Xfx gtx285?

poruka: 23
|
čitano: 2.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xfx gtx285?

Evo bas sad narucujem neke komponente iz adm-a odem na kosaricu i umijesto 3850kn meni cijena dode na 3100. Pogledam sta nije u redu sve komponente su tu ali im je cijena pala i to dosta npr: q9550 je 1532 kn, maticna Gigabyte EP45-DS3 je 650 kn, HD4890 je 1300kn itd. Uglavnom sad mene zanima kakva je xfx gtx 285 jer je sad cijena pala na 1974. Da li je netko ima da mi kaze kakva je! 

Ako moze sto prije jer bi veceras narucio!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xfx gtx285?

Ma gdje pise da je Q9550 1532 kn? ja sad gledo na adm stranicama da kosta koliko i prije mjesec - dva (1862 kn )

NLO - neidentificirani leteći objekt
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Xfx gtx285?

A vidi ja sam se ulogirao i pise mi ovako

Procesor Intel Core 2 Quad Q9550 , 4x2.83GHz, socket 775, 12Mb
[43075] MPC CIJENA:    1.786,00Kn1.532,00Kn

16 godina
telefon kaže...

Evo bas sad narucujem neke komponente iz adm-a odem na kosaricu i umijesto 3850kn meni cijena dode na 3100. Pogledam sta nije u redu sve komponente su tu ali im je cijena pala i to dosta npr: q9550 je 1532 kn, maticna Gigabyte EP45-DS3 je 650 kn, HD4890 je 1300kn itd. Uglavnom sad mene zanima kakva je xfx gtx 285 jer je sad cijena pala na 1974. Da li je netko ima da mi kaze kakva je! 

Ako je gtx285 tako jeftina onda uzimaj šta prije jel možda su oni nešto pobrkali pa dok to isprave, inaće gtx285 ti je najača single gpu kartica.
To je uredu!!!
17 godina
telefon kaže...

Wtf, HD4890 za 1300 kn, uzimam odma!

Ma nema nikakve greske, valjda si vidio cjenu bez i sa poreza, i cjenu bez onog 3%.

Inače  evo Q9550, i najjeftiniji HD4890!
A Evo vam i GTX 285, nisu oni nista pobrkali svaki san dan na njihovoj stranici barem 10 puta, tako da bi to primjetio!
I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 22:18 (markoal).
16 godina
neaktivan
Xfx gtx285?

pa ti kazem cijenu su spustili ful mac! treba u kupnju sad ko god moze!

A je moze meni netko odgovoriti na pitanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Xfx gtx285?

Ma o čemu vi to...? lol Evo i ja sam pogledo i cijene nisu uopće tako niske.

XFX GTX 285 XFX GTX 285
HD 4890 HD 4890
Q9550 Q9550
They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xfx gtx285?

A ne znam probaj se ulogirati ako imas korisnicki racun meni su cijene onakve kakve sam spomenuo. Je moze netko provijeriti jer me trta sad narucivat da kad mi dode racun da se srusim!

Evo sad sam opet isao provijerit i cijenu su opet normalne sve se vratilo na staro! Ne kuzim kako mi je do toga uopce doslo do tih cijena.

A bas sam se ponadao napravio sam print screen sa Q9550 sa cijenom od 1550 kn samo ne znam kako da stavim!

E da i jos ispricavam se na pomutnji nije bilo namjerno!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 22:37 (telefon).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Staviš program Paint iz winza i paste pa saveaš sliku i stavi u postu na dodaj sliku sa računala pa onda na prebaci. To ti je to...;)

16 godina
neaktivan
Xfx gtx285?

Ma znam ali kaze mi "Molimo izaberite sliku u formatu JPEG, PNG ili GIF" prebacivao sam u gif i nikako mi nece! Evo sad mi je uspijelo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Xfx gtx285?

Vidi ne mogu vjerovati. Rabilo bih nazvat pa pitat cijene malo...

:P

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xfx gtx285?

Evo a vidi ovo! A tako sam se ponadao. Ubilo me ovo u pojam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

E sad mi je stvarno dosta više... Ne moš bilivit... Ja sutra zovem! U ADM-u inače kupujem pa mi neće trebat puno da se odlučim sutra kad se dignem ujutro

javim

16 godina
neaktivan
Xfx gtx285?

Ajde pogledaj ali su se i meni cijene vratile, ali bas me zanima sta bi se desilo da sam narucio kad su mi bile takve cijene!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pogledat ću još malo ujutro kad se ustanem, ali me baš zanima pa ću nazvati ADM i pitati za razliku u cijenama

17 godina
Xfx gtx285?

Možda ce uskoro sniziti cjene, i mozda su uradili neki test pa bio neki bug posebno na tvom accauntu!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xfx gtx285?

E da su takve cijene slozio bi si dobar komp,  amozda i testiraju pa ono hehe :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja sam se isto log in i nije mi nikakav bug došao. Ja sam imao iste cijene iako ne znam gdje se to gleda kod logiranja? Ajde, sad ću ih nazvati pa javim za 10 minuta na forum ovdje... Hehe

16 godina
neaktivan
Xfx gtx285?

i, sta kazu?

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Evo javio sam ADM-u i rekli su mi jako ljubazno te korektno da je razlika u cijeni posrijedi, dakle nije greška na web sajtu. Sad, ako se ulogirate odnosno surfate sa nekog stranog servera ili service providera onda se cijene (total) pokazuju u bez PDV-a (HR 22%). Ako se inače ulogiram kod nas u Hrvatskoj onda su cijene i dalje normalne i sa PDV-om, dakle onolko koliko zapravo koštaju roba i usluge u ADM-u. Čovjek se čak ispričao što njihov program, tj. web stranica ne registrira ovakve promjene te je došlo do zabune. Bok.

:(

16 godina
Xfx gtx285?

znaci onih 1500 kuna koji su bili prikazani je cijena bez PDV-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xfx gtx285?

A sta rec nego da se treba vratit u stvarnost:(

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2009 12:53 (telefon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da... He he. Samo i ovo ti je stvarnost. Jer ako kupuješ komp preko firme onda ti se na kraju poreznoga razdoblja vrati porez tj. PDV pa ono. lol Good idea! Stari mi ima firmu pa možda druge godine ili kad već kad kupim novo, sad sam uzo u 5/2008 i onda uzmem bez pdva.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice