Neuredni potpisi korisnika foruma

poruka: 56
|
čitano: 8.925
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Neuredni potpisi korisnika foruma

Većinu potpisa rijetko čitam jer kad vidim te silne redine i odustanem osim ako se radi o problemu s kompima tako da ovo:

"- maksimalno jedan red potpisa, a poseban prostor za konfu!" što Miro veli ,a vidim i većina je sasvim dobro rješenje.

Private
17 godina
neaktivan

Ja potpise sa konfiguracijama ignoriram i zapravo mi samo zadaju napor jer trebam više puta okrenuti kotačić miša. Znači slažem se sa predloženim rješenjem, jedan red potpisa i konfa zasebno...

... cijene u Italiji su europske... -U Eurima.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 15:54 (M4r10).

0 0 hvala 0
17 godina
Kalea kaže...

Slažem se da reda mora biti. Mislim da je to posao moderatora pa neka on odredi pravila ponašanja, a n sto baba, kilava djeca. Ne slažem se sa navođenjem konfiguracija, iz dva razloga. Kao što smo stavili nadimke a ne prava imena, na avatarima nismo mi, radi poštivanja privatnosti, tako je i konfiguracija privatna i meni ta navođenja u biti samo smetaju, ne govore mi ništa, kao ni većini. Da ne bih trebao sad ići surfati cijelu noć po postvima da vidim ima li ko grafulju kakvu ja imam, pa da ga pitam ima li on problema sa pregrijavanjem chipseta na njoj kao ja?? Glupost. I drugo, neki potpisi su krajnje, najblaže rećeno, izvan ovog foruma.

O cemi ti non stop pricas omg, svaki tvoj post je vise suvisan i glup da moram tako reci.. Opcija da se vidi konfiguracija je tu da se covjeku moze pomoc kada ima problem i to je tocka na i. Drugo je to sta tebi to smeta itd.. u 6 tjedana imas preko 500 postova a 99% ih nema smisla, za 3 mjeseca stici ces nexeema samo sta on ima korisnih postova za razliku od tebe..

@Hyperion podrzavam tvoje misljenje.
EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 4 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
17 godina
protjeran

Ja sam isto za ogranicavanje na jedan redak + konfa ispod avatar-a u drop down...svoju sam stavio u potpis radi olaksavanja komunikacije kod hardverskih i softwerskih problema, inace bi vise volio da nije bas u potpisu..

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PsychoticBaklava kaže...

Ja sam isto za ogranicavanje na jedan redak + konfa ispod avatar-a u drop down...svoju sam stavio u potpis radi olaksavanja komunikacije kod hardverskih i softwerskih problema, inace bi vise volio da nije bas u potpisu..

potpisujem
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan

Ja nemam namjeru stavljati konfiguracije u popis. :D A i potpis mora biti individualna stvar, a ne treba baš forum postati fahidiotistička utopija. :)

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Ali ipak su se poneki "snašli" i svoje potpise "pumpaju" nabijanjem međurazmaka (enteri).

Znamo kako se u narodu kaže - forumaši sa velikim potpisom (obično) imaju maloga...
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan

Moj srednji potpis može nekom biti pitanje negdje

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Noli turbare circulos meos! And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 18:06 (Oly_E3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma ni ja nisam bas za te konfe u potpisu, rađe bi da ograničite broj znakova... jedino me nervira kad neko u potpis stavi koju podlogu za miš ima Viče, who cares Belji se

Bolje ispasti budala nego iz aviona.

0 0 hvala 0
17 godina

ja se slažem s prijedlozima da konfiguracija bude zasebno, a potpisi neka ostanu ali nek se ograniče

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!

0 0 hvala 0
17 godina
Miro kaže...

Baš sam sad naletio na još jedan primjer zloupotrebe potpisa (u smislu da samo zbunjuje).

Sve sam bliži stavu koji, čini mi se, većina zagovara - maksimalno jedan red potpisa, a poseban prostor za konfu!

Doduše, niti ograničenje jednog retka ne znači za sve korisnike jednak broj znakova (ovisi o rezoluciji). Dakle, bez ograničenja broja znakova, ograničenje retka ne znači puno. Možda neko međurješenje? Tipa - do tri retka, bez preznih entera, s max. 100 znakova po retku. Neeeee, ovo je prejednostavno, treba tu ubaciti još propozicija =)

No, također smatram potpis iskazom individualnosti i ne bi ga ukidao, jer može puno reći o posteru. Snalažljivi će ionako već pronaći načina kako ubaciti čitavu konfu u par desetala znakova, iako mi se ideja o konfi u profilu čini jako dobra, ako već nekome treba tako nešto. Po meni za to nema potrebe, no opet... To je taj iskaz individualnosti, zašto ne?
Pazi, gledam te!
16 godina
neaktivan

jel moj potpis pre velik???
mogu smanjit ako vam smeta ili obrisat ako to zeli moderator.....

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jebasu123 kaže...

mislim ono, taj potpis mozes i ovako napisati, em ljepše izgleda, em je preglednije... Namigiva

AMD Phenom X3 8450 | 2 gb ram | ATI HD4650 1024mb | ASUS M2N68 Motherboard
Bolje ispasti budala nego iz aviona.
16 godina
protjeran

ja neznam kaj ljudi cekaju sa uredenjem svojih potpisa...ko da ova tema nikad nije ni postojala...

MIRO:"startuj"motore...lol

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Jebasu123 kaže...

mislim ono, taj potpis mozes i ovako napisati, em ljepše izgleda, em je preglednije... Namigiva

e kako napisat sve u jednom redu?

kopirao sam to sto si ti napiso i nije mi se potpis promjenio....

EDIT:vid je al nije na starim postovima barem meni

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 20:06 (Jebasu123).
16 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...
leo_819 kaže...
Jebasu123 kaže...

e kako napisat sve u jednom redu?

kopirao sam to sto si ti napiso i nije mi se potpis promjenio....

EDIT:vid je al nije na starim postovima barem meni

nece se ni promijenit na starim postovima,samo novi..
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran

Ako zelis konfiguraciju u potpisu moras napravi preko template-a a ako zelis nesto drugo, onda je ograniceno brojem znakova i gotovo.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

I po meni je konfig. u signature dovoljna sama po sebi za puno stvari, a usto korisna i na kraju cool stvar pa bi bilo dobro da se nekako uredi i to pitanje!

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
16 godina
neaktivan

Ma samo treba onemogućiti enter tipku u potpisima i broj znakova. Rečenice se i tako same lome i prelaze u drugi red. Ima bolesnika koji stvarno nisu normalni po pitanju tih stvari.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.

0 0 hvala 0
17 godina

Evo još jedan forumaš   Podržavam to da konfa bude posebno a potpis jedan red! I to je previše!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jeli moguće imati potpis u 2 reda? Kod jednog korisnika sam to vidio, iako mi se čini da zapravo nije moguće.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Neuredni potpisi korisnika foruma
mind_challenge kaže...

Jeli moguće imati potpis u 2 reda? Kod jednog korisnika sam to vidio, iako mi se čini da zapravo nije moguće.

Pookusaj to napisati u notepad pa copy/paste u potpis. Iskljuci Word Wrap pa pokusaj

There's no device known to mankind that will prevent people from being idiots
15 godina
protjeran

Mozda da uz potpis stave sliku sa potvrdom da su plave krvi, visi od 185 i imaju plavu kosu. Ja ne vjerujem kakve sitnice ljude danas smetaju. 

.... = Princeza na zrnu graska {#}

Nazi Punks - FUCK OFF!!!! \m/

0 0 hvala 0
16 godina
Lazarus Long kaže...
mind_challenge kaže...

Pookusaj to napisati u notepad pa copy/paste u potpis. Iskljuci Word Wrap pa pokusaj

Ma ne želim ga ja, nego sam čitao da je moguće u samo jedan red i onda danas vidim ovo

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Ma ne želim ga ja, nego sam čitao da je moguće u samo jedan red i onda danas vidim ovo

moguće da ima neki glitch kao stavljanje praznih postova sa dotičnom ascii vrijednosti sa tastature

'butelja kvalitetnog bijelog vina, veliki čevapi s lukom, dobra mjuza... Zar život može biti bolji?' počivao u miru, EnlightenedPhoenix
16 godina
mind_challenge kaže...
Lazarus Long kaže...
mind_challenge kaže...

Post je iz 2008. Tada se to moglo, sada se više ne može.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice