momci možda nije mjesto za ovo pitanje i možda zvuči glupo ali hitno trebam pomoć kad downloadam fail bilo šta na mozili operi google chrome ono se skine i onda piše antivirusni softver naišao je na naočekivanu pogrešku prilikom pregledavanja datoteke molim vas pomozite bilo ko hitno!!!!!!!!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cura ili PS4?
:D
ako plejku nosi svom dečku onda tog lika stvarno treba žaliti...
možda je malo off topic jer nije PS4..
ali dečki evo da se pohvalim jučer sam ugrabio Xbox One u mađarskoj..u bundleu je bila konzola, kinetic, gamepad, slušalice i digitalni download igre Forza Motorsport 5..upravo se skida zauima 31 GB a skinio sam i fifu 14 demo u međuvremenu.
prvo utisci su mi odlični, sučelje je pregledno sve radi bez problema, gamepad je vrhunski leži odlično u ruci i lagan je.
Update : Forza Motorsport sam uspio pokrenuti (na 35% downloada mi je rekao ready to play?? ) i igra izgleda bolesno dobro.
možda je malo off topic jer nije PS4..
ali dečki evo da se pohvalim jučer sam ugrabio Xbox One u mađarskoj..u bundleu je bila konzola, kinetic, gamepad, slušalice i digitalni download igre Forza Motorsport 5..upravo se skida zauima 31 GB a skinio sam i fifu 14 demo u međuvremenu.
prvo utisci su mi odlični, sučelje je pregledno sve radi bez problema, gamepad je vrhunski leži odlično u ruci i lagan je.
Update : Forza Motorsport sam uspio pokrenuti (na 35% downloada mi je rekao ready to play?? ) i igra izgleda bolesno dobro.
gdje u mađarskoj?
možda je malo off topic jer nije PS4...
Hrabro
Koliko te kostalo?
U mađarskoj u Pecsu, shoping centar arkad, trgovina neka baš samo sa konzolama i igricama. Bila je jos jedna konzola ostala kad sam ja bio mislim da toga vise nema.
Koštalo je 599 eura sve zajedno u tom kompletu
gdje se moze naruciti ps4 ili xbox one, a da ne moram cekati do Bozica? amazon i ebay (.uk i .de) kazu expected delivery date oko Bozica....
nestrpljiv sam, svejedno mi je koju cu uzeti
gdje se moze naruciti ps4 ili xbox one, a da ne moram cekati do Bozica? amazon i ebay (.uk i .de) kazu expected delivery date oko Bozica....
na uk amazonu nemoj uzimat jer ga neces dobiti do božića ako nisi napravio pre-order do 15.11, na .de neznam kakva je situacija, al na .it piše da im dolazi nova pošiljka 16.12 tako da mi se to čini još najbolje :) (govorim za ps4)
ja sam pitao u infomarku i rekli su mi da će im xbox one stići ubrzo,sigurno prije božića možda već za par dana.
ako ti je mađarska blizu javi se u personal massage pa cu ti objasniti
*dupli post*
ddd3 kaže...ja sam pitao u infomarku i rekli su mi da će im xbox one stići ubrzo,sigurno prije božića možda već za par dana.
jesi pitao po kojoj će cijeni prodavati?
rekli su mi po 3999 kuna da će koštati.
evo bas dobio odgovor od Infomarka; ne znaju kad ce doci, sigurno nece kroz par dana....a okvirni datum nemaju
aha znači ipak neće kroz par dana,ali do božića će 100% doći.a ovo za cijenu 3999 kn je provjereno.
PS4 obara rekorde prodaje u Velikoj Britaniji link od vijesti
čini se da je anđelko iz donjeg miholjca ipak prodao konzolu
Ima li netko info gdje ce se kod Madzara moci kupiti konzola?
evo baš gledam na njuški jedan oglas,playstation 4 i 3 igre call of duty ghosts,ac black flag i killzone sve to za 3000 k.nije loše uopće.
Ako netko hoce AC4 Steelbook i AC4 Pre Order BOX besplatno (vrijedno 40€ ukupno) Nek mi se javi na PM, imam kodovde za besplatan steelbook i preorder box jer sam bio prednarucio AC4. Znaci preorder box i steelbook su besplatni, ali morate platiti poštarinu koja je mislim 9€ ukupno, govorim o kupnji sa Amazona.de
Oprostite za dupli post, ali samo da vas upozorim da ne padate na ovakve fore
Ovaj oglas: http://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/ps4-3000-kn-oglas-9951793
NIJE PRAVI OGLAS!!!!
Slike su prekopirane sa ove stranice: http://www.game-debate.com/news/?news=10273&game=Assassins%20Creed%204%20Black%20Flag&title=Sony%20Playstation%204%20-%20Unboxing%20Your%20PS4
Ako naletite na slične oglase sa slikama kao da su poslikane dome od prodavača na njuškalu, samo ih povucite u Google pod slike, i google ce vam pronaci stranice sa podudarnim slikama.
evo baš gledam na njuški jedan oglas,playstation 4 i 3 igre call of duty ghosts,ac black flag i killzone sve to za 3000 k.nije loše uopće.
Nemoj se upecati, scamer je. One slike za koje tvrdi da su njegove sam pronasao na internetu...
onaj za 7999 kn je još bolji, ošao u italiju, kupio za cca 500 eura i prodaje za duplo....volim takve :D
e taj je najjači,ne bi da je od zlata pa traži 8000 k.
a izgleda da je planulo
Ekipa koliko ste spremni platiti prije nove godine PS4?
3500 max a i to mi probija budžet.
Ekipa koliko ste spremni platiti prije nove godine PS4?
0 kn :)