Gdje ima kod nas za kupiti R4 za NDS?

poruka: 4
|
čitano: 4.629
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam Nintendo DS Lite. Kako bi mogao na njega stavljati igre treba mi R4 Revolution, paket u kojemu se nalazi ta R4 kartica, Micro SD i stick u koji ga mogu ubaciti. Sad me zanima gdje ja to mogu kupiti u HR?

Malo sam googlao, i nigdje ne nadoh da negdje toga ima kod nas za kupit, ali pretpostavljam da sigurno negdje ima, pa ako netko zna bio bih zahvalan da pomogne.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da nema, imaš u sophoslaba dstt i m3. nemoj kupovat r4, većina igara radi na njemu uz patchiranje itd. radije ispljuni koju paru više i uzmi acekard.

ako ne možeš uzimati preko interneta radi paypal/kartice ajde na enabava.net

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ma u biti to mojem rodaku treba, on je iz austrije, tako da ako nema ovdje, on ce to uzeti tamo u austriji. Tamo sigurno ima. A sto nevalja R4, imat cu nekih problema s instaliranjem igara na njega?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema savršenu kompatibilnost sa svim igrama.

naime, proizvodnja R4 kartica (originalnih, ovo sada su kopije) ti je obustavljena  prije par godina i zadnji firmwire update za nju ti je iz 2008. međutim, budući da je kartica strašno popularna, dosta ljudi radi patcheve za novije igre (npr. bowsers inside story radi samo sa patchem).

patch trebaš sam staviti na igrin rom ili nalaziti prepatched verzije novijih igara. ako imaš acekard (2i najbolje) ili cyclods samo skineš updateani firmire svakih par mjeseci i gotovo. te dvije kartice imaju najbolju podršku.

isto tako sada bi trebala izaći supercard 2, koja bi trebala biti u najmanju ruku dobra kao i prije spomenute dvije kartice.

R4 nije loša kartica (osobito za svoju cijenu), na njoj ćeš moći igrati 90% igara, ali radi problema sa ne-updateanim firmwireom katkad (računaj - što novija igra, to češće) češ se trebat zezat sa tim patchevima.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice