Jel neko zaboravio staru SEGU?

poruka: 66
|
čitano: 21.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Super Mario nikada nije bio na Segi, on je ekskluziva za Nintendo konzole, kao što je Sonic za Segu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to je ta 100% :DDDD

Jazavac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam igrao ovo (slika 1, 2, 3, 4) to sam skoro jedino imao oriđiđi, ostalih se ni ne sjecam (osim falabogu sonica)...a kako je izgledala prisjetimo se :) + jos neke stvarcice

Tooo Tooo
ovaku sam imao ovaku sam imao
E tek ovo (sry na offtopicu) E tek ovo (sry na offtopicu)
ili ovo ili ovo
pa ovo :) pa ovo :)
i ovo naravno i ovo naravno
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 15:53 (domba_Os).
Moj PC  
9 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Sry al ja moram ovo jos stavit ! Smijeh

kak je to izgledalo kak je to izgledalo
stari dobri ... stari dobri ...
POLI station :) POLI station :)
jos jedan jos jedan
i nista bez ovoga i nista bez ovoga
prednja prednja
đojci sega đojci sega
Moj PC  
8 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
RE: Jel neko zaboravio staru SEGU?

Polystation je bio legenda.

Još imam jedan doma(samo mi fali joystick-ako netko ima viška molim pm)

Kineska kopija NES-a u kućištu Playstationa(sa slikama PS igara na kutiji Smijeh

i piratskim igrama.

15 godina
neaktivan

E bokte pa ti si imao neku modernu segu,ja na svojoj sam imo tipku za reset ako je to uopce to i bilo a i nisam imo gore onu plastiku :P

Jazavac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam imao ja mislim ovakvu prije par godina uhh kad se sjetim super maria bio onaj jedan level koji nikako nisam mogao prec nesto sa zmajem..

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
1domagoj1 kaže...
...

Da nije ovo?

Care, skidam kapu i klanjam se do poda. To je ta. Hvala ti 1000 puta. Osmijeh

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
15 godina
neaktivan

Evo za sve nostalgiracre poput mene :D http://www.virtualnes.com/

Skinete ovaj VNES i onda igre za njega... i rokate :D

Ja trenutno drmam Prince of Persia i Battle City....

[url=http://www.userbars.be][img]http://img398.imageshack.us/img398/1037/18842rw3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
domba_Os kaže...

Taj Rambo je bio moja prva konzola,s toga sam prešao na Supercom je bio NES u SNES-u.Identičan je bio SNESu ali igrice su bile za NES(Duck hunt,Battlecity,mario,Itd.)

Samo dobra sjećanja uz to.Svaka čast autoru na temi.

16 godina
protjeran
Regular John 19 kaže...
domba_Os kaže...

Taj Rambo je bio moja prva konzola,s toga sam prešao na Supercom je bio NES u SNES-u.Identičan je bio SNESu ali igrice su bile za NES(Duck hunt,Battlecity,mario,Itd.)

e da na koju foru je funkcioniro taj pistolj za duck hunt

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina

ja sam imao neku lijevu verziju,definitivno su mi bili najbolji tenkovi

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
Regular John 19 kaže...
domba_Os kaže...

e da na koju foru je funkcioniro taj pistolj za duck hunt

Pa to je bio  klasični light gun.Ne znam  kako to radi.Objasnio je to u jednoj epizodi Angry Video Nerd ali sad se ne sjetim kako.

15 godina
neaktivan

Sega zauvijek,bilo bi fora da tvtka napravi neku Novu Segu ali nebi bilo kao nasa stara (vrlo stara) voljena Sega

Jazavac
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi nov sam ovde i video sam temu pa sam pomislio da vas pitam da li neko zna kako se prikljucuje sega...skoro sam je nasao kod kineza i sve te igre ali ne znam da je upalim...na koji program da prebacim i kako da je prikljucim?molim vas pomozite...

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ja imam 2 konzole doma onih kineskih kopija snes-a, s tim da su moje kopije provg ps1 :) al nemam joysticke za njih :( ima ko vishka? :D
15 godina
Tomislav95 kaže...

Jel na ove tenkiće mislite?Ja sam to igrao na NES-u,zakon je biloSmijeh

e to mi je jedna od boljih igra bilaSmijeh

A single death is a tragedy; a million deaths is a statistic. Joseph Stalin
15 godina

Imao sam Sega Mega Drive 2 konzolu i to je konzola pred kojom sam proveo daleko najvise vremena...vise nego na npr. PS-u!

Igre....ma udaralo se sve, od Sonic-a do Shaq Fu-a. Imao sam more igara, ali znam da smo bili ludi za Shaq-om te smo svi jedva cekali petak i NBA tekme u 12 h u noci te smo vecinu vremena u dvoje udarali Shaq-Fu. No bilo je dosta kvalitetnih i totalno igrivih igara! Znam da sam onda bio daleko zadovoljniji  sa igrama nego sto sam danas....a Sega je bila odlicna konzola! Steta sto je sve to propalo. Plač

Najveca pogreska je sto nisam zakljucavao sobu, a negdje sam otisao  sa ekipom na par dana te je mladi brat je usao u sobu i totalno sve rasturio (imao je oko 3-4 god.)! Segu je valjda vukao po sobi ili nesto, uglavnom strgao ju je a Atari 1040ST sa c/b monitorom SM124 je "ubio". Segu je rasturio totalka, a po Atariu je udarao ocito rukama ili cime vec i pocupao pola tipki da sam na kraju skrenio i sve bacio u kontejner! Jos gore je to sto je Atari bio u stanju "novo" (ako se netko sjeca, Atari je imao one navlake za kuciste (tipkovnicu) te za monitor i na mojem su uvijek bile gore dok nije radio te je bio max ocuvan)  te i danas trazim tako dobar tj. ocuvan primjerak da si ga kupim!

Pouka! Zakljucavajte svoju sobu ako imate mladeg brata koji ima ocito viska energije! Smijeh

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina

Ja stare igre igram na emulatoru i stvarno su zabavne u odnosu na moderne igre. Mogu ih igrati satima da mi ne dosade. Može li mi neko pomoći da nađem jednu igru koju sam prije igrao na NES-u. Ne znam naziv igre ali opisat ću vam je pa ako je neko igrao neka kaže. U igri upravljate vojnim autom koji može pucati i preskakati prepreke. Igra ima 5 levela, prvi je u nekom kanjonu gdje morate preskakati odrone kamenja. Treći level je prerija, četvrti je grad a zadnji je aerodrom. Kada se završi zadnji level izađe mali čovječuljak iz auta i uđe u avion i odleti u zalazak sunca Osmijeh.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Eh sad si me podsjetio na RAMBO konzolu. Kako je to bilo dobro. Sjećam se aviona pa spidermana. Pa kad otkinem palicu, e to su bila vremena.

16 godina
neaktivan
haha, a terminator... sjećam se išo sam u mađu po njega, hahha s onim ubijanjem pataka i tenkovima i kojekavkim glupostima... hehe
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
15 godina
eterna luchar kaže...
haha, a terminator... sjećam se išo sam u mađu po njega, hahha s onim ubijanjem pataka i tenkovima i kojekavkim glupostima... hehe

Bogme sam i ja isao u Madu po njega.......no promjenio sam ih par komada! Namigiva

Trgale se ko' blesave!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Pozdrav!
Abandonware games site nalazi se na linku http://abandonware-games.freehostia.com.
Izrada stranice je u tijeku,ali se svakako možete priključiti i ako imate interesa i volje za ovo možete postati administratori i uređivati stranicu.Nadam se da ćete se odazvati.
Hvala unaprijed!

Fućkaj ga!

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam 1995 od tetke iz Njemačke dobio Sega Master System II sa nekoliko igri, brat i ja smo danima znali igrat Tennis Ace, eh to su bila vremena...

Sega Master System II Sega Master System II

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 19:15 (Eyekool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eyekool kaže...

Ja sam 1995 od tetke iz Njemačke dobio Sega Master System II sa nekoliko igri, brat i ja smo danima znali igrat Tennis Ace, eh to su bila vremena...

Dali je još imaš!? Kupujem ako je na prodaju! 

17 godina
Ovo pitanje je upuceno meni ili?
Imam je jos negdje na tavanu, ali ne radi, nazalost...
15 godina
Eyekool kaže...

Eh, vidis da sam te "kvoto"....znaci upuceno tebi! Namigiva

Sta ne radi....tj. dali znas u cemu je kvar!? Ako si iz ZG i ne treba ti tj. trune na tavanu, dolazim po nju da ne propadne...mozda je uz puno srece uspijem slozit! Ili ako si od nekuda van Zg platim ti postarinu + lovu za trud da je posaljes! Cool

17 godina
win32 kaže...
Eyekool kaže...

Eh, vidis da sam te "kvoto"....znaci upuceno tebi!  Namigiva

Sta ne radi....tj. dali znas u cemu je kvar!? Ako si iz ZG i ne treba ti tj. trune na tavanu, dolazim po nju da ne propadne...mozda je uz puno srece uspijem slozit! Ili ako si od nekuda van Zg platim ti postarinu + lovu za trud da je posaljes!  Cool

S mobitela sam pristupao forumu pa nisam skužio "kvotanje"  Sramim se

To mi je kod staraca u Lici, trebao bi ići tamo sljedeći tjedan pa ću je potražiti pa ti donesem u ZG, ako je pronađem.

Otac je nosio na popravak (procjenu), ako se dobro sjećam lik je rekao da je procesor riknuo, ali nisam siguran...

Javim ti se u svakom slučaju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice