Imam Nekoliko Pitanja Uvezi PSP-a

poruka: 44
|
čitano: 27.957
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

LJudi pomagajte ko zna:

Otključao sam prijatelju PSP sa Pandora baterijom, i kopirao mu igrica na njega, i radi odlično...e onda sam ja mislio da svoj odradimmodel 1004, i prilikom instalacije Custom firmware na 22% mi je samo stao...ja sam na žalost izvadio bateriju i nakon toga više ga ne mogu uključiti uopće, a ne mogu ni nastaviti sa Instalacijom 5.0 firmware, samo crni ekran :(( pomagajte ak znate rješenje što prije hvala unaprijed!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Iskoristi Pandora bateriju u kombinaciju sa Magic Stickom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može samo jedno pitanjce?

Zanima me zašto se na toj bateriji od PSP-a mora prerezati vod ako sam dobro shvatio?

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Imam Nekoliko Pitanja Uvezi PSP-a

Jesam, nema pomoći, samo crni ekran :( ...pokušao sam i sa restore opcijom R tipka i start al i dalje ništa, samo gori zelena lampica i to je sve :(

15 godina
neaktivan

@F1-IVO:

Da bi baterija bila "Pandora baterija" treba imati 0xFFFFFFFF serijski broj.

Postoji software koji briše originalni serijski broj i stavlja gore spomenuti, ali za to treba imati već PSP sa CFW-om.

Druga opcija je rezanje voda, koja u konačnici napravi istu stvar, odnosno serijski broj baterije postaje 0xFFFFFFFF.

@ Undertaker2307:

Jesi li siguran da imaš Magic Stick? Ako si išta stavljao gore u međuvremenu moguće da si poništio IPL.

Da li ti je punač uštekan isto? Idealno bi bilo da napuniš bateriju na 100%, ištekaš punjač i probaš onda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 0:08 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Jesam, vadio sam je par puta i opet stavljao, a prije 20-ak minuta nego ću svoj hakirati uspješno hakirao od priijatelja, čak mu i stavio na njegov stick 5-6 igrica, rade sve ko flak...Pandorina Baterija mi je puna ja mislim do vrha, jer sam u jednom dijelu kad sam ovo radio morao uštekati punjač jer nije smjelo biti ispod 75% baterija.I sa punjačem sam pokušao, i sa i bez baterije sa njim i opet isto, samo crni ekran i zeelena lampica :(

15 godina
neaktivan

Hm. Za probu ubaci bateriju i karticu u prijateljev PSP i pogledaj dal će se pokrenuti instalacija sa kartice.

Ako ne onda ti vjerojatno kartica ne valja. Btw, da li je prijateljev PSP isto verzija 1004?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probao, ide...na mom ništa...malo sam sad po forumima dalje čitao pa jedan reče da mu je tako bilo pa da je cijelu matičnu morao mjenjati od PSP-a, uf....nadam se da nije...za sad ostavljam glava me zaboli, nema znaka od njega nikakva, samo crno i zelena lampica...uzas...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pošto ti je setup došao do 22% možda si dobio recovery menu. Probaj izvaditi bateriju i upaliti ga na punač, s tim da držiš pritisnut R cijelo vrijeme.

Alternativno probaj držati L čim uštekaš bateriju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 0:59 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bojim se da mu nema pomoći, pokušao sam i Recovery i Ltipku, uvijek isto...hvala ti na trudu prijatelju, svaka čast, izmuči te ja punim!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

koji da psp kupim psp 3000 ili psp 2004?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
3000.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
13 godina
neaktivan

Postovanje,

Zanima me kako mogu da provjerim model svog PSPa i ukoliko je moguce proces kojim se hakuje?

Unapred hvala 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kolega trazim i ja pomoc od juce,,psp 1004 igrali su se dijeca pa poslje toga  kad su ga upalili samo crn displej

molim vas ako neko zna da mi kaze unapred  hvala

Dino
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice