Većinu potpisa rijetko čitam jer kad vidim te silne redine i odustanem osim ako se radi o problemu s kompima tako da ovo:
"- maksimalno jedan red potpisa, a poseban prostor za konfu!" što Miro veli ,a vidim i većina je sasvim dobro rješenje.
Većinu potpisa rijetko čitam jer kad vidim te silne redine i odustanem osim ako se radi o problemu s kompima tako da ovo:
"- maksimalno jedan red potpisa, a poseban prostor za konfu!" što Miro veli ,a vidim i većina je sasvim dobro rješenje.
Ja potpise sa konfiguracijama ignoriram i zapravo mi samo zadaju napor jer trebam više puta okrenuti kotačić miša. Znači slažem se sa predloženim rješenjem, jedan red potpisa i konfa zasebno...
Slažem se da reda mora biti. Mislim da je to posao moderatora pa neka on odredi pravila ponašanja, a n sto baba, kilava djeca. Ne slažem se sa navođenjem konfiguracija, iz dva razloga. Kao što smo stavili nadimke a ne prava imena, na avatarima nismo mi, radi poštivanja privatnosti, tako je i konfiguracija privatna i meni ta navođenja u biti samo smetaju, ne govore mi ništa, kao ni većini. Da ne bih trebao sad ići surfati cijelu noć po postvima da vidim ima li ko grafulju kakvu ja imam, pa da ga pitam ima li on problema sa pregrijavanjem chipseta na njoj kao ja?? Glupost. I drugo, neki potpisi su krajnje, najblaže rećeno, izvan ovog foruma.
Ja sam isto za ogranicavanje na jedan redak + konfa ispod avatar-a u drop down...svoju sam stavio u potpis radi olaksavanja komunikacije kod hardverskih i softwerskih problema, inace bi vise volio da nije bas u potpisu..
Ja sam isto za ogranicavanje na jedan redak + konfa ispod avatar-a u drop down...svoju sam stavio u potpis radi olaksavanja komunikacije kod hardverskih i softwerskih problema, inace bi vise volio da nije bas u potpisu..
Ja nemam namjeru stavljati konfiguracije u popis. :D A i potpis mora biti individualna stvar, a ne treba baš forum postati fahidiotistička utopija. :)
Ali ipak su se poneki "snašli" i svoje potpise "pumpaju" nabijanjem međurazmaka (enteri).
Moj srednji potpis može nekom biti pitanje negdje
ma ni ja nisam bas za te konfe u potpisu, rađe bi da ograničite broj znakova... jedino me nervira kad neko u potpis stavi koju podlogu za miš ima , who cares
ja se slažem s prijedlozima da konfiguracija bude zasebno, a potpisi neka ostanu ali nek se ograniče
Baš sam sad naletio na još jedan primjer zloupotrebe potpisa (u smislu da samo zbunjuje).
Sve sam bliži stavu koji, čini mi se, većina zagovara - maksimalno jedan red potpisa, a poseban prostor za konfu!
jel moj potpis pre velik???
mogu smanjit ako vam smeta ili obrisat ako to zeli moderator.....
ja neznam kaj ljudi cekaju sa uredenjem svojih potpisa...ko da ova tema nikad nije ni postojala...
MIRO:"startuj"motore...lol
Ako zelis konfiguraciju u potpisu moras napravi preko template-a a ako zelis nesto drugo, onda je ograniceno brojem znakova i gotovo.
I po meni je konfig. u signature dovoljna sama po sebi za puno stvari, a usto korisna i na kraju cool stvar pa bi bilo dobro da se nekako uredi i to pitanje!
Ma samo treba onemogućiti enter tipku u potpisima i broj znakova. Rečenice se i tako same lome i prelaze u drugi red. Ima bolesnika koji stvarno nisu normalni po pitanju tih stvari.
Evo još jedan forumaš Podržavam to da konfa bude posebno a potpis jedan red! I to je previše!
Jeli moguće imati potpis u 2 reda? Kod jednog korisnika sam to vidio, iako mi se čini da zapravo nije moguće.
Jeli moguće imati potpis u 2 reda? Kod jednog korisnika sam to vidio, iako mi se čini da zapravo nije moguće.
Pookusaj to napisati u notepad pa copy/paste u potpis. Iskljuci Word Wrap pa pokusaj
Mozda da uz potpis stave sliku sa potvrdom da su plave krvi, visi od 185 i imaju plavu kosu. Ja ne vjerujem kakve sitnice ljude danas smetaju.
.... = Princeza na zrnu graska
Pookusaj to napisati u notepad pa copy/paste u potpis. Iskljuci Word Wrap pa pokusaj
Ma ne želim ga ja, nego sam čitao da je moguće u samo jedan red i onda danas vidim ovo
Ma ne želim ga ja, nego sam čitao da je moguće u samo jedan red i onda danas vidim ovo
moguće da ima neki glitch kao stavljanje praznih postova sa dotičnom ascii vrijednosti sa tastature
Post je iz 2008. Tada se to moglo, sada se više ne može.