jaaaaaaaaaaaaj ja bi taj Brawl!, gledao sam filmice na youtube-u i izgleda predobro
Evo jucer sam stigao igrat malo, svida mi se dosta zabava na nivou, platio sam ga tolko jer sam uzeo najnoviji modchip, takoder sam uzeo da imam garanciju iako je cipiran, uzeo sam dodatni remote i nunchak, uzeo sam punjac za remote..
ali imam jedan problem jedan remote ne radi nece ga raspoznat, ili ga kratko raspozna pa opet prekine zna mozda tko di je problem?
evo kako ja mislim tebi jedan remote prepozna pa mislim da možda nije senzor bar u pitanju a možda i je tko zna ali ja mislim da te remote ne valja
ali imam jedan problem jedan remote ne radi nece ga raspoznat, ili ga kratko raspozna pa opet prekine zna mozda tko di je problem?
Ili probaj onaj senzor staviti tako da rubovi prednjeg dijela senzora dotiće rub televizora.
evo konacno sam jucer nabavio vise igara tak da mogu reci svoje misljenje.. nintendo wii rulez ukratko..
grafikak je super na pojedinim igrama na pojedinim nije ali je svaka igra zato zabavna i full igriva... za razliku od ps2 i xboxa, tamo me apsolutno nista nemoze zadrzat za ekranom..
jedan bloom blox me jucer vise zadrzao nego play station 2 u 6 mjeseci...
Meni wii nevalja jer mi se zamanta kad ga igran , i nije mi gust sve pokreton kontrolirat (jer neznan) a i ps2 mi je bolji od pc-a,wii-a,ps3-a,xboxa i svih ostalih konzola... I grafika mi je bolja na ps2.
Meni wii nevalja jer mi se zamanta kad ga igran , i nije mi gust sve pokreton kontrolirat (jer neznan) a i ps2 mi je bolji od pc-a,wii-a,ps3-a,xboxa i svih ostalih konzola... I grafika mi je bolja na ps2.
ey ljudi kad se ugradi chip u wii jel on onda cita duallayer dvd-ove??
Pa naravno! Ne mijenja se DVD drive.
ey ljudi kad se ugradi chip u wii jel on onda cita duallayer dvd-ove??
a znam al nisam znao da on ima dual layer citac
a jel ima ko od vas wii i kad se ugradi chip jel se i tad mogu igrati copy igre preko neta??
Ja imam Wii, al ne čipirani. I možeš ove pirate igrati.
ey jel ima iko od vas the legend of zelda:twilight princess ili links crossbow training
i kako se skupljaju oni bodovi da mozes uzet one igre za virtual console??
NintendoWii mi se necini bas nesto to je vise za dijecu.
Dobro je to ali malo previse pretijeruju sonom izradom kalupa za ona wii remote(onaj danjelski kako se to nvec kaze).
https://www.youtube.com/experiencewii (pogledajte do kraja)
https://www.youtube.com/experiencewii (pogledajte do kraja)