Prijedlog izmjene notifikacija

poruka: 19
|
čitano: 2.219
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Mislim da bi bilo dobro napraviti u sklopu notifikacija, kad korisnik vidi da je u temi koja se nalazi u notifikacijama novi post, kad klikne na tu temu da ga baci na kraj teme, a ne na početak, neovisno o tome spominje li se on u tom postu ili je njemu odgovoreno. Jer ako se stisne samo na "odgovor" baca na te stare odgovore koji vjerujem više nikog ne zanimaju, zanima ga zadnji post.

Mislim da ste shvatili što hoću reći. Dakle bez da se stišće na odgovor ili spominjanje, nego kad se klikne na taj thread u notifikacijama da link baca na kraj, a ne na početak threada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prijedlog nije usvojen? 

Čemu ovi prijedlozi uopće kad se nitko ne bavi s njima?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 11:33 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo, ja ću se malo pozabaviti tvojim prijedlogom 

:)

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Prijedlog izmjene notifikacija
Ako stisnes na ime onog koji ti je odgovorio otici ces na taj post ja mislim.
"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju." -Drago~16.2.2016
14 godina

Da, to bi bilo pametno. Istu stvar napraviti i s mobilnom verzijom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Raykip kaže...
Ako stisnes na ime onog koji ti je odgovorio otici ces na taj post ja mislim.

Nećeš. otići ćeš na njegov profil.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ne bi bilo loše, pogotovo za mobilnu verziju

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2016 12:16 (kbenzema).
11 godina
neaktivan

Ako stisneš na "Odgovor" otići ćeš na taj post, ako stisneš na naziv teme otići ćeš na prvi post. Meni je to relativno logično. Još je taj button 'odgovor' u obliku pravokutnika i obojan tako da znaš je li pročitano ili ne 

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Na mobitelu ces otic na post koji je poslao...
"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju." -Drago~16.2.2016
17 godina
blowfish_cro kaže...

Ako stisneš na "Odgovor" otići ćeš na taj post, ako stisneš na naziv teme otići ćeš na prvi post. Meni je to relativno logično. Još je taj button 'odgovor' u obliku pravokutnika i obojan tako da znaš je li pročitano ili ne 

Kako ti je to logično. Znači u notifikacijama su teme koje pratiš, OK, netko ti odgovori i onda te odnese na taj odgovor.

Ali ako netko odgovori u tom postu (ne tebi), tema će se obojati u narančasto, i ono što tebe zanima je ono što je na kraju u tom slučaju, a ne ono što je na početku teme.

13 godina
neaktivan

Ne razumijem što želiš reći, evo pogledaj kako je u mene. 

Webm.

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
blowfish_cro kaže...

Kako ti je to logično. Znači u notifikacijama su teme koje pratiš, OK, netko ti odgovori i onda te odnese na taj odgovor.

Ali ako netko odgovori u tom postu (ne tebi), tema će se obojati u narančasto, i ono što tebe zanima je ono što je na kraju u tom slučaju, a ne ono što je na početku teme.

Logično mi je što imaš dvije opcije od kojih je jedna za početak teme, a druga za tvoj odgovor. Pa valjda te zanima odgovor na tvoj post, jel?

S druge strane, imaš "Teme u kojima sudjelujem" što funkcionira na način koji ti tražiš, imaš "zadnji post" stupac i to vodi na zadnji post u temi. Dakle, notifikacija ti daje odgovor na tvoj post i samim time vodi na taj odgovor umjesto na kraj teme, a ako te zanima di ima novih postova i ne želiš čitati sve zaostatke, koristiš ovu drugu opciju. 

17 godina

Da, ali tu moram sam dodavati teme, a u notifikacijama mi se dodaju automatski. Pa onda brisati ako prenatrpam itd itd...

Volio bi da i u notifikacijama imam opciju otići na kraj teme, kad je već sve fino automatizirano...

Uglavnom, eto, prijedlog je tu pa ak prođe prođe 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 13:04 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne trebaš dodavati sam. Sam trebaš dodavati u 'Teme koje pratim'. Ovdje ti automatski stavlja teme u koje si postao, dakle isto kao i notifikacije osim što se ne mora odnositi isključivo na tvoj post. 

17 godina
blowfish_cro kaže...

Ne trebaš dodavati sam. Sam trebaš dodavati u 'Teme koje pratim'. Ovdje ti automatski stavlja teme u koje si postao, dakle isto kao i notifikacije osim što se ne mora odnositi isključivo na tvoj post. 

Tek sad vidim da imaju i teme u kojima sudjelujem, al nema direktnog linka na njih, nego se mora ići prvo u teme koje pratim, pa odande... 

11 godina
neaktivan

Kako? Meni je po defaultu tu.

http://imgur.com/urftNWk

17 godina
blowfish_cro kaže...

haha... Ma gledao sam gornji izbornik ovaj horizontalni... Uglavnom hvala. 7 godina na forumu, a ovu opciju još nisam otkrio 

17 godina
moderator
Onjegin kaže...

Ne razumijem što želiš reći, evo pogledaj kako je u mene. 

Webm.

Bravo Onjegin - zorno i jasno objašnjeno!

Svaka čast majstore!

blowfish_cro kaže...

A zašto sliku nisu stavio izravno uz odgovor, umjesto linka? Valjda znaš da je to moguće?

lllnuclearlll kaže...
blowfish_cro kaže...

haha... Ma gledao sam gornji izbornik ovaj horizontalni... Uglavnom hvala. 7 godina na forumu, a ovu opciju još nisam otkrio 

Nakon silne graje koju si digao dolazimo do zaključka kako je forum prekrcan mogućnostima i fičerima, koje čak ni veterani popu tebe nisu sve otkrili!

U stvari bismo trebali isključiti dio toga, da manje zbunjujemo korisnike (a onda opet uključiti kada nakon sto godina netko primjeti da nešto ipak nedostaje)...

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 21:38 (Miro).
11 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

A zašto sliku nisu stavio izravno uz odgovor, umjesto linka? Valjda znaš da je to moguće?

Nisam primjetio do sad 

Očito ovaj forum ima sve što nam treba, samo se treba malo potruditi pronjuškati 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice