Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.823
|
čitano: 6.900.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
daniel2809 kaže...

Gotovo majnanje?  Izgleda da si trebao počet s većom cifrom

ništa nije gotovo, nastavljam sa 1070

ma 1.200 kuna je više nego sam mislio dobiti prije nego sam vidio situaciju na tržištu, tako da sam super zadovoljan

ova 1070 me koštala 3.900 minus ovih 1.200 i minus soma kuna koliko su iskopale dosad = upgrejd sa 1050ti na 1070 za 1.700 kuna

ja zadovoljan već sad, ako uspijem još štogod izrudariti dok traje ovo ludilo, to je samo dodatni plus

12 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

RX 560 2GB ZA 130€

ISPLATI LI SE?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Krepala mi je grafa i moram kupiti novu jedino sta mi se cini da je okej cijena je https://www.svijet-medija.hr/art/graficka-kartica-asus-cerberus-advanced-edition-gtx-1050-ti-4gb-gddr5/85536

Sve ostalo je preskupo i po meni ne isplativo moze neki komentar jer imam do sutra da odlucim.

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Može se uloviti polovnih GTX 1060 3GB sa skoro puno garancijom za 1900 kn. To je puno bolja opcija.

0 0 hvala 0
12 godina

I ta cijena je preskupa i neidplstiva, po onome sto nudi ta kartica ne vrijedi vise od nrkih 1.300kn.

Radje potrazi nesto na oglasnicima.

16 godina
neaktivan
Vader kaže...

Može se uloviti polovnih GTX 1060 3GB sa skoro puno garancijom za 1900 kn. To je puno bolja opcija.

Trenutno nisam u mogucnosti dati pare odjednom zbog toga kupujem u ducanu na rate jer nisan pri lovi a krepala mi je grafa 

16 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

I ta cijena je preskupa i neidplstiva, po onome sto nudi ta kartica ne vrijedi vise od nrkih 1.300kn.

Radje potrazi nesto na oglasnicima.

Neman trenutno za dat sve u kesu 

13 godina
protjeran
13 godina
neaktivan
Grom21 kaže...

RX 560 2GB ZA 130€

ISPLATI LI SE?

Ja sam porucio preko aliexpressa 1050ti za PS2 emulator pc iz kine za 130eur, to je moja preporuka za tu lovu :D

Trebala bi doci ovih dana pa cemo vidjeti

560 2gb za te pare je puno...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
chaselol kaže...
Grom21 kaže...

RX 560 2GB ZA 130€

ISPLATI LI SE?

Ja sam porucio preko aliexpressa 1050ti za PS2 emulator pc iz kine za 130eur, to je moja preporuka za tu lovu :D

Trebala bi doci ovih dana pa cemo vidjeti

560 2gb za te pare je puno...

1050Ti za PS2 emulator :)) oooooomg, pa to radi i na staroj GeForce MX od pred 20 godina... btw nadam se da ne bude neka prevara, te grafe iz Kine većinom budu neke starudije s modificiranim tagom.

It is always darkest just before the dawn.
15 godina
neaktivan

svi placu a btc se i dalje neda... eno ga na cca 10 milja doloresa... 

I believe Wi can Fi...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Striko2009 kaže...

Da :(. Ništa ja ću izgleda morat iskeširat 6 milja za gtx 1080, krajnji rok čekanja iza uskrsa. 

Be Water My Friend
12 godina
bruslii kaže...
Striko2009 kaže...

Da :(. Ništa ja ću izgleda morat iskeširat 6 milja za gtx 1080, krajnji rok čekanja iza uskrsa. 

do tada izlazi i volta, valjda će nova serija biti bar donekle povoljnija i bolja od stare

ako recimo 2060 bude kao prošla serija u rangu 1080, onda ćeš valjda radije nju uzeti jer će biti bar donekle jeftinija, manje zahtjevna za hlađenje itd.

15 godina
neaktivan
bruslii kaže...
Striko2009 kaže...

kupi sad btc pa ces do uskrsa imati dve u sli-ju 

I believe Wi can Fi...
13 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

1050Ti za PS2 emulator :)) oooooomg, pa to radi i na staroj GeForce MX od pred 20 godina... btw nadam se da ne bude neka prevara, te grafe iz Kine većinom budu neke starudije s modificiranim tagom.

Nije samo PS2 bice i PS3 i DS 

Ne mislim na divlje proizvodjace, vec na legit proizvodjaca colorful/yeston

I naravno world of tanks 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.2.2018 12:31 (chaselol).
14 godina
neaktivan

Sapphire vega64 lc oce radit na sesonic 750 focus gold

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
augi80 kaže...

Radit će bez problema.

15 godina
protjeran
augi80 kaže...

A ako ona oce, a ti joj pusti, sta ces...

12 godina
augi80 kaže...

ma kakvi, preslabo je to napajanje 

15 godina
neaktivan

Kolege dobio sam ponudu za R9 Fury Tri-X 4gb HBM za 2800kn (unutra je shipping), uzeti ili ne? Gledao sam dosta testova, u Dx12 naslovima je vrlo vrlo blizu GTX1070, u Dx11 je brža 15-20+ % od GTX1060/RX580.

Load je oko 75c, zahtjeva 2x8pin, 275w je TDP ako se ne varam, mrcina sve u svemu.

Obzirom na cijene novih grafa, da li ovako nešto uzeti u obzir, raritet je priličan, HBM je sigurno priča za sebe, ali isto tako je i 2800kn.

Čekam informaciju hoću li dobiti račun i garanciju, ima li sve u pisanom obliku..šta vam se čini od toga?

In the name of tragedy...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ansha kaže...
augi80 kaže...

A ako ona oce, a ti joj pusti, sta ces...

Pure gold..

17 godina
thedream kaže...

Kolege dobio sam ponudu za R9 Fury Tri-X 4gb HBM za 2800kn (unutra je shipping), uzeti ili ne? Gledao sam dosta testova, u Dx12 naslovima je vrlo vrlo blizu GTX1070, u Dx11 je brža 15-20+ % od GTX1060/RX580.

Load je oko 75c, zahtjeva 2x8pin, 275w je TDP ako se ne varam, mrcina sve u svemu.

Obzirom na cijene novih grafa, da li ovako nešto uzeti u obzir, raritet je priličan, HBM je sigurno priča za sebe, ali isto tako je i 2800kn.

Čekam informaciju hoću li dobiti račun i garanciju, ima li sve u pisanom obliku..šta vam se čini od toga?

Ma i bez garancije je super ponuda s obzirom kakve su cijene na trzistu sada

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
neaktivan

Mislim s gtx 1080ti ici na vegu64 liqvid zbog freesynca na monitoru mjenjo bi grafu za grafu... iskreno jel se isplati ima li ko vegu da igra pubg nakon sad svih updeta i drivera... na netu sve staro

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
augi80 kaže...

Mislim s gtx 1080ti ici na vegu64 liqvid zbog freesynca na monitoru mjenjo bi grafu za grafu... iskreno jel se isplati ima li ko vegu da igra pubg nakon sad svih updeta i drivera... na netu sve staro

Pa ako bas zelis usreciti nekoga samo daj 

16 godina
augi80 kaže...

Ja probao istu stvar, samo sam ja kupio karticu umjesto zamjene.. sreća da sam ostavio nvidiju, ta govna od AMD-a se griju ko djubrad i freesync je retardiran da je to za plakat. Ima checklist od 5 stvari koje moraju biti da bi radilo i onda ne radi kako treba uvijek - npr. meni je bilo groundbreaking to da ne mogu igrati u windowed-fullscreen da bi freesync radio nego samo fullscreen, što mi s multimonitor setupom nikako nije odgovaralo.

Uglavnom, nemoj biti luđak i dati karticu kao što je 1080Ti za poluproizvod kao što je Vega.

It is always darkest just before the dawn.
14 godina
neaktivan

Znaci freesync bzv .... iako meni i bez freesynca gsynca radi ovo odlicno ..nego da i to probam... taman sad mi je u budget upa alieware 25 gsync 240hz monitor ali je samo 1080p palacijena na 4300... a ja sam gleda do 4200.4300... ali ja sam prezadovoljan s benq 27 i 1440p 1ms

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Pozdrav, novi sam pa ne znam koja je tema najprikladnija za moje pitanje, ako sam pogriješio neka moderatori premjeste pitanje u pravu temu.

Dakle interesira me gdje nastaje problem u mojoj PC konfiguraciji i zašto mi novi PES 2018 šteka unatoč smanjenim detaljima, može se igrati ali jednostavno ne ide čisto i trza. Inače nisam gejmer ali jedina igrica koju igram jest PES. E sad, zaista ne znam gdje bi mogao biti problem, vjerujem da je do grafičke kartice ali molim vas da mi pomognete savjetom.

Da li bi recimo monitor od 144 Hz riješio problem? Da li trebam možda uzeti SSD pa bi mi igra bila samim time brža? Da li možda ima neka opcija da se uključi u postavkama grafičke da bi brže radila? Ili je jednostavno grafička preslaba?

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.2.2018 16:03 (Schweini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Grafa ti je slaba, ali prije bih rekao da se radi o nekoj sistemskoj postavci ili prevelikoj rezoluciji monitora za tu grafu....ako su ti windowsi svjezi, probaj smanjiti rezoluciju u igri

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Našao sam ...

gtx960 2gb...za 100€ ... ima problem...... referenca je.....dal da to kupim ili...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Našao sam ...
Grom21 kaže...

gtx960 2gb...za 100€ ... ima problem...... referenca je.....dal da to kupim ili...

gtx960 ti se bas i ne griju pa za 100€ ce biti dobra s obzirom da danas takva grafa kosta minimalno 200€.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice