Nitendo Wii

poruka: 115
|
čitano: 41.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nitendo Wii

jaaaaaaaaaaaaj ja bi taj Brawl!, gledao sam filmice na youtube-u i izgleda predobro

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nitendo Wii

Evo jucer sam stigao igrat malo, svida mi se dosta zabava na nivou, platio sam ga tolko jer sam uzeo najnoviji modchip, takoder sam uzeo da imam garanciju iako je cipiran, uzeo sam dodatni remote i nunchak, uzeo sam punjac za remote..

ali imam jedan problem jedan remote ne radi nece ga raspoznat, ili ga kratko raspozna pa opet prekine zna mozda tko di je problem?

16 godina
neaktivan
Nitendo Wii

evo kako ja mislim tebi jedan remote prepozna pa mislim da možda nije senzor bar u pitanju a možda i je tko zna ali ja mislim da te remote ne valja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

ali imam jedan problem jedan remote ne radi nece ga raspoznat, ili ga kratko raspozna pa opet prekine zna mozda tko di je problem?

Znam da je glupo pitanje, ali jesi li provjerio baterije? Često se taj problem javlja kada su pri kraju.

Ako nisu one, možda je problem sa sinkronizacijom Wiimotea.
17 godina
Elk Cloner kaže...
toxic kaže...

Znam da je glupo pitanje, ali jesi li provjerio baterije? Često se taj problem javlja kada su pri kraju.

Ako nisu one, možda je problem sa sinkronizacijom Wiimotea.
 i ja sam mislio da su baterije pa sam stavio nove duracelke, ista stvar doduse malo bolja... uglavnom on se meni upali na kratko pa prekine i tako stalno, a nekad se uopce ne pali.. dok onaj drugi remote se odmah prepozna i radi ko iz sale..
17 godina
neaktivan
toxic kaže...
 i ja sam mislio da su baterije pa sam stavio nove duracelke, ista stvar doduse malo bolja... uglavnom on se meni upali na kratko pa prekine i tako stalno, a nekad se uopce ne pali.. dok onaj drugi remote se odmah prepozna i radi ko iz sale..
 Probaj ga onda sinkronizirati. Gumb na konzoli ti je kod utora za kartice, a na Wiimote-u kod baterija.
16 godina
neaktivan
Nitendo Wii

Ili probaj onaj senzor staviti tako da rubovi prednjeg dijela senzora dotiće rub televizora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

evo konacno sam jucer nabavio vise igara tak da mogu reci svoje misljenje.. nintendo wii rulez ukratko..

grafikak je super na pojedinim igrama na pojedinim nije ali je svaka igra zato zabavna i full igriva... za razliku od ps2 i xboxa, tamo me apsolutno nista nemoze zadrzat za ekranom..

jedan bloom blox me jucer vise zadrzao nego play station 2 u 6 mjeseci...

16 godina
neaktivan
Nitendo Wii

Meni wii nevalja jer mi se zamanta kad ga igran Belji se, i nije mi gust sve pokreton kontrolirat (jer neznan) a i ps2 mi je bolji od pc-a,wii-a,ps3-a,xboxa i svih ostalih konzola... I grafika mi je bolja na ps2.

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 10:42 (Fowix).

0 1 hvala 0
17 godina
Fowix kaže...

Meni wii nevalja jer mi se zamanta kad ga igran Belji se, i nije mi gust sve pokreton kontrolirat (jer neznan) a i ps2 mi je bolji od pc-a,wii-a,ps3-a,xboxa i svih ostalih konzola... I grafika mi je bolja na ps2.

postoji kontroler za njega pa igras preko toga... sta se tice grafike isto je..
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
Fowix kaže...

Prva igra koju san igra na wii-u je neki MOH i taj isti iman doma na ps2. I bolja mi je grafika na ps2, igra san jos neke igre sta se dobiju uz wii i isto mi se grafika cini bolja na ps2... Konzola je dobra, mozda bi mi se vise svidila da san igra sa kontroleron ka za ps2.
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
17 godina
Fowix kaže...
toxic kaže...
Fowix kaže...

Prva igra koju san igra na wii-u je neki MOH i taj isti iman doma na ps2. I bolja mi je grafika na ps2, igra san jos neke igre sta se dobiju uz wii i isto mi se grafika cini bolja na ps2... Konzola je dobra, mozda bi mi se vise svidila da san igra sa kontroleron ka za ps2.
 Svakom njegvo veselje, ja sam imo ps2 tak da znam sta je ps2, nintendo wii je nesto drugacija konzola od ostalih ali isto tako i dosta skuplja ima puno stvari sta se za nju treba kupit i to mi kida zivce jedino kod nje..
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...
toxic kaže...
Fowix kaže...

MOH Vanguard? Anyway, bolji je MOH Heroes 2. Kontrole su najbolje kod nekog FPS-a.
16 godina
protjeran
Nitendo Wii

vii je zakletva hahahaha

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luxman kaže...

vii je zakletva hahahaha

To se događa kad ne vežete Wiimote za ruku.
gamer2400 - da, i to isto.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 16:35 (netko_namo).
16 godina
neaktivan
netko_namo kaže...
luxman kaže...

vii je zakletva hahahaha

To se događa kad ne vežete Wiimote za ruku.
 to se događa kada netko želi nekoga zeznuti, vidi se iz aviona da nije stvarno
16 godina
Nitendo Wii

ey ljudi kad se ugradi chip u wii jel on onda cita duallayer dvd-ove??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nitendo Wii

Pa naravno! Ne mijenja se DVD drive.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 19:42 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkLink kaže...

ey ljudi kad se ugradi chip u wii jel on onda cita duallayer dvd-ove??

kod čipiranog wii-a nestaviš drugi laser samo ima jedan dio više
16 godina
Nitendo Wii

a znam al nisam znao da on ima dual layer citacSmijeh

a jel ima ko od vas wii i kad se ugradi chip jel se i tad mogu igrati copy igre preko neta??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nitendo Wii

Ja imam Wii, al ne čipirani. I možeš ove pirate igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
netko_namo kaže...

da ali treba software koji nezna svatko koristit

kad ima čip onda se svaka budala zna koristi s time
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 20:25 (gamer2400).
16 godina
gamer2400 kaže...
netko_namo kaže...

sta mislis s tim da se nezna svatko koristit mislis igrat preko neta ili sta??objani malo ako moze
16 godina
neaktivan
DarkLink kaže...
gamer2400 kaže...
netko_namo kaže...

sta mislis s tim da se nezna svatko koristit mislis igrat preko neta ili sta??objani malo ako moze
 evo ovako ja sam htio reći ako wii nije čipiran ima jedan program za wii da se može igrati pirate samo taj program se taško podesi i kad se stavi nezna svatko pokreniti igru preko njega

a kad ima čip netreba program samo se stavi igre i igraš

to sam htio reći
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 23:54 (gamer2400).
16 godina
gamer2400 kaže...
DarkLink kaže...
gamer2400 kaže...
netko_namo kaže...

evo ovako ja sam htio reći ako wii nije čipiran ima jedan program za wii da se može igrati pirate samo taj program se taško podesi i kad se stavi nezna svatko pokreniti igru preko njega

to sam htio reći
 hvala
16 godina
Nitendo Wii

ey jel ima iko od vas the legend of zelda:twilight princess ili links crossbow training

i kako se skupljaju oni bodovi da mozes uzet one igre za virtual console??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nitendo Wii

NintendoWii mi se necini bas nesto to je vise za dijecu.

Dobro je to ali malo previse pretijeruju sonom izradom kalupa za ona wii remote(onaj danjelski kako se to nvec kaze).

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gamer2400 kaže...
DarkLink kaže...
gamer2400 kaže...
netko_namo kaže...

to sam htio reći
 a kako se zove taj program
17 godina
Nitendo Wii

https://www.youtube.com/experiencewii  (pogledajte do kraja) Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
parizer kaže...