Bok ! Evo idem u 8 razred i zanima me koja bi mi bila najbolja srednja škola . Fakultet koji mislim upisati je FER pa me zanija koja je najidealnija srednja škola za taj fakultet (gimniazije, tehničke , ... )
Hvala !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok ! Evo idem u 8 razred i zanima me koja bi mi bila najbolja srednja škola . Fakultet koji mislim upisati je FER pa me zanija koja je najidealnija srednja škola za taj fakultet (gimniazije, tehničke , ... )
Hvala !
@Blackchoco koji smjer ? i ako možda znaš koji je bio bodovno prag za upis 2011 ?
Hvala !
Ili elektrotehnička sa smjerom "tehničar za računarstvo" ili "elektroničarom", ili neka matematička gimnazija.
@Blackchoco koji smjer ? i ako možda znaš koji je bio bodovno prag za upis 2011 ?
Inače ja idem u ruđer...ja sam mehatronika...a za fer ti je najbolje računalstvo...imaš na toj stranici koliki je bio prag..:)
Zanima me kakva je ta škola ( da li je jako teška ) ?
Zanima me kakva je ta škola ( da li je jako teška ) ?
ako dođeš na FER "teško" će ti postati svakodnevnica... kakav si učenik? s koliko si prošao 7. i s koliko ćeš 8.?
pogledaj si malo ovu temu od kolege AtomicBomb
7. sam prošao sa 4.9 prosjekom a 8 (sad na polugodištu) - 4.8.