Pozdrav!
Sad sam osmi razred i htio upisat u V. gimnaziju, zajedno sa jednom svojom prijateljicom s kojom sad idem u razred, na kraju bi ja trebao između 60 i 64 boda, a ona oko 60, 61. Za neke stvari nisam siguran da li se boduju, pa trebam pomoć oko toga i procjenu da li imam ikakve šanse da upadnem u V.
U 6. razredu sam išao na natjecanje iz informatike (programiranja), bio sam 2. na županijskom i sudjelovao sam na državnom, ali pretpostavljam da se to ne boduje jer je to 6. razred, ali tak tako napominjem, u 8. razredu sam se plasirao na županijsko iz isto informatike, ali ovaj put osnova informatike (infokup) i bio sam 2. pa me zanima da li dobivam kakve bodove za to. Također, prijatelji su mi rekli da djeca branitelja, kao ja, dobivaju nekakave dodatne bodove, ja nisam prije čuo ništa o tome pa pitam kao netko zna.
Evo, to su otprilike sve situacije za koje neznam da li se boduju, pa bih bio vrlo zahvalan ako bi mi neko razriješio ovaj problem. Znači, osim toga htio bih jednostavno znati da li ja i moja prijateljica imamo kakve šanse za V.
Hvala!