Provjera naslova teme

poruka: 6
|
čitano: 1.398
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Provjera naslova teme

Potaknut sam večerašnjim spamanjem od jednog forumaša. Zanima me da li je moguće da se provjeri tema po ključnim riječima prije nego postane aktivna. Nisam doma s tehnologijama koje rabite, ali smatram da bi to barem u startu maknulo neke nedolične naslove. Smatram da bi to bilo korisno, što se tiče članova, dok bi modovima barem malo olakšalo posao. Ponavljam ne znam da li je to moguća, ako je ja sam za.

Nadam se da ova tema neće završiti kao prošla koju sam pokrenuo u ovom podforumu.

10 0 hvala 6
16 godina
odjavljen
Provjera naslova teme

Može li se znati tko je to spamao? I kakva je bila tema?

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RE: Provjera naslova teme
vexx5555 kaže...

Može li se znati tko je to spamao? I kakva je bila tema?

Vrijeđan je i prozivan ATIGamer od strane Shexxxx (koliko x je bilo neznam točno, bilo je i više accounta), mislim da su ga modovi izbrisali. Ali trajalo je nekih 15-tak minuta.

Dodatno mi je palo napamet da bi se na ovaj načim mogle filtrirati teme poput "Pomoć", "Konfa" i sličnih, tako da se autora zatraži da dodatno pojasni problem. Ponavljam ne znam da li je ovo moguće implementirati, ali bi svakako bilo dobro za cijeli forum.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 21:46 (mario.L_hr).
16 godina
odjavljen
Provjera naslova teme

Da, imaš pravo. Vidio sam tu temu. Trebalo bi nešto učiniti po tom pogledu. Samo nitko ne zna što. Meni su modovi preimenovali jednu temu jer je bila generičkog naziva pa je to ok.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Provjera naslova teme

Dobar prijedlog, I like it.

No kao prvo, volio bih kad bi se uvažio moj prijedlog da se kolega

forumašsheX protjera. Poznati troll Bug Online Foruma, čovjek s više

accova od Mate Lukića (vjerojatno, nije 100% sigurno {#})

Vjerojatno od toga neće biti ništa jer su modovi smekšali no bilo bi dobro

kad bi se prijedlog uvažio.

Šeks ...XXXXX...

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 22:14 (ATiGamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Provjera naslova teme

Neke stvari rješavamo tehnički, a neke kontroliraju moderatori. Na vama je da prijavite takve poruke i onda će moderatori reagirati. Teško je tako nešto pametno implementirati, a da ne bude nuspojava pa nismo jako skloni tome, no nikad se ne zna - hvala na dobrom prijedlogu.

Ove fore s prozivanjem da se netko bana, i to totalno off-topic će upravo dobiti karton. Ako netko radi probleme po forumu, onda se prijavljuju konkretne poruke (djela), a ne ovako. Kad tih prekšaja bude više, a moderatori imaju kompletnu evidenciju vidljivu, onda će se poduzeti i adekvatne mjere.

Domagoj

3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice