Neka je i danasnji "projekt" zavrsio. Neka moja verzija starog mikrofona
stvarno dobro izgleda, ali na prvi pogled izgleda kao hladnjak
Neka je i danasnji "projekt" zavrsio. Neka moja verzija starog mikrofona
stvarno dobro izgleda, ali na prvi pogled izgleda kao hladnjak
Da, kad bolje pogledam i izgleda malo ;)
Vjerovatno zato jer nema stalak
Colt 1911 .45 Wip
Napravi to u animaciju ako ti se bude dalo;)
Tako sam nesto i kont'o, ali ima jos dosta toga izmodelirat, pogotovo sto planiram uraditi svaki dio.
Mislim uradit animaciju rastavljanja, sastavljanja i pucanja, za koje ce mi trebati, naravno, puno vremena...
Najbolji nacin da napravis realniju teksturu je da nadjes referencu i pokusas napraviti teksturu najslicniju onoj koju ima objekt na slici.
Obrati paznju na to gdje se pojavljuje hrdja, gdje je traktor bio udaren, na kojim djelovima se najvise vide znakovi trosenja, kakav je sjaj metala. Obicno "istureni" djelovi prvi imaju ostecenje. A povrsine najvise izlozene vremenskim uvjetima prve pocnu gubiti zastitu i tamo hrdjaju, ili ako je doslo do ostecenja tamo gdje je goli metal hrdjat ce najvise.
I daj molim te ako ti nije problem uploadaj na neki image hosting jer ovaj board totalno unisti kvalitetu slike.
http://img824.imageshack.us/img824/5401/watchesnoeyes.png der :D
Iako nemam pojma kako exportat modele u CoD ipak sam napravio "papire" :D Onako iz dosade, ali moglo je to i sa dosta manje trouglova... ovi imaju po 60 svaki i 256x256 teksture... teksture su u PS-u i malo u samoj Cinemi...
Evo jedan friško završeni low poly enviroment; ovo je snimljeno sa fraps-om u eiditoru, pa zanemarite kursor na sredini ekrana :)
P.S. nažalost, nema veće rezolucije... nisam skužio da mi je fraps bio podešen da sprema 1/2 rezolucije ekrana poslje mi se nije dalo ponovno :)
O.o, koji je to softver?
O.o, koji je to softver?
Modelirano je u 3ds max-u, a video je snimljen u editoru od realtime engine-a koji se koristi za simulator za koji radim enviroment-e.
Inaće je engine jaaakooo "basic" :) max. mogu u sceni imat oko 450 000 polygona (ovaj cijeli enviroment ima 350 000 polygona), nema sjena, objekti mogu imat samo difuse i light mapu (nema normal mapinga i sl.).... Tak da pokušavam iz tog izvuć najbolje kaj mogu.... dok se gazde ne odluče da nam ipak treba novi 3D engine :)
P.S.
Evo i par slikica (i jedna referentna sa slikama pravog mjesta)
Evo nakon jedno godinu dana pauze, vraćam se 3D-u.
Mala animacija za reel, ajmo reći, po tutorialu naravno.
Neki detalji se ne vide, tipa slova mjenjaju debljinu, jer je animacija prekratka.
Još ću je provući kroz AE i nekakvu zvučnu podlogu dodati, bit će to puno bolje.
A i domena je 50 kn godišnje..stvarno sića...
A i domena je 50 kn godišnje..stvarno sića...
Ma ovo je više za vježbu, tako i tako radim preko Elance-a, pa bi mogao staviti link do mog profila ili nešto.
Sad još čekam da mi frend složi nekakav soundtrack, pa ću vjerojatno taj mail skroz maknuti, ili staviti nešto drugo.
EDIT:
Naišao na zanimljiv tutorial pa se malo poigrao.
Pa to je moj prijatelju??????????????????????????????????????????
Šta želiš da kažeš????????????????????????????
Pogledaj u tablice!!!!!!!!! Ako meni ne vjeruješ BIH!!!!!
Pogledaj u tablice!!!!!!!!! Ako meni ne vjeruješ BIH!!!!!
Očito je da je to tvoj model jer su tablice BiH a i slika koju si ti stavio je veće rezolucije nego na turbosquid-u. Kolega je samo bio sumnjičav jer ima svakave djece po BOL Forumu :)