Photoshop image (galerija slika) izdvojena tema

poruka: 2.995
|
čitano: 613.415
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
16 godina
neaktivan
Photoshop image (galerija slika)

Kratko, ali nekako simpa :D

Human Shields
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 15:21 (labrovic).

12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne koristim Photoshop i tutoriale, ali sam nesto sklepao..

meni se cine ok..

Paviljon, Bjelovar Paviljon, Bjelovar
Moje ime Moje ime
Apple iPhone 3GS 16GB
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 18:21 (lg-viewty).
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Napravio sam 2 pozdine i sad neznam što bi s njima.

Pišite prijedloge!

Sk8er Boi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Photoshop image (galerija slika)
filip avril_fan kaže...

Pišite prijedloge!

izbrisao ih! NevinašceOsmijeh

17 godina
neaktivan
vistma kaže...
filip avril_fan kaže...

izbrisao ih! NevinašceOsmijeh

oči bole

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina

dali mogu napraviti 2 selekcije u isto vrijeme? ako mogu kako

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

selekcije čega? mozes, drzi CTRL  i stiskaj po layerima ili oznacavaj ...

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mb_fak_team kaže...

selekcije čega? mozes, drzi CTRL  i stiskaj po layerima ili oznacavaj ...

imam jednu sliku di zenska nosi naocale.. i ja sad zelim oznacit jedno staklo i drugo staklo da su selekcije odvojene ali istovremeno oznacene

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
16 godina
neaktivan

pa napravis 1. selekciju, zatim stisnes i drzis CTRL i zapocnes 2. slekciju (nakon toga spustis ctrl) i tako u nedogled

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mb_fak_team kaže...

pa napravis 1. selekciju, zatim stisnes i drzis CTRL i zapocnes 2. slekciju (nakon toga spustis ctrl) i tako u nedogled

nemozes jer kad napravis jednu selekciju na recimo backgroundu i oces drugu drzis ctrl onda mozes pomicat onu selekciju kao da si je izrezo ne dobivas novu.. :(

16 godina
neaktivan

a joj sta ti ja govorim :) sory.... ljevi shift a ne ctrl :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
mb_fak_team kaže...

a joj sta ti ja govorim :) sory.... ljevi shift a ne ctrl :)

to radi tnx..

17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

imam jednu sliku di zenska nosi naocale.. i ja sad zelim oznacit jedno staklo i drugo staklo da su selekcije odvojene ali istovremeno oznacene

Radiš sa Marquee(M)-lijevo oko ili Laso(L)-desno oko,  (upotrebi koji ti više odgovara), prekopiraš layer properties na drugi layer, Ctrl+Shift+E i save

EDIT (nisu se screenovi zalijepili??)

IBM ( I Blame Microsoft)
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 23:14 (micho0305).
17 godina
filip avril_fan kaže...

Pišite prijedloge!

Probaj prvu malo izoštrit i napravit neke tranzicije sjena i boja, mogo bi ispast dobar fake-3d rad...

Drugi probaj nešto slično, izgleda kao dosta dobar sketch efekt, samo je boja daleko fulana...

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
neaktivan
micho0305 kaže...
MarioVk kaže...

Radiš sa Marquee(M)-lijevo oko ili Laso(L)-desno oko,  (upotrebi koji ti više odgovara), prekopiraš layer properties na drugi layer, Ctrl+Shift+E i save

EDIT (nisu se screenovi zalijepili??)

Ti imas MAC?

Nobody likes you, Nobody loves you, Nobody cares about you, Nobody want's you, I am Nobody
17 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
micho0305 kaže...

Ti imas MAC?

Hybrid SnowLeo na PC

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina

rijesio sam sa cvikarama to sad me muci ovo. u tutu mi pise "Load the “Dry Soil” texture into Photoshop and drag the selection of the text layer (To do this, select the Rectangular Marquee Tool, move your mouse over the selection, left-click and hold to drag)": e mene sad zanima kako da tu selekciju koju imam oznacenu prenesem na drugu sliku koja mi je otvorena kao tab gore u photoshopu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo ga nes sam pokusavao i ovo mi ispalo :D ali mi i dalje nije jasno ovo pitanje iznad kako da selekciju s jedne slike prebacim na drugu,,

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

možda ovako? DVIJE odvojene slike pa drag&drop

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
micho0305 kaže...

ne.. ja imam sad prvu sliku i na njoj je selektirano slovo M recimo.. i ja sad telim samo selekciju praznu prenijet na drugu sliku.. ne da mi se kao uzreze slovo m vec samo selekcija kao oni mravi sto kruze.. 

Edit pokusavao sam sa ovim tutem ali sam se nazivciro pa mi je drugacije ispalo. TO sto mene zanima je STEP 3 kad ti pise ono load dry soil itd..

TUT

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 12:25 (MarioVk).
16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
micho0305 kaže...

ne.. ja imam sad prvu sliku i na njoj je selektirano slovo M recimo.. i ja sad telim samo selekciju praznu prenijet na drugu sliku.. ne da mi se kao uzreze slovo m vec samo selekcija kao oni mravi sto kruze.. 

Edit pokusavao sam sa ovim tutem ali sam se nazivciro pa mi je drugacije ispalo. TO sto mene zanima je STEP 3 kad ti pise ono load dry soil itd..

TUT

pa samo je povuci na drugu sliku, ista ti je stvar kada npr. u GOM player vučeš titlove. Stisni klik na selekciju onda je povuces gori u photoshop toolbar kako bi je pribacija na drugu sliku,namistiš di ti paše, kopiras vratiš se na projek koji radiš i pejstaš. možeš i selekciju sejvati i na drugoj slici je samo loadati. Imaš uvik više načina, malo prčkaj spetljati češ već nešto

Human Shields
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 12:40 (labrovic).
16 godina

vidi ja sam sad drzo CTRL i oznacio to slovo .. i onda sam preni na drugu sliku ali mi se prenijela i selekcija i slovo a ja zelim samo selekciju bez slova..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

vidi ja sam sad drzo CTRL i oznacio to slovo .. i onda sam preni na drugu sliku ali mi se prenijela i selekcija i slovo a ja zelim samo selekciju bez slova..

ma nešto ne kužim..selekciju(na šta misliš?) si prenio skupa s fontom(koji si rasterizirao tako da više nije font?) i stvorio drugi layer na background?

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
micho0305 kaže...
MarioVk kaže...

ma nešto ne kužim..selekciju(na šta misliš?) si prenio skupa s fontom(koji si rasterizirao tako da više nije font?) i stvorio drugi layer na background?

ma imam background i onda sam napiso slovo M i dobio sam onaj novi text layer, i nisam ga rasterizirao vec samo samo drzo CTRL i oznacio to slovo i kako da tu selekciju samo selekciju oblik tog slova prenesem na drugu sliku

17 godina
neaktivan

na slovo-magic wand(W) pa onda obriši tekst layer. Na background će ostat select u obliku onoga šta je Magic Wand obrubio ( u ovom slučaju slovo) 

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
neaktivan

jel to to, ako nije ide ver.2 ali je too big i off topic

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
micho0305 kaže...

jel to to, ako nije ide ver.2 ali je too big i off topic

je uspio :D

15 godina
neaktivan

Bok!

Evo moj tim i ja krećemo na izradu jedne 3d platformske igre:skupili smo programere,3d modelere,scenarista,itd.

još nam trebaju dva 2d artista koji znaju u Photoshopu,posao bi bio crtanje tekstura,loga,itd.,

pa za sve zainteresirane 2d ariste objavljujem natjecanje i autori najbolja dva rada upadaju u tim

Tema natjecanja je: ZeKiDa Games logo i kratki logo od jednoga slova znači samo slovo Z nekako napraviti

a svi ostali možete nas pratiti ovdje

,ali tek od 4 str. smo se krenuli okupljat.

Blender
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jbi natjecanje, ja ću ti to mukte iz gušta, samo reci format. daj natuknicu koje boje preferiraš i kolko težak može biti file..

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
neaktivan

Dal mi moze neko dat za tutorijale na hrvatskom link? molim vas

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice