Ljudi trebam savjet pošto imam u kompu GTX275, vrijeme je da promjenim grafu na nešto novije i osjetno bolje, naime raspolažem sa iznosom od 1200kn i razmišljam kupiti nešta polovno na njuškalu jer za navedeni iznos od novogu mogu kupti samo neke bazične RX560 i GTX1050/Ti modele koji nude pristojne perfomanse ali ako tražim po oglasniku tu se već nađu razne R9 290 grafe koje nude nešto bolje perfomanse. Što mislite o MSI R9 290 Gaming 4G modelu grafe dali je bolja kupnja od GTX1050 Ti modela?
Dopada mi se MSI GTX 1050 Ti Gaming X model,ali naspram snažnijeg R9 290 hmmm
kao što ti je rekao kolega ibme74, traži gtx 1060
jača je od r9 290 i lako ćeš naći grafu s garancijom dok je kod 290 vjerojatno odavno istekla
nadalje, manje se griju ove 1060, procesor se lakše nosi s njima nego sa 290, jer te starije radeonke su poznate po gadnom cpu overheadingu
i najbitnije - te r9 290 mogu povući 300w, što je za tvoje napajanje poprilično opako, dok ćeš 1060 tjerati bez problema
sta se tice grijanja... imam 390x, nemam klime i nakon sat vremena pubga digne temperaturu sobe osjetno. pod osjetno mislim gejmam se u gacama, znojan ko svinja. a temp grafe oko 85. kuciste je thermaltake lvl10 tako da nije skuceno ili slab protok zraka. jednostavno, odlicna grafa(u svoje vrijeme i ako je uletila za skoro djabe) ali grije u 3pm.