Oveća količina reklama... zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.946
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Oveća količina reklama...

Primijetio sam u posljednje vrijeme oveću količinu reklama na BOL-u i postaju napadne...prvo su bile one reklame na prvoj stranici kaj su se proširivale,a sada na slučajno se pojavljuju reklame ''klikni ovdje da nastaviš surfati''.

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jedino sto mozes uciniti protiv toga je instalirati Adblock Plus ili zaliti se upravi vodovoda.
PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Oveća količina reklama...
Plahi kaže...
Jedino sto mozes uciniti protiv toga je instalirati Adblock Plus ili zaliti se upravi vodovoda.

Imaš njihov telefon?  {#}

Ja sam Plavi zmaj.
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
Plahi kaže...

Imaš njihov telefon? {#}

http://www.gvik.hr/kontakt/16-hgvik/3-hgvik-pitke-vode.html
17 godina
Plahi kaže...

slažem se, firefox + adblock plus (a još dodaci za njega ABP element hider i popup blocker) i zaboraviš što su reklame uopće :D

17 godina

Ili,, gle sad čuda, klikneš 2 put dnevno da x (odnosno nastavi surfati) i gotovo{#}

Ne kužim vas ljudi, pa i oni moraju nekako zarađivati, stalno se bunite zbog reklama, pa zašto onda ni ne pokušate napraviti neki kvlaitetan forum, održavati novine, slati ljude na sajmove, stalno biti u toku, plaćati  milijon obaveza, i onda ne imati ni jednu reklamu.

Vjerujete da je dns teško doći do dobro plaćene reklame, a siguran sam da Bug-ovci nebi stavljali ove "nastavi dalje" reklame, da stvarno nisu potrebne.

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sve je to u redu, kad je neki umjereni broj reklama, kad su ove reklame sa strane, ali nema nista gore od ovih reklama preko cijelog ekrana, kad ne mozes nista radit 5 sec.!

A broj reklama se samo povecava, pa prije godinu nije bilo ovih reklama između postova!

Donedavno sam i ja govorio da nije AdBlock potreban i da se trebamo oduzit Bugovcima na neki nacin, ali ove reklame preko cijelog ekrana i uz to sa zvukom su stvarno previse!
http://androoolog.blogspot.com/
15 godina
neaktivan

I opet flame war nakon 10 ovakvih zaključanih tema... {#}

Već smo 100 puta prošli ovu raspravu i nikud nismo došli...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi Zewa Deluxe 3-slojni papiri u od sada u dvije varijante: žuti i breskva papiri su deluxe kvalitete, još mekši i elegantniji.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice