hoću ne brini
Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 613.201
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo malo sa novim photoshopom
wha....
how did you do that?
fakat dobro!
Evo nečeg malo:
velika: http://trackmanijak.deviantart.com/art/Future-Peacekeeper-161946196
velika2: http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/115/c/1/Future_Peacekeeper_by_trackmanijak.jpg
edit: prevelika je slika, ne da da ju tu uploadam :(
wha....
how did you do that?
u 2min....novi photoshop al nije finalna verzija...za link na PP pitat
za ovu 2. sliku (cesta u planini) bi ja prije reko da je 1. photoshop, a druga original
Ako koga zanima na slovencima je izašao Photoshop Top Secret pack svi DVDovi, točnije 18,8GB, pa tko voli nek izvoli.
Ako koga zanima na slovencima je izašao Photoshop Top Secret pack svi DVDovi, točnije 18,8GB, pa tko voli nek izvoli.
Stvarno?! Imam tamo neke rodjake :DDD
evo par na brzinu
I od mene jedna s novi Fotošop
Jedino što ste napravili jest da ste uništili jako lijepe slike..;)
ajd od druge slike napravi prvu ;) e to je onda posao ...
Ovo je rad u 20 sec, nemoj mi zamjerat :)
adobe je doista napravio dobar reklamni potez s photoshopovim content aware filom, odjednom se stvorilo brdo novih photoshop majstora, koji miču brda, postavljaju nove ceste, čupaju stabla, sada cvijeće..i što već ne. i to sve postaju ovdje na forum, da se svi možemo diviti novim cestama, novim proplancima i šumarcima. divota.
, da se svi možemo diviti novim cestama, novim proplancima i šumarcima. divota.
u 20 sekundi..
u 20 sekundi..
htio se zapravo pohvaliti koliko je on brz i kako je njemu to zaprvo sve lako ide. pucneš prstima, klik, nema više kućice, samo proplanak..
u 20 sekundi..
htio se zapravo pohvaliti koliko je on brz i kako je njemu to zaprvo sve lako ide. pucneš prstima, klik, nema više kućice, samo proplanak..
mdaaa, kao u stvarnom životu..kad bi bar tako lako bilo a ne layer vamo layer tamo pa vektor pa raster..pa si isključio autosave (greškaNad greškama)..pa sve iznova, (ako se sjećaš)
meni to izgleda kao da si samo malo zutila dodao....
Izrezani auti, zatim na original sliku dodan gaussian blur (nešto ala SHIFT), tada ubačen auto kao layer i dodan minimalni tileable blur da malo ubije crtice, zatim prekrivene preostale oštre linije na autu. Nakon toga u Picasi dodana temperatura boje i malo sjenčanja i na kraju izoštren image...
Evo vam foto šoperi jedni.... Ovo mi je najbolji rad ikada!!! Ali trebalo mi je jedno 10-15 dana, ali sad je tu i gotov je:
Ajde da vidim ko je bolji!?
kako si to uspjeo???
Svaka čast, jedan od najboljih radova u zadnje vrijeme :)
ahh, čuj, to ti je samo trud, trud i napor, čamljenje pred kompom i do 10 minuta.... hebiga, al isplatlo se :D
Izrezani auti, zatim na original sliku dodan gaussian blur (nešto ala SHIFT), tada ubačen auto kao layer i dodan minimalni tileable blur da malo ubije crtice, zatim prekrivene preostale oštre linije na autu. Nakon toga u Picasi dodana temperatura boje i malo sjenčanja i na kraju izoštren image...
a gdje je tu Photoshop?
a gdje je tu Photoshop?
photoshop je slijedeći korak, sad će uzeti content avare fil i maknuti auto sa slike pa ćemo gledati lijepi preeksponirani, krivo kolorizirani proplanak
(mutni proplanak)
a gdje je tu Photoshop?
Koristio sam GIMP. I di je problem?