evo jednog plakata koji sam radio za tečaj šminkanja. skeniro sam crtež, a sve ostalo napravio u photoshopu. jel neko zna kako se zove onaj domaći sajt slične tematike ko ovaj topic gdje ekipa isto stavlja svoje grafičke radove (zaboravio kako se zove) , hvala unaprijed na informaciji
Photoshop image (galerija slika)
- poruka: 2.995
- |
- čitano: 610.591
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

evo jednog plakata koji sam radio za tečaj šminkanja. skeniro sam crtež, a sve ostalo napravio u photoshopu. jel neko zna kako se zove onaj domaći sajt slične tematike ko ovaj topic gdje ekipa isto stavlja svoje grafičke radove (zaboravio kako se zove) , hvala unaprijed na informaciji
No samo nastavi....
Evo jucer mi je bilo dosadno pa sam napravio ovaj grafit. radim u PS-u 5 mjeseci. I može mi netko objasnit kako da mi slika ispadne više realna jer po mom mišljenju nije dosta realna(kao da je baš crtan grafit).
Evo jucer mi je bilo dosadno pa sam napravio ovaj grafit. radim u PS-u 5 mjeseci. I može mi netko objasnit kako da mi slika ispadne više realna jer po mom mišljenju nije dosta realna(kao da je baš crtan grafit).
Evo malo sam se pozabavio, bojama, uslikao sam auto mog tate, te mu promjenio boju.
evo jedan moj rad, imao sam i bolju sliku ali sam je negdje zagubio
Evo malo sam se pozabavio, bojama, uslikao sam auto mog tate, te mu promjenio boju.
evo ljudi
moj prvi photoshop uradak
ima grešaka
morate uzeti u obzir da nikad prije nisam upalio ovaj program, i radio bez tutorijala
muke isusove
radio s 3 slike, na jednoj ja, na drugoj cura, a treća neki wallpaper
neda mi se prepravljat...jer napravio sma nas prevelike...
kad bi nas smanjio onda bi bilo "realnije", ovak se iz aviona vidi da sam zalijepio gore...
al sam se namučio s brisanjem oko likova...piksel po piksel.
molim cijenjena publiko ocjene i kritike pošto je ovo prvi prvi uradak :D :D :D
edit: i savjeti bi dobrodošli, sto i kako dalje...
evo ljudi
ima grešaka
morate uzeti u obzir da nikad prije nisam upalio ovaj program, i radio bez tutorijala
muke isusove
kad bi nas smanjio onda bi bilo "realnije", ovak se iz aviona vidi da sam zalijepio gore...
nije problem healati i sminkati meni...problem mi je rezat objekte i ljude...
a i nisam se bas zabavio s filterima...a mogao sam i smanjit čovječuljke jos...
to kad napravim onda ću ponovo postat...pretpostavljam da će razlika bit nebo i zemlja
svaki komentar/kritika je dobrodosla
doxy za početak nije loše... ali imaš u filterima blur edges, malo krajeve onog što si ubacio u fotku trebaš obraditi, tako da bi izgledalo puno prirodnije! Ovako je očigledno za ste "umetnuti" u fotografiju!
evo ljudi
ima grešaka
muke isusove
doxy za početak nije loše... ali imaš u filterima blur edges, malo krajeve onog što si ubacio u fotku trebaš obraditi, tako da bi izgledalo puno prirodnije! Ovako je očigledno za ste "umetnuti" u fotografiju!
nije problem healati i sminkati meni...problem mi je rezat objekte i ljude...
a i nisam se bas zabavio s filterima...a mogao sam i smanjit čovječuljke jos...
to kad napravim onda ću ponovo postat...pretpostavljam da će razlika bit nebo i zemlja
svaki komentar/kritika je dobrodosla
hvala...
kka izgleda ikona od njega...?
il u kojem je tabu?
on ti stoji u filterima(skini ga, u cs4 je izbačen).
ja ti nebi preporučio extract. pen tool je mnogo bolji.
I ja recimo....Stavi slike na forum...