super ovo mi se baš sviđa,bolje nego biljne uši ,larve itd...samo što če bit onih koji misle da če zaradit više zvjezdica tako da imaju više postova onda če biti i dosta spama....
Odlična promjena! Konačno da stanete na kraj spammanju. Neki su uspjeli u par mjeseci skupiti preko 600 postova a ja koji sam 13 mjeseci uspio sam 350 :)
U svakom slučaju kvaliteta će nadjačat kvantitetu. Pozdravljam sve nove updateove na forumu :)
Odlična promjena! Konačno da stanete na kraj spammanju. Neki su uspjeli u par mjeseci skupiti preko 600 postova a ja koji sam 13 mjeseci uspio sam 350 :)
U svakom slučaju kvaliteta će nadjačat kvantitetu. Pozdravljam sve nove updateove na forumu :)
![Osmijeh Osmijeh](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.png)
![Cool Cool](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.png)
![Smijeh Smijeh](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.png)
po meni dobra ideja,a to je i kao nekakva zaštita od spamanja
Zašto je ova tema sticky?
Zbog toga što govori o jednoj novoj funkciji foruma.
nisu mi jasni oni koji su protiv birca ,nespavalica,"spamanja" i inog,pa zar bi trebali otvoriti kapelicu na forumu..?Mene više smetaju oni koji se prave važn,i koji omalovažavaju neiskune,ignoriraju početnike,iste ismijavaju i slični..PODFORUMI čine forum živopisnim,i tu se pomaže jada ,veseli i to dijeli s drugima.Tko s poštenim namjerama može imati nešto protiv toga?..pozdrav svima
![Nevinašce Nevinašce](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-innocent.png)
Moderatore bi mogli prozvati šerifima, gledajte koliko zvijezda imaju. Bug forum birc bi se preimenovao u Bug forum saloon :D To je baš prikladno, forum se ionako pretvara u Divlji Zapad :D
Pozdrav. Pitanje. Dali mi sudjelujemo u davanju zvjezdica drugim ljudima? Tj ocjenjujemo ih. možda ste već dali odgovar al nisam mogo sve pregledat pa bi bio zahvalan. Hvala.
Zašto je ova tema sticky?
Što se mene tiće isto sam za ukidanje zvjezdica.
Mislim da bi pravi pokazatelj rejtinga trebao biti "thumb up", "thumb down" i "hvala", a ostalo mozda samo kao dodatna pomoc pri odredivanju rejtinga (broj poruka uopce ne bih stavljao u ocijenu rejtinga), ima toliko ovih klinca sto nabijaju "blentave" postove, tako da se ukljucivanjem broja poruka u rejting degradiraju kvalitetni korisnici foruma.
Mislim da je izuzetno tesko napraviti kvalitetnu shemu za ocjenjivanje, ali to ionako sluzi samo da bi se sprijecilo ove "je*ivjetre" da spamaju.
Mislim da bi pravi pokazatelj rejtinga trebao biti "thumb up", "thumb down" i "hvala", a ostalo mozda samo kao dodatna pomoc pri odredivanju rejtinga (broj poruka uopce ne bih stavljao u ocijenu rejtinga), ima toliko ovih klinca sto nabijaju "blentave" postove, tako da se ukljucivanjem broja poruka u rejting degradiraju kvalitetni korisnici foruma.
moj najsretnij dan
Bravo moderatori
Svaka vam dala
extra su ove zvjezdice
Treba to sve vratiti kak je i prije bilo ili neka se zvijezdice ukinu - točka!
Edit:
Sve, sve samo ne zvjezdice!
Stavite bubamare umjesto zvjezdica!!!
Edit2:
Ove Nerone bi ja deportirao iz Hrvatske!
Zakon je ovo sa zvijezdama.
prodajem zvjezdicu za 50 kn**????? cjena fiksna
![Belji se Belji se](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.png)
![Namigiva Namigiva](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.png)
Treba to sve vratiti kak je i prije bilo ili neka se zvijezdice ukinu - točka!
Edit:
Sve, sve samo ne zvjezdice!
Stavite bubamare umjesto zvjezdica!!!
Edit2:
Ove Nerone bi ja deportirao iz Hrvatske!
![Belji se Belji se](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.png)