Experta

poruka: 5
|
čitano: 8.382
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Experta

Pozdrav svima,

Dodatna znanja, i posebno Upis u radnu knjižicu nisu na odmet. Svaka točka vrijedi.

Interesira me; dali itko od Vas ima kakve informacije (izuzev na manjgurahr) o experta

Ima tko kakvih iskustava, polazio je školu, bilokakv info, dali su vrijedni cifre?

http://www.experta.hr/

Hvala za info.

Make Wish, Make Choice

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Experta

Bio ja...doduše, ne znam koliko će moj post izgledati vjerodostojno jer je prvi pa odma hvalim. No, vidio sam da pitaš pa se registrirao da ti odgovorim. Završio sam tamo dva smjera. Teško je za povjerovati da bi netko kome je bilo loše plati dva puta po toliko kuna... Doduše. drugu godinu su dali popust, ali opet je dosta (radim za 5000 kn, podstanar tak da nisam neki bogatun). Uglavnom, meni je bilo super. Ako imaš neko iskustvo, predavanja super dođu da se znanje uredi i dobije lijepu formu. Predavači su super. Ocjenjuješ ih na kraju sata i ako je ocjena loša, Ropuš ih zamjeni boljima. Odradi bar informativni razgovor. Vlasnik škole će ti svašta napričati. Malo će zvučati nevjerojatno, no kad sve prođe i kad pogledaš unazad, vidjeti češ da je bio u pravu. Da ponovo odlučujem, opet bi izabrao expertu za iste pare. Da li se isplati? Ovisi o tebi. Baš ne pratim ovaj forum, ali me pitanje motiviralo tak da ako ga više ne posjetim nemoj misliti da muljam. Uostalom, odi na njihove facebook stranice, pogledaj slike i sve će ti biti jasno.-)

15 godina
neaktivan
Experta

Zanimljivo

Znanje. Posao. Jednostavnost. Produktivnost.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 0:39 (Johnny G).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Experta

Flegma Čim prvi post i hvališ uf uf :) šala.

Šalu nastranu.

Načitao sam se o experit posvuda, di god se dalo,

Uglavnom svi ih hvale (akd izuzmemo komentare tipa: kaj će ti to, toga nema kod nas, ko su ti itd.)

Ugl sve pozitivne stvari. Sobzirom da ima drugih opcija za znatno nižu cifru, nije mi žao dat tu cifru ukoliko su takvi kakvi se predstavljaju, jedini mi  je uvjet, i li bolje prednost nad ostalima je; Predavanja ljudi s praktičnim Realnim iskustvom, i praktična Realna teorija i praksa današnice. Ono što pišu okolo i predavaju (čitaj fakulteti, samoprozvani stručnjaci s nula realne praktične pozadine. itd), je sasvim druga stvar. 

A i s tim da je voditelj škole kao i predavači su biznis ljudi, nesumnjm da će mi napričat sveg i svačeg. Dapače očekujem nešto sasvim drugačije. Ipak su ljudi s poslovnim iskustvom.

Et, da ne trošim slova, ugl. Hvala na info iz prve ruke, 

Pozdrav,

ja:)

Make Wish, Make Choice

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Experta

Mislim da ti predavanja traju već nekih 2 -3 tjedna, no ne bi bilo loše da odeš i poslušaš neko u rasporedu u kojem ide smjer koji te zanima. Tako ti je lakše donijeti odluku (vjerojatno će ti i oni to predložiti).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice