Primijetio sam u posljednje vrijeme oveću količinu reklama na BOL-u i postaju napadne...prvo su bile one reklame na prvoj stranici kaj su se proširivale,a sada na slučajno se pojavljuju reklame ''klikni ovdje da nastaviš surfati''.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Imaš njihov telefon?
Imaš njihov telefon?
http://www.gvik.hr/kontakt/16-hgvik/3-hgvik-pitke-vode.html

slažem se, firefox + adblock plus (a još dodaci za njega ABP element hider i popup blocker) i zaboraviš što su reklame uopće :D
Ili,, gle sad čuda, klikneš 2 put dnevno da x (odnosno nastavi surfati) i gotovo
Ne kužim vas ljudi, pa i oni moraju nekako zarađivati, stalno se bunite zbog reklama, pa zašto onda ni ne pokušate napraviti neki kvlaitetan forum, održavati novine, slati ljude na sajmove, stalno biti u toku, plaćati milijon obaveza, i onda ne imati ni jednu reklamu.
Vjerujete da je dns teško doći do dobro plaćene reklame, a siguran sam da Bug-ovci nebi stavljali ove "nastavi dalje" reklame, da stvarno nisu potrebne.
A broj reklama se samo povecava, pa prije godinu nije bilo ovih reklama između postova!
Donedavno sam i ja govorio da nije AdBlock potreban i da se trebamo oduzit Bugovcima na neki nacin, ali ove reklame preko cijelog ekrana i uz to sa zvukom su stvarno previse!