X RX 580 8GB GTS BEfx

poruka: 21
|
čitano: 3.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
xfx RX 580 8GB GTS BE

Pozdrav,

ima još ko problema sa grafom iz naslova.

Igram Far Cry na hight i temperatura mi je 82 stupnjeva??

Nova grafička

0 0 hvala 0
13 godina
X RX 580 8GB GTS BEfx

Ne bi smjela radit na 82C , trebala bi radit oko 75C koliko sam nasao na internetu.Prvo provjeri dali se vrte ventilatori i na koliko RPM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: X RX 580 8GB GTS BEfx

Pozdrav,

hvala ti na odgovoru. Koliko vidim sve je u redu što se tiče ventilatora. A vrte se na 2200. Jedino ako moram nešto dodatno podesiti u settingsu za grafičku.

12 godina
protjeran
MGloc kaže...

Ne bi smjela radit na 82C , trebala bi radit oko 75C koliko sam nasao na internetu.Prvo provjeri dali se vrte ventilatori i na koliko RPM.

gdje radi na 75°c, bench stolu

?(vecina recenzija) bilo koju karticu koja je na tome imala 75°c kad je gurnes u kuciste temperature idu 10°c gorelp

Intel Core™ i7 Forever
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2019 21:31 (Stjepanj).
14 godina
neaktivan

haha...ma ne u kučištu...sad sam uzeo dolje jednu stranu kučišta da vidim ako se bude što poboljšali :)...ali ništa...vidim na youtubu da igra lik far cry 5 na 75 c...zato mi je malo čudno...

13 godina
X RX 580 8GB GTS BEfx

Ako kuciste nije prozracno tad je Stjepanj u pravu.

Ja u laptopu nemam 82C na grafickoj tako da mislim da bi njegova u PC trebala ispod 80C biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
MGloc kaže...

Ako kuciste nije prozracno tad je Stjepanj u pravu.

Ja u laptopu nemam 82C na grafickoj tako da mislim da bi njegova u PC trebala ispod 80C biti.

to ti nema apsolutno nikave veze, niti su te grafe na istom taktu, naponu, hladenju itd itd.lp

Intel Core™ i7 Forever
13 godina

Dobro nema da ,drugi proizvodac i sve...82C je ok temp , ne preporucena ali je ok.

Probaj stavit max fan speed pa vidi jel ima razlike.

9 godina
neaktivan
X RX 580 8GB GTS BEfx

82 za core je normala, iako moja rx 480 red devil nije prelazila 77

Moj PC  
0 0 hvala 1
6 godina

poigraj se malo sa fan curve u wattmanu moja nitro + je

30c-19%,50c-21%,63c-38%,77c-53%,85c-71%

nikad nije pogodila 76c ono da sam primjetio

14 godina
neaktivan

Hvala dečki na informacijama. Probat ću sve napraviti šta ste mi preporučili pak javim što je upalilo (ako :).

pozz

14 godina
neaktivan

Pozdrav,

malo sam promijenio fan curve u wattmanu kako si rekao, uzeo sam jednu stranicu dolje iz kučišta i sad mi max dolazi do 75 c....

hvala na pomoći...

lp

10 godina
X RX 580 8GB GTS BEfx

Promjeni pastu na grafickoj i imat ces 10c nize temperature, samo pazi jer ima i termalne padove pa nemoj mjenjat ako nemas i njih jer se cesto uniste prilikom skidanja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2019 8:45 (Igormaric).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pastu? Pak grafička je nova, stavljena pred tjedan dva. 

Jučer mi je na gta5 bilo 63c, far cry 75c, a lol 55c ...

Možda je far dosta zahtjevan...

10 godina
X RX 580 8GB GTS BEfx

Ako imas garanciju onda nista ne diraj :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hahaha...da..36 mjeseci garancija tako da en diram ništa... :)

14 godina
neaktivan
X RX 580 8GB GTS BEfx

Pozdrav ekipa..evo damo javljam da je stanje kako je i bilo na pocetku..jucer sam instalirao fortnite i poceo sa igranjem...grafa 82 stupnjeva..ventilatori se vrte kao da su poludjeli...ja mislio da ce kuciste raznjeti...i nemam pojima vise sta da radim

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tido35 kaže...

Pozdrav ekipa..evo damo javljam da je stanje kako je i bilo na pocetku..jucer sam instalirao fortnite i poceo sa igranjem...grafa 82 stupnjeva..ventilatori se vrte kao da su poludjeli...ja mislio da ce kuciste raznjeti...i nemam pojima vise sta da radim

Odnesi ju tamo gdje si ju kupio i kažeš problem,ako je neispravna (radi,.ali ne kako treba) zamjenit će ti ju. Ja sam svoju RX 590 mjenjao isto novu,isti problem ko i ti,i dečki mi zamjenili i sad radi super. Ne testiraju oni svaku grafu u tvornici,tako da može se desit da jednostavno ne radi kako spada pa čak ni kad je izvadiš iz kutije tek.

14 godina
tido35 kaže...

Čekaj da nisi isključio fan curve što si naštimao?

A ništa probaj zvati servis pa vidi što kažu?

14 godina
neaktivan

Nisam isključio 100 %...od početka mi se ponašala čudno, bučna,ventilatori bučni ko da sam u tunelu...ajd hvala Vam na savjetima...zovem da vidim šta će narpaviti..

10 godina
neaktivan
X RX 580 8GB GTS BEfx

Meni isto tako radi. 78-82 max. Valjda je to onda normalno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice