Nije lose, mislio sam da je neka zujalica posto ima jedan vent :D
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.839
- |
- čitano: 6.920.667
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel itko imao iskustva sa MSI GTX 1050ti Gaming 4GB. Naručio sam je prije par dana pa me zanima kakva je.
imam je u kompu već godinu i dva mjeseca, grafa je potpuno nečujna i ne prelazi 60-ak stupnjeva
da bar...problem kod brend nejm racunala je taj da ih vecina na tim specificinim plocama ne moze isporuciti 75 watti na pcie slotu....cak i da nadjes neku low profile, vjerojatno cim bi instalirao drajvere bi dobio bsod ili bi ti se komp ugasio...gt 1030 trosi samo 30 watti, i to je skoro maks za brend nejm racunala...a vidim da imas lenovo...ako zaminis plocu za neku sa ibeja i ubodes drugo napajanje, mosh stavit grafu koju osh, ali ovako, a-a....ako je kupis, odi u nvidia control panel, 3d settings i ukljuci fastsync....dobit ces 60fps bez tearinga na dx11 naslovima, ta 1030 ima 1000 gflopsa i toliko moze isporucit na tvojoj rezi ekrana...
kako ti lupetaš gluposti pa to je strašno, molim te prestani dezinformirati ljude
imašovdje msi 1050 lp za cca 900 kuna i radit će ti bez ikakvih problema
Nije lose, mislio sam da je neka zujalica posto ima jedan vent :D
ovo je nvidija, ne amd
slika na ekranu se prikazuje u gornjem i donjem dijelu, dakle dvi slike...ako se gornja ili donja ne prikazuju uskladjeno, to se zove tearing i potreban je nekakv sync da se to rijesi...imas vsync, koji ce opteretiti grafu na pola i cekat podatke od proca, sto bi ti smanjilo fps za duplo i dobio bi stutter jer bi ti cpu bio preopterecen...imas gsync, koji koristi ugradjeni chip na monitoru, zbog cega su monitori s tim chipom skupi, i imas fastsync koji ti optereti grafu na maks, i time ujedno skine opterecenje s proca, odnosno makne stutter...sve to ima i u amd izvedbi, fastsync se kod amda zove enhanced sync...ti bi u biti jedino dobio sto ne bi imao screen tearing....
picajzla0707 ne razumijem ljude poput tebe koji ulete u spiku o necemu u sto se polovicno kuze i onda jos ktome optuze onoga tko zna bolje od njih da nemaju pojma...
evo ti video pa se educiraj:
Tesko ces to naci kod nas, rx 560 ili gtx 1050 bi bile najbolji izbor do 1k kn, koliko vidim kod nas nema sl i low profila ili barem ja nisam nasao, ima gt 1030 ali to je daleko slabija graficka. Koje je to tocno kuciste? Sigurno ne stane single slot grafa?
Šta ti znači ono "pošprica WD-om" ??? Šta si točno pošpricao i jel misliš na WD-40 ?

picajzla0707 Tvoja je Gaming X, nezz da li je velika razlika izmedju ta dva modela. Jesi je ikako OCao ?
Gorstak79 Pa ne proizvodi AMD ventove na aftermarket grafickim :D
Šta ti znači ono "pošprica WD-om" ??? Šta si točno pošpricao i jel misliš na WD-40 ?
da, ponestalo mi ciste guscje masti :D
kuciste, je M3395-AC8,,,,napajanje 240W MAX , a jos i i7 unutra...pitanje koliku mogu grafu staviti unutra. pretpostaljam da 1050 na 30W bolje vrti nego 1030.
http://www.gpuzoo.com/GPU-MSI/GeForce_GTX_1050_2GT_LP.html
ta 1050 vuce 75W...upitno je bi li radila...
picajzla0707 Tvoja je Gaming X, nezz da li je velika razlika izmedju ta dva modela. Jesi je ikako OCao ?
ocnuo sam je odmah u startu koliko ide, nije to neki bogzna kako veliki dobitak no svaki plus u toj klasi je dobrodošao
pogotovo kad ocanje nema nikakvog utjecaja na zagrijavanje i buku
bome ti bi savjetovao coeka da baci 900kn u vjetar na nesto sto vjerojatno nece raditi...
kako se to overkloka, "mali" cip to bi trebalo ici dosta gore?
Drago mi je da čujem. Znači isplatilo se platiti 50kn više u odnosu na one low-profile zujalice :D
Na koliko si je uspio clockati ?
bome ti bi savjetovao coeka da baci 900kn u vjetar na nesto sto vjerojatno nece raditi...
daj prestani više majke ti
nisam nego jedno 40-ak komada tih lenovo thinkcentre računala imao u firmi, doduše većina sa 3470 procesorima i samo par njih sa i7
jako dobro znam o čemu pričam, za razliku od tebe koji si ovdje na forumu nalupetao toliko gluposti da nam je dosta za idućih deset godina
još jednom ti kažem dobronamjerno, prestani zbunjivati ljude s glupostima i tvojim "znanjem"
ne mogu ti reći sa sigurnosti jer nisam imao prilike koristiti niti jednu drugu, no ta verzija je definitivno jedna od najboljih
ostajem pri svome...ja ih nisam imao 40ak, i nisu bili lenovo nego hp....ako ce coek riskirat 900kn, nek ih riskira, ali ti mu ih fino izvoli vratiti nazad ako mu ne bude radilo...
daj prestani više majke ti
nisam nego jedno 40-ak komada tih lenovo thinkcentre računala imao u firmi, doduše većina sa 3470 procesorima i samo par njih sa i7
jako dobro znam o čemu pričam, za razliku od tebe koji si ovdje na forumu nalupetao toliko gluposti da nam je dosta za idućih deset godina
još jednom ti kažem dobronamjerno, prestani zbunjivati ljude s glupostima i tvojim "znanjem"
ne mogu ti reći sa sigurnosti jer nisam imao prilike koristiti niti jednu drugu, no ta verzija je definitivno jedna od najboljih
znaci 1050 65W bi islo u moj lenovo? ima li gdje za probati pa ak neide,vratim...
znaci 1050 65W bi islo u moj lenovo? ima li gdje za probati pa ak neide,vratim...
ako hoćeš biti 100% siguran, naruči preko interneta i onda imaš 14 dana zakonski rok za povrat robe bez ikakvih objašnjenja
dakle, nađeš je negdje na webshopu, naručiš i platiš - pažljivo raspakiraš i isprobaš, i ako ne radi, zapakiraš natrag i zatražiš povrat love
Ja sam ovu uboja u moj službeni Thinkcentre ( i5 3470) i goni savim uredno.
https://www.links.hr/hr/graficka-kartica-pci-e-msi-geforce-gtx-1050-aero-itx-ocv1-2gb-ddr5-dvi-hdmi-dp-051800322
Ja sam ovu uboja u moj službeni Thinkcentre ( i5 3470) i goni savim uredno.
https://www.links.hr/hr/graficka-kartica-pci-e-msi-geforce-gtx-1050-aero-itx-ocv1-2gb-ddr5-dvi-hdmi-dp-051800322
a koji model? tocno..
Pa taj šta sam linkao
Pa taj šta sam linkao
ah ,sve jasno, thinkcenter, ja imam M seriju.... LowProfile...
moze link na neku 1050 preko Web-a.,kao prijedlog.....malo gledam EBAY i dodju oko 200$...mućak?
thnx..
ovaj Ipon, jesu ti kršteni?:-) najjeftinij su na nabavi,...ali...
Sory nisam skužio da misliš na PC on je ovaj model M72e Desktop (ThinkCentre)
U Iponu nisam nikad kupovao ali ljudi pričaju da ih valja zaobilaziti
moze link na neku 1050 preko Web-a.,kao prijedlog.....malo gledam EBAY i dodju oko 200$...mućak?
baš ih nešto nema u zadnje vrijeme
bila je u uzishopu gigabyte low profile 1050 za soma kuna, pa probaj nazvati i ako je igdje ima kod njihovih dobavljača oni će ti je nabaviti
možeš ih pitati i za msi lp verziju da pogleda, lik je jako susretljiv i često mi je nalazio neke stvari kojih kod nas inače nije bilo
Hvala svima na pojasnjenjima i preporukama,
uzeo sam 1050TI 4GB LP za 1400kn i naravno da RADI:-)
Nisam pratio o čemu se ovdje radi a mrsko mi je sada prelistavati i čitati 2-3 stranice pa ako mi možeš reći zbog čega ta grafa nebi radila u tvojoj konfi?
Nisam pratio o čemu se ovdje radi a mrsko mi je sada prelistavati i čitati 2-3 stranice pa ako mi možeš reći zbog čega ta grafa nebi radila u tvojoj konfi?
Imaš na ovoj stranici raspravu između picajzle i gorstaka. Otprilike dovoljno za shvatiti :P
koji nick:.) picajzla i gorštak, alien i predator;-)

Evo je 1050ti u tom budgetu click ali low profile nope
P.S. bila je tipa 103eur 11.11 na rasprodaji, samo koliko se isplati uzeti taj brend