i uploadao na youtube.

Slika bi valjda bila bolja da sam skinuo sa ps4 na usb stick.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 13:56 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

zasto si video ne prebacis na USB pa onda na komp i uploudas na youtube

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Arnold Layne kaže...

zasto si video ne prebacis na USB pa onda na komp i uploudas na youtube

nije mi se dalo a sad nisam doma:)

Potpis!
14 godina

Vi koji posjedujete PS4, imate li američki ili hrvatski account ? Odnosno na kojem accountu igrate i utječe li to je li američki ili hrvatski account na igranje samih videoigara kao što npr. u LOL-u imaš veći ping i više ti lagga ako si iz Hrvatske a igraš na američkom serveru.

Znam da je pitanje možda glupo, ali prvi put nakon PS jedinice ću igrati na konzoli pa sam što se svega ovoga tiče "noob" :D

12 godina
Hazar kaže...

Vi koji posjedujete PS4, imate li američki ili hrvatski account ? Odnosno na kojem accountu igrate i utječe li to je li američki ili hrvatski account na igranje samih videoigara kao što npr. u LOL-u imaš veći ping i više ti lagga ako si iz Hrvatske a igraš na američkom serveru.

Znam da je pitanje možda glupo, ali prvi put nakon PS jedinice ću igrati na konzoli pa sam što se svega ovoga tiče "noob" :D

Verzija accounta ti u većini slučajeva ne utječe na ping. Svaka igra te spaja na najbliži server prema tvojoj IP adresi. U nekim igrama možeš i birati regije/servere (npr. Battlefield 4). Još nisam čuo za igru koja je nekog spajala isključivo na američki server ako se ulogirao sa US accountom. 

PSN - DeniZg80
14 godina

Hvala na odgovorima svima, stvarno ste brzi :)

A na primjer, ako imam i hrvatski akaunt i američki na istoj konzoli i imam nezz FIFU 15 sa američkog store-a hoću li moći igrati na oba akaunta normalno sve i SP i online i hoću li na oba akaunta moći imati DLC-ove koji će izlaziti,kako to funkcionira ?
Ili ako je igra kupljena u dućanu, hoću li onda moći kupovati DLC i na američkom i na europskom akauntu ?

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Što ako ja naprimjer dobijem konzolu iz USA-e,hocu li morati kupovati igre iz nje ili sve normalno?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...

Što ako ja naprimjer dobijem konzolu iz USA-e,hocu li morati kupovati igre iz nje ili sve normalno?

ps4 je region free.

17 godina
drakula789 kaže...

Igre su region-free s tim da je dlc vezan za regiju u kojoj si kupio igru.

Ako kupiš preko us storea igru, moraš i dlc za istu kupit preko us storea.

Nisam pratio više, ali proizvođači igre su mogli birat da li će igra biti region-free ili ne.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
13 godina
PlayStation 4

pozdrav svima

prije dva dana sam uzeo destiny i imam problem da kad god igram s nekim u timu izbacuje mi error bee, i tako svakih 5 min najmanje. kad igram solo ne javlja se error :S promjenio sam MTU sa 1500 na 1000 nekima je to pomoglo al meni ne :(

ima li od vas neko taj problem i da li ste uspjeli sta rijesiti? 

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice