Zotac GTX460 - problem s temperaturom

poruka: 107
|
čitano: 17.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Zotac GTX460 - problem s temperaturom

evo probao sam i to, pustio sam MSI kombustor da radi jedno vrijeme u stabiliti testu i kad je očitavao 94C onda sam probao temperaturu jedne od heatpipe jer mi je najdostupnija .

Nije vruća , nego jedva topla.

Jel sad to znači da izgleda senzor nije u redu i da se ne grije uopće na toliku temperaturu ??

Ili da cooler ne radi dobro svoj posao ?

Zašto onda kad ju vratim na referentni napon i malo dignem core, smrzne se ili resetira ??

Malo sam se već pogubio od silnih pokušaja tako da mi ideje slabo padaju na pamet , a osim toga ima ovdje puno iskusnijih u ovim stvarima od mene.

Koja je najbolja metoda provjere dali cooler dobro leži na GPU ? Možda njegova površina nije 100% ravna pa ne leži skroz i ne odvodi toplinu dobro ??

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 22:32 (Hara).
14 godina
neaktivan

Ne mora znaciti da nije stvarno 94 C na GPU. Toplisnki kapacitet tvog hladnjaka je ogroman u usporedbi s chipom, pa i PCB-om.

Mozda probat nabavit termometar.

0 0 hvala 0
15 godina
Hara kaže...

evo probao sam i to, pustio sam MSI kombustor da radi jedno vrijeme u stabiliti testu i kad je očitavao 94C onda sam probao temperaturu jedne od heatpipe jer mi je najdostupnija .

Nije vruća , nego jedva topla.

Jel sad to znači da izgleda senzor nije u redu i da se ne grije uopće na toliku temperaturu ??

Ili da cooler ne radi dobro svoj posao ?

Zašto onda kad ju vratim na referentni napon i malo dignem core, smrzne se ili resetira ??

Malo sam se već pogubio od silnih pokušaja tako da mi ideje slabo padaju na pamet , a osim toga ima ovdje puno iskusnijih u ovim stvarima od mene.

Koja je najbolja metoda provjere dali cooler dobro leži na GPU ? Možda njegova površina nije 100% ravna pa ne leži skroz i ne odvodi toplinu dobro ??

auh , nije tu gpu na 94c , nesto tu smrdi , bez obzira na kapacitet hladnjaka on bi kad se gpu zagrije na 94c trebao kuhat ,  trebaoo bi osijećat toplinu kartice na 10cm od nje , pa ja se opećem o masivni gainwardow hladnjak sa 2 venta da mi gtx285 dode do 63c , ili ti senzor nije u redu ili hladnjak ne naljeze na gpu iako si to vec pogledao , iako moze bit problem u nekoj neravnini na gpu-u , mislim da bi poliranje mozda pomoglo ali neznam kako se to radi.

14 godina
neaktivan

da , stvarno sumnjivo, hladnjak nije ni topao nego hladan na dodir a temperatura oko 100-ke.

Vrlo moguće onda da ne leži dobro na GPU-u iako mi se činilo da dobro leži kad sam kontrolirao.

Neznam koja je najbolja metoda za poliranje pa budem malo progooglao da pronađem .

TNX !

budem update-ao kad probam s poliranjem i ponovnom ugradnjom hladnjaka

15 godina
Hara kaže...

da , stvarno sumnjivo, hladnjak nije ni topao nego hladan na dodir a temperatura oko 100-ke.

Vrlo moguće onda da ne leži dobro na GPU-u iako mi se činilo da dobro leži kad sam kontrolirao.

Neznam koja je najbolja metoda za poliranje pa budem malo progooglao da pronađem .

TNX !

definitivno je nešto s kontaktom , moze bit da je tvornički zakrivljen gpu ili nesto.

15 godina
Hara kaže...

Nikakvo poliranje - prvo pokušaj ostvariti garanciju. Zašto bi za svoje pare preuzimao rizik na sebe?!

17 godina

sta biti polirao gpu?

odi ljepo i pokusaj ostvariti garanciju,nikakvo poliranje ti nece pomoci.

pa ne mozes poliranjem skinuti 20-30 stupnjeva

-=PiS=- CROZOKI
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 14:35 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
crozoki kaže...

sta biti polirao gpu?

moze ako je gpu tvornicki slucajno zakrivljen , ofc prvo pokusaj ostavariti garanicju.

17 godina
athlon64 kaže...
crozoki kaže...

sta biti polirao gpu?

moze ako je gpu tvornicki slucajno zakrivljen , ofc prvo pokusaj ostavariti garanicju.

nikad nisam cuo da gpu ili cpu moze biti greskom zakrivljen

nije to tvornica lopata i arsova pa da dopustaju takve greske i odstupanja.i mislim da se svaki pojedini cip pregledava na kraju skeniranjem

jednostavno nest nije u redu sa grafickom,ili su otisli ti senzori za temperaturu pa pokazuju kriva ocitanja.

u svakom slucaju ova teme se debelo razvukla vise nego sto je trebala,ne kuzim sta vise imas prckati oko graficke vidis da nista ne mozes,sad bi ovo ,pa bi sad ono pa bi snizavao napone pa bi polirao gpu sto quraca,ako graficka ne radi kako treba kad je doneses iz trgovine i ubodes u maticnu,ako ne radi na defaultnim postavkama nece nikad normalno ni raditi.

ili je nosi u trgovinu pa pokusaj ostvariti garanciju ,ili je ispeci u rerni ili je baci u kantu za smece.

-=PiS=- CROZOKI
15 godina
crozoki kaže...
athlon64 kaže...
crozoki kaže...

sta biti polirao gpu?

nikad nisam cuo da gpu ili cpu moze biti greskom zakrivljen

nije to tvornica lopata i arsova pa da dopustaju takve greske i odstupanja.i mislim da se svaki pojedini cip pregledava na kraju skeniranjem

jednostavno nest nije u redu sa grafickom,ili su otisli ti senzori za temperaturu pa pokazuju kriva ocitanja.

u svakom slucaju ova teme se debelo razvukla vise nego sto je trebala,ne kuzim sta vise imas prckati oko graficke vidis da nista ne mozes,sad bi ovo ,pa bi sad ono pa bi snizavao napone pa bi polirao gpu sto quraca,ako graficka ne radi kako treba kad je doneses iz trgovine i ubodes u maticnu,ako ne radi na defaultnim postavkama nece nikad normalno ni raditi.

ili je nosi u trgovinu pa pokusaj ostvariti garanciju ,ili je ispeci u rerni ili je baci u kantu za smece.

a istina , nas 50 nabacuje savjete a njemu je tesko ic do ducana probat ostvarit garanciju , pa otvoris karticu , dobro pregledas jeli baza hladnjaka u redu , jeli gpu u redu , stavis novu pastu , zavidas dobro i upalis je , pokazuje 100c? a hladna na dodir , nosi u dućan i trazi novu ili improviziraj nesto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 16:57 (athlon64).
14 godina
neaktivan

Pa sta ce u ducanu? Donijet im razvaljenu grafu ?

Ja sam ostvarivao svakakve garancije, ali ovo...

Jedino ako se moze origigi hladnjak vratit, i da se ne vidi.

0 0 hvala 0
15 godina
CrapFireX kaže...

Pa sta ce u ducanu? Donijet im razvaljenu grafu ?

Ja sam ostvarivao svakakve garancije, ali ovo...

Jedino ako se moze origigi hladnjak vratit, i da se ne vidi.

pa zato ja i kazem da pogleda i polira , vjerojatno mu nece priznat garu kad je kopat po njoj isao.

14 godina
neaktivan

"Igram ja Crysis i najednom cujem BUM-TRAAS.

Otvorim kučište i imam sta za vidit.

Hladnjak od grafičke leži na dnu kućišta.

Sva sreca da sam bio doma, moglo je doc i do požara."

tako nekako...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Hara kaže...

Budem probao i to , samo što je kupljena u shopu u Sisku koji ju je nabavio u Links-u , pa sad moram vidjeti kako će to sve ispasti .

Mali shopovi su malo stisnuti kad su zamjene u pitanju .

Lijep pozdrav.

Kao prvo, mali shopovi imaju veliki utjecaj na na velike firme ako su dobri partneri.

iSHOP ima odličnu politiku sa eSys-om, MOL-om, ASBIS-om, LOST-om,

Links-om, Feniks Kompjuterima, MSAN-om i sa još ponekim firmama.

Što se jamstva tiče, često smo uvidjeli grešku kupaca,

no OK, MI odradimo "prljavi posao" i odradimo reklamaciju i kad ljudi spale,

oštete ili na bilo koji drugi način unište hardware.

Uvjek smo TU da pomognemo, jer meni je svejedno dali ćeš ti dobiti novu karticu ili ne.

Ali znam kako bi meni bilo da ne dobijem.

Uostalom, znam te. Došao si sa konfom, predložio sam ti dvije druge 460GTX, od MSI Cyclon je bio moj izbor za tebe,

koja je bila i jeftinija, i hladnija i bolja.

No TI SI IZNIMNO TRAŽIO tu ZOTAC karticu i NARUČENA JE SAMO ZA TEBE.

Povukao sam zadnju sa VP skladište iz ZGB-a, da ne moraš čekati 14 dana slijedeću

dostavu. Da bi ispalo da kad si došao po nju, ipak želiš "onu drugu",

makar sam ti ju ja prvobitno predložio. Naravno to tako nejde,

ako nešto naručiš, onda to i kupi. Kupio si.

Jesi OC-ao? Jesi skidao hladnjak?

OK, to je TVOJA greška.

Ja ću se kao trgovac pridržavati svojih obveza, dali se ti držiš svojih.

Nema problema, uništio si vijke, naći ću druge i staviti, te srediti karticu da bude kao nova.

Ali prijatelju moj, ako si rezao/brusio ili modao hladnjak, ne može proći osim ako si negdje ne nabaviš isti takav.

Primjerice, uvjek SVOJIM kupcima izlazimo u susret, pitaj Vexx555 ili Hyperiona,

te još mnoge druge ovdje prisutne na forumu.

Ljudi sami ugrade novu MBO, makar smo im ponudili besplatnu ugradnju.

Krivo postave nosače za MBO, tamo gdje ne trebaju biti, i ploča je zbog kratkog spoja spaljena,

a PCB je odozdola izgreban.

Dakle mi ušminkamo ploču, napišemo razuman opis kvara, te ljudima uspijemo srediti novu ploču.

To neki cijene, nekima je to zdravo za gotovo.

Nadalje, pitaj Vexx555 koliko ljudi dođe bez računa, bilo izgubljenih ili namjerno "zaboravljenih".

I to odradimo, jer znamo što je naša roba po SN.

Da i doneseš drugu karticu koja nije kupljena kod nas, po SN to znaš.

Tako da i sa te strane možemo i bez MP računa omoći ljudima, nađemo MP račun

i riješimo im reklamaciju.

Mala firma dobro organizirana je blago.

Eto toliko.

Što se mene tiče, jamstvo NEMAŠ kod uvoznika.

Ako ju JA OSOBNO mogu ušminkati, ja ću to za tebe odraditi i poslati karticu.

Ako prođe, super, imat ćeš razlog za veselje.

Ako ne, nemoj kriviti iSHOP zbog svoje gluposti.

S poštovanjem,

Don Kihoty

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Povukao sam zadnju sa VP skladište iz ZGB-a, da ne moraš čekati 14 dana slijedeću

ako nešto naručiš, onda to i kupi.

LOL

Nema tu cile-mile. Ako nešto pogledaš - ima to da kupiš  {#}

16 godina
odjavljen

Potvrđujem sve što je Don Kihoty napisao. iSHOP je jako fer prema svojim mušterijama, i ja više volim kupovati kod njih nego kod drugih jer znam da me nikad neće zeznuti i odbiti reklamaciju i jer su najbolji u Sisku. Tokom prošle godine kod njih sam kupio hardvera u vrijednosti 12 000 kn, to ti sve govori.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina

Prije sam kupovao u iShopu, ugodno iskustvo no sada kad sam stalno u Zagrebu rađe odem do dosta jeftinije protisa jer nemam prihod para pa gledam uzet što jeftinije.

U ishopu sam puno stvari, čak znam napamet:

-mugen 2

-logitech x-530

-phenom II x3 720

-aod790GX

-kingmax 1066MHz 2 komada

-2x scythe 120mm

-2x sharkoon - tu me goco zahebo dao mi one od 1900rpm-a no srećom kupio sam:

-scythe kaze

-asus m2n

-a-data 2x1GB

-point of view black diamond 500w

i još dosta toga.

Nikad problema, išao sam i 6 mj. na praksu tamo u sklopu srednje škole. Ugodno iskustvo, ponešto i naučio.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Voltaža -> Napon FFS
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Don Kihoty kaže...
Hara kaže...

Budem probao i to , samo što je kupljena u shopu u Sisku koji ju je nabavio u Links-u , pa sad moram vidjeti kako će to sve ispasti .

Mali shopovi su malo stisnuti kad su zamjene u pitanju .

Lijep pozdrav.

Kao prvo, mali shopovi imaju veliki utjecaj na na velike firme ako su dobri partneri.

iSHOP ima odličnu politiku sa eSys-om, MOL-om, ASBIS-om, LOST-om,

Links-om, Feniks Kompjuterima, MSAN-om i sa još ponekim firmama.

Što se jamstva tiče, često smo uvidjeli grešku kupaca,

no OK, MI odradimo "prljavi posao" i odradimo reklamaciju i kad ljudi spale,

oštete ili na bilo koji drugi način unište hardware.

Uvjek smo TU da pomognemo, jer meni je svejedno dali ćeš ti dobiti novu karticu ili ne.

Uostalom, znam te. Došao si sa konfom, predložio sam ti dvije druge 460GTX, od MSI Cyclon je bio moj izbor za tebe,

Jesi OC-ao? Jesi skidao hladnjak?

OK, to je TVOJA greška.

Ja ću se kao trgovac pridržavati svojih obveza, dali se ti držiš svojih.

Nema problema, uništio si vijke, naći ću druge i staviti, te srediti karticu da bude kao nova.

Ali prijatelju moj, ako si rezao/brusio ili modao hladnjak, ne može proći osim ako si negdje ne nabaviš isti takav.

Primjerice, uvjek SVOJIM kupcima izlazimo u susret, pitaj Vexx555 ili Hyperiona,

te još mnoge druge ovdje prisutne na forumu.

Ljudi sami ugrade novu MBO, makar smo im ponudili besplatnu ugradnju.

Krivo postave nosače za MBO, tamo gdje ne trebaju biti, i ploča je zbog kratkog spoja spaljena,

a PCB je odozdola izgreban.

Dakle mi ušminkamo ploču, napišemo razuman opis kvara, te ljudima uspijemo srediti novu ploču.

To neki cijene, nekima je to zdravo za gotovo.

Nadalje, pitaj Vexx555 koliko ljudi dođe bez računa, bilo izgubljenih ili namjerno "zaboravljenih".

I to odradimo, jer znamo što je naša roba po SN.

Da i doneseš drugu karticu koja nije kupljena kod nas, po SN to znaš.

Tako da i sa te strane možemo i bez MP računa omoći ljudima, nađemo MP račun

i riješimo im reklamaciju.

Mala firma dobro organizirana je blago.

Eto toliko.

Što se mene tiče, jamstvo NEMAŠ kod uvoznika.

Ako ju JA OSOBNO mogu ušminkati, ja ću to za tebe odraditi i poslati karticu.

Ako prođe, super, imat ćeš razlog za veselje.

Ako ne, nemoj kriviti iSHOP zbog svoje gluposti.

S poštovanjem,

Don Kihoty

Svaka vam čast.i tebi.

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
14 godina
neaktivan

ajme, još malo i seljačka buna {#}

Ma sve 5 stari, ne krivim ja nikoga.

Pa nije me nitko tjerao da sam skidam hladnjak i stavljam drugi, svaka škola se plaća.

Kad sam primjetio da se jako grije , trebao sam ju odmah vratiti a ne kemijati.

Ne krivim nikoga  a najmanje iShop, dečki su zakon i jedini u Sisku koji znaju svoj posao.

Sad je tako kako je, radi kako radi, kad mi dosadi kupit ću drugu.

Ne mogu ju nositi nazad jer sam sje.. originalni hladnjak pa ga ne mogu vratiti na nju.

Samo sam tražio ako neko ima kakav dobar savjet u vezi problema da malo probam srediti stvar.

Hvala svima koji su se potrudili pomoći i mislim da ću sad stvari ostaviti kako jesu.

15 godina
Hara kaže...

Pa nije me nitko tjerao da sam skidam hladnjak i stavljam drugi, svaka škola se plaća.

Ne krivim nikoga  a najmanje iShop, dečki su zakon i jedini u Sisku koji znaju svoj posao.

Ne mogu ju nositi nazad jer sam sje.. originalni hladnjak pa ga ne mogu vratiti na nju.

Samo sam tražio ako neko ima kakav dobar savjet u vezi problema da malo probam srediti stvar.

Hvala svima koji su se potrudili pomoći i mislim da ću sad stvari ostaviti kako jesu.

de ti meni posaljui tu 460-tku ,ja onako nemogu kupiti takve (recesija).

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
16 godina
odjavljen
Hara kaže...

Ti očito nisi ni pročitao ono što ti je Don napisao. Odnesi grafu u iSHOP i on će ti ju složiti i poslati na reklamaciju-ako prođe,prođe ako ne, ne. Ne odgovara iSHOP za tvoju grafu nego uvoznik. Oni je samo proslijede.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
protjeran
Hara kaže...

ajme, još malo i seljačka buna{#}

A da ja naručim drugo ZOTAC karticu, prebacim hladnjak i da ti ju izreklamiram,

a ti obećaš da ako prođe reklamacija da kupiš i ovu bez hladnjaka (jer se neće hladnjak vratiti)?

Imat ćeš dvije ispravne kartice i možeš ovu zamjenjenu prodati (ja ju ne mogu prodati nekome,

jer je jamstvo već počelo teći, tako da nebi bilo fer prema drugom potencijalnom kupcu).

Drugi put, ako možeš uspavati ponos, jednostavno bar saslušaj prijedlog iskusnijeg koji je prošao

razdoblje "e ovo je napisao časopis, ovo je NAJBOLJE"...

Jednostavno ja radim sa Hardwareom 7+ godina, i vidim i cijene i testove svaki dan,

imam HW kod sebe i znam što se vraća što ne, dok časopisi imaju HW na par dana/tjedana,

i ne znaju kakav je protokol sa jamstvom i reklamacijom...

Ako misliš da si uvjek možeš priuštiti dvije kartice/ploče/CPU-a za modanje i LN2,

onda znaj da to umire, to je za par sesija do MAX 48h, i da poslije toga taj HW toliko degradira

da jednostavno ne može izdražati ni standardno hlađenje, niti da može raditi na nominalnom naponu

(jer mu treba više, a što je viši napon, to je veća disipacija energije = veće zagrijavanje).

Lp,

Don

EDIT: @ podebljano - Dipl.Oec. te srednja TZE,

evo ne kažem ništa loše, da nema seljaka nema ni 'leba,

ali napominjem, moj prvi PC je koštao 3k DM i čekao sam Floppy drive 6 tjedana iz Njemačke...

Razumnom dosta... Sabranom je sve jasno...

Donesi, učinit ćemo što možemo za tebe, ali ne napadaj male firme.

Vidiš Protis, vlasnik mi je kolega godinama, ako znaš DVD teku Spider u SK, onda znaš i vlasnika,

jer s tim je on krenuo, ja sam mu pokazao prvi PC i kako se sastavlja PC.

Da smo loši, nebi u tom malom SK preživili cijelih 7+ godina,

a konkurenciju smo imali od najjačih: Vemil i HGSPOT te Eurotrade u najjačim danima,

dok je Vemil bio najjači u HR,a HG bio jedan od jačih uvoznika (uvozio je BIOSTAR, HIPER napajanja,

PQI RAM i ostale slatke stvari).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 0:14 (Don Kihoty).
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
Hara kaže...

ajme, još malo i seljačka buna{#}

A da ja naručim drugo ZOTAC karticu, prebacim hladnjak i da ti ju izreklamiram,

a ti obećaš da ako prođe reklamacija da kupiš i ovu bez hladnjaka (jer se neće hladnjak vratiti)?

Imat ćeš dvije ispravne kartice i možeš ovu zamjenjenu prodati (ja ju ne mogu prodati nekome,

jer je jamstvo već počelo teći, tako da nebi bilo fer prema drugom potencijalnom kupcu).

Drugi put, ako možeš uspavati ponos, jednostavno bar saslušaj prijedlog iskusnijeg koji je prošao

razdoblje "e ovo je napisao časopis, ovo je NAJBOLJE"...

Jednostavno ja radim sa Hardwareom 7+ godina, i vidim i cijene i testove svaki dan,

imam HW kod sebe i znam što se vraća što ne, dok časopisi imaju HW na par dana/tjedana,

i ne znaju kakav je protokol sa jamstvom i reklamacijom...

Ako misliš da si uvjek možeš priuštiti dvije kartice/ploče/CPU-a za modanje i LN2,

onda znaj da to umire, to je za par sesija do MAX 48h, i da poslije toga taj HW toliko degradira

da jednostavno ne može izdražati ni standardno hlađenje, niti da može raditi na nominalnom naponu

(jer mu treba više, a što je viši napon, to je veća disipacija energije = veće zagrijavanje).

Lp,

Don

EDIT: @ podebljano - Dipl.Oec. te srednja TZE,

evo ne kažem ništa loše, da nema seljaka nema ni 'leba,

ali napominjem, moj prvi PC je koštao 3k DM i čekao sam Floppy drive 6 tjedana iz Njemačke...

Razumnom dosta... Sabranom je sve jasno...

Donesi, učinit ćemo što možemo za tebe, ali ne napadaj male firme.

Vidiš Protis, vlasnik mi je kolega godinama, ako znaš DVD teku Spider u SK, onda znaš i vlasnika,

jer s tim je on krenuo, ja sam mu pokazao prvi PC i kako se sastavlja PC.

Da smo loši, nebi u tom malom SK preživili cijelih 7+ godina,

a konkurenciju smo imali od najjačih: Vemil i HGSPOT te Eurotrade u najjačim danima,

dok je Vemil bio najjači u HR,a HG bio jedan od jačih uvoznika (uvozio je BIOSTAR, HIPER napajanja,

PQI RAM i ostale slatke stvari).

Mislim da ćemo dalje nastaviti ovo face2face , da se ne dopisujemo preko foruma , ok ??

Osim toga hvala ti na ponuđenoj pomoći, čovjek se uči dok je živ a između ostalog i to da još postoje oni

koji su ipak više od pukih trgovaca .

Ovim putem se ispričavam ako si se našao prozvan u ovoj cijeloj priči, namjera je bila daleko od toga .

Uglavnom, budem navratio do tebe idući tjedan a do tada neću više čačkati po grafi {#}

S poštovanjem ,

Hara

15 godina
Malo sam citao i Zotac ima problema sa temp sa tim grafickama,nisam nasao razlog posto sam na mobu. Inace dao bih ti ja svoj kuler ali si daleko ;-).
14 godina
neaktivan

pošalji , platim ti poštarinu i još dobiješ i za pivu ! {#}

15 godina

Rado,ali previse je to zezanja sa garancijom,napravio tako sa jednom drugom,pa Me zezali mjesec dana. Mali savjet,jer ces tako ustedit puno vremena svojeg i tudjeg:Prvo kontaktiraj support,onda dalje kako oni kazu jer nemozes pogrjesit.

Edit:ispravljeno iz zovi u kontaktiraj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 20:03 (ivanoile).
16 godina
odjavljen
Hara kaže...

pošalji , platim ti poštarinu i još dobiješ i za pivu ! {#}

Šta ti glumiš? Grafu i cooler u kutiju i pravac iSHOP. Ne kužim, Don ti je ponudio pomoć a ti se blesiraš. {#}

14 godina
neaktivan

ma idem danas , ovo gore je bilo šala ( {#} ) .

Pa neće mi čovjek slati svoj cooler kad treba i njemu u slučaju da njegova ode .

15 godina
Don Kihoty kaže...

Koja Cyclon?768mb ili 1 GB?

15 godina
protjeran

1G

Kolega je danas došao u posjetu...

Dogovorili smo deal,

stay tuned for the show...

Inače, zvati support ti je totalni bullshit (dakle ne zovež ZOTAC jer ne znaš Azijske jezike,

a i nemaš baš previše novca za takav razgovor).

Svi dogovori se odvijaju sa generalnim uvoznikom i servisom, i to isključivo preko mail-a.

No to ne želiš, ne žele znati situaciju, i osobito im ne želiš dati SN uređaja.

Why? Stave uređaj na black listu i nikad ne prođe reklamaciju (provjereno).

Zašto? Jer si prekržio uvjete jamstva...

Dalje bez baljezganja, izvijestit ćemo vas o raspletu situacije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice