Objasnjenje za ban na 4 dana [molim odgovor] zaključana tema

poruka: 36
|
čitano: 23.624
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Objasnjenje za ban na 4 dana [molim odgovor]
BlaBlaLaLa kaže...

ajme koliko postova^^ samo da odgovorim ihushu na njegov prbi odgovor i to je sve.

Da,mogao sam ga prijaviti ali nisam tu sam pogrijesio i spustio sam se na njegov nivo ali zasto samo ja zasluzujem ban? Mislim budite fer pa banajte i njega.

- (srećom) dobro si me razumio... Čak niti nisam ulazio u to dali si zaslužio ban, jednostavno dobio si ga, dali je i netko drugi trebao dobiti, vjerojatno. (ali time nisi nevin.. ili ipak jesi, redi ispod..)

- i slažem se da bi svi koji su u nekoj 'svađi' trebali biti podjednako kažnjeni, ali svijet nije savršen (upravo jučer, odlukom Ustavnog Suda, zbog sporosti sudstva.. -pušten ubojica. =pravda? ...)

Ovo su sitnice, naučite živjeti u RL, dok je forum samo razbibriga... -Zabavite se umjesto trolanja-svađanja.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
karakteran kaže...

istina sebi uvijek probije put. pozicija ti dozvoljava da se nekažnjeno i apsolutno bez ikakvih sankcija iživljavaš na bilo kome. da sam ja to napisao već bi dobio karton, žuti u najmanju ruku.

pitao sam neke od dobrih ljudi da li bi moderirali ovdje dobio sam odgovor ne bi ni da mi plate. zapitaj se zašto.

Ovomi je prejako...

I ja sam pitao neke od "dobrih ljudi", većinom su to članovi moje crkvene zajednice, prave duše od ljudi i svi su rekli da bi voljeli bit moderatori na BUG forumu.

Sad mogu slobodno i sam sebe prijavit šta dajem napoj trolu, ali morao sam na ovo odgovorit, baš me je ubolo u oči...Few good men. hehe.

16 godina
neaktivan
Gradonačelnik kaže...

A ti kao socijalni radnik objašnjavaš, ništa ne znaš al je bitno da on izvuče pouku ;)

Nisi u pravu. Znači ako nisi stisnu "Prijavi" ta osoba ne dobije karton !? Gdje to ima ? u Zanzibaru.

Dužnost moderatora je pratiti teme i postove, biti neutralan.

Moderatori su dužni objasniti svakom tko smatra da je dobio karton koji ne odgovara počinjenom prekršaju.

Mislim da bi trebalo uvesti i temu Žalbe na kartone jer nepravde IMA i moderatori kao i političari znaju biti s nekim "dobri", nekog ne vole pa čine namjerne ili nenamjerne propuste u radu.

I tko tebi kaže da su svi moderatori kvalitetni i odgovarajući kadar za taj posao ?

Postoje kvalitetni moderatori, nekavalitetni i srednje kvalitetni.

Mene IVO mrzi, jednom mi je dao žuti bez ikakvog razloga, iz čista mira surfam portalom, otvorim forum kad ono žuti - no reason {#}

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
neaktivan
BlaBlaLaLa kaže...

ajme koliko postova^^ samo da odgovorim ihushu na njegov prvi odgovor i to je sve.

Da,mogao sam ga prijaviti ali nisam tu sam pogrijesio i spustio sam se na njegov nivo ali zasto samo ja zasluzujem ban? Mislim budite fer pa banajte i njega.

I sta sad?

Budu se otvarale peticije i pobune za svaki karton?

Napravio si sranje i budi sretan da si dobio ban na samo 4 dana.

Da je od mene pao bio bi na duze vrijeme.

A kako ce mod njegov posao radit prepustite modovima i redakciji.

Netreba nama niko govorit kak koga treba kartonirat.

Cudno mi je samo da korisnici koji su duze ovdje akceptiraju karton i zive s njim dok ne istekne.

Samo novo prijavljeni nema sanse da akceptiraju i dizu pobune dok ne sjedne jos jedan.

I tak se vrtimo u krug.

Najpametnije bi bilo ako popusite karton odma tuzit na sudu.

Kojih jadnika ima to nema nigdje

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
16 godina
odjavljen
BannedOnThisForum kaže..

Mene IVO mrzi, jednom mi je dao žuti bez ikakvog razloga, iz čista mira surfam portalom, otvorim forum kad ono žuti - no reason {#}

da... to ti ga je spicio za ono sto ces tek napraviti a da ni ne znas ali zato on zna

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Objasnjenje za ban na 4 dana [molim odgovor]

Prema pravilima ovoga foruma na kartone se smije žaliti moderatorima, a tek ako i dalje niste zadovoljni njihovim odgovorom, mailom na pisma@bug.hr. 

Otvaranje tema na forumu gdje bi se raspravljalo o nečijim kartonima ili ponašanju moderatora nije predviđeno pravilima foruma i uglavnom neće biti dopušteno. 

Također, imajte na umu da tuđi prekršaji ne opravdavaju ničije druge i ne mogu se koristiti kao izgovor za vlastito nepoštivanje pravila foruma. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 13:32 (Drago).

5 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice