Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.925.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Ljudi su stvarno cudni, kazes mu najbolju preporuku a oni i dalje iz nekih prastarih i samo njima znanih razloga onda naprave po svome, dao bog da ti krepa ta gtx..;)lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
Stjepanj kaže...
1. Ljudi su stvarno cudni, kazes mu najbolju preporuku a oni i dalje iz nekih prastarih i samo njima znanih razloga onda naprave po svome
2. dao bog da ti krepa ta gtx..;)lp

1. Njegovi novci, njegov odabir. Meni, tebi, nicky.sl tako svejedno. Nije vrijedno živciranja i zamaranja.

2. Nvidia se ne kvari, tako da od toga ništa.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 10:14 (Valentin17).
15 godina
Valentin17 kaže...
Stjepanj kaže...
1. Ljudi su stvarno cudni, kazes mu najbolju preporuku a oni i dalje iz nekih prastarih i samo njima znanih razloga onda naprave po svome
2. dao bog da ti krepa ta gtx..;)lp

1. Njegovi novci, njegov odabir. Meni, tebi, nicky.sl tako svejedno. Nije vrijedno živciranja i zamaranja.

2. Nvidia se ne kvari, tako da od toga ništa.

Ma ne kvari se ni amd nego eto to tako ispadne nakon koristenja nekih 3-4 godine potrebno je zamjeniti pastu i to je to i ne pretjerivati sa klokanjem

12 godina
neaktivan

Ti imaš problema... Da, preporučio mi je bolju grafičku AKO UBACIM JOS NOVACA kojih i ovako nemam. Rekao sam da želim nvidiu. Imao sam amd 7850 OC (tvornički oc) 4 godine i riknula mi je. A u drugom računalu imam nvidiu od 256 mb-a koja se je daleko vise naradila i napatila (gaming) i jos dan danas radi bez ikakvih problema. Ne kažem da je amd loš (daleko od toga), ali vraćam se na nvidiu. Novci nisu moji, već sam mamin i tatin sin (eto, da ti dam razlog da još malo se**š i pametuješ). Evo, lajko sam ti i komentar da budeš sretniji. Student sam, i gaming mi više nije toliko bitan kao nekada. Postavio sam pitanje i tražio normalan odgovor, ali ocito niti bug forum nije nešto što je bio pred 5-6 godina pa se samo pametuje. Evo, zahvaljujem ti se na tvojem predivnom i prepametnom komentaru.

;)lp

12 godina
prc12 kaže...

Može li mi itko reći da li će asus gtx 960 odgovarati na matičnu ploču msi b75a-g43 uz napajanje corsair 600w ? Hvala 

Link grafe: https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=34960

Ti si stvarno vise nevjerojatan. Sve ti je receno vec 30 puta (i koja je najbolja grafa za te novce i nova i polovna, receno ti je da mozes bilo koju pcie grafu staviti na tu maticnu) i ti opet postavljas ista glupa pitanja, opet linkas neke tamo cijenom nabijenu turbinsku GTX960 grijalicu koja vise nema ni podrsku, opet ti se kaze kako za neznatno vise novaca imas osjetno jacu grafu, onda ti ispalis nekakvu nebulozu i kazes da ces svakako uzet gtx950??!! Tko tu koga? Ja bi rekao da ti nista ni ne kupujes nego ti je dosadno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 10:43 (ibme74).
12 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

U redu, evo kriv sam i glup. Neću više "spamat" za "glupim" pitanjima. Napuštam temu. 

0 1 hvala 0
12 godina

Pa i nemoj, to vec i je bezpotrebni spam. Sve odgovore si dobio, ti vec imas zacrtano sto ces uzeti i uzmi tako. Nas sto se tice uzmi GT410, tvoji novci tvoj izbor. Slobodno odi pitat isto na PC Ekspert, Forum.hr ili negdje i vidjet ces da ces dobiti iste odgovore. LP

12 godina
neaktivan

Tako je, uzeti ću 410. Jeftino i dovoljno. Hvala, lp. 

15 godina
prc12 kaže...

Tako je, uzeti ću 410. Jeftino i dovoljno. Hvala, lp. 

ma ja mislim da ti trebas otici doktoru nisi ti dobar u glavi

12 godina
neaktivan

Ma joj, zezam se isuse... Moram malo trollat kad vidim da ste svi neki napeti kao puške hahahah 

14 godina
dreadmoore kaže...

Ma ne kvari se ni amd nego eto to tako ispadne nakon koristenja nekih 3-4 godine potrebno je zamjeniti pastu i to je to i ne pretjerivati sa klokanjem

Ma šalio sam se.

ibme74 kaže...

Slobodno odi pitat isto na PC Ekspert, Forum.hr ili negdje i vidjet ces da ces dobiti iste odgovore. LP

Normalno kad je tamo ista ekipa kao i ovdje, samo prekopiraš post tamo, ništa ne moraš pisati.

prc12 kaže...

Ma joj, zezam se isuse... Moram malo trollat kad vidim da ste svi neki napeti kao puške hahahah 

Jedno je malo, a sasvim nešto drugo je pretjerivanje, i meni osobno je nekad teško pronaći granicu.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 11:25 (Valentin17).
8 godina
neaktivan

Pozdav svima,treba mi preporuka grafičke kartice do 1500kn,proizvođač nebitan.Bitna mi je tišina kartice.

0 0 hvala 0
12 godina

Koji procesor imas? Koji je tocan model napajanja?

8 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

Koji procesor imas? Koji je tocan model napajanja?

To je sve dobro,nema nekog ograničenja.Treba mi samo jača kartica od ove dosadašnje GTX660.Tišina grafičke na prvom mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 18:21 (canonfoto).
11 godina
neaktivan

Pozdrav kolege doslo je vreme da se malo obnovimo...Izbor uzi je pao na ove 3 graficke karte Gtx 970,980 i RX 480? Konfiguracija je iskljucivo za gejmin na 1080p i 27 Zoll monitoru sa FX 8350.. Svaki savet je dobro dosao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
cardadule kaže...

Pozdrav kolege doslo je vreme da se malo obnovimo...Izbor uzi je pao na ove 3 graficke karte Gtx 970,980 i RX 480? Konfiguracija je iskljucivo za gejmin na 1080p i 27 Zoll monitoru sa FX 8350.. Svaki savet je dobro dosao..

Evo i ovdje xD,

MSI RX 480 4Gb

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
12 godina

Dodaj jos 200kn i uzmi sapphire nitro RX470 4gb.

Ako ne mozes potrazi R9 380.

8 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

Maksimalno dajem 1500kn,primam preporuke za taj budžet.

13 godina
neaktivan
canonfoto kaže...
ibme74 kaže...

Polovna r9 380x s garancijom ali njoj da spustis cijenu na tipa 1300

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
neaktivan
skorvy kaže...
cardadule kaže...

Evo i ovdje xD,

MSI RX 480 4Gb

Gledao sam malo forume iskustva 480 koliko sam video tu i tamo je imala problema sa grjanjem al sa obzirom da imam dobro hladjeno kuciste mislim da nema problema.Druga stavr je ta sto sam dosta godina na ATI  nekako za koj procenat vucem na zelene..

Cena je tu 480 sa 970 dok je 980 malo skuplja al mogo bi da najdem u nekoj jednakoj ceni tako da nije to problem.

Uff Bas sam u teskoj nedoumici.

8 godina
neaktivan
chaselol kaže...
canonfoto kaže...
ibme74 kaže...

Polovna r9 380x s garancijom ali njoj da spustis cijenu na tipa 1300

I ne kupujem polovnu,može biti bilo koji webshop ili trgovina i bilo bi dobro da ima garanciju tri godine.

13 godina
neaktivan

ne mozes naci u tom rangu novu, stare su cijene ostale jos uvijek, najvise ti se isplati stripit se da uzmes rx 470 za 1700 ili hm cekaj da padnu cijene r9 380 na 1500.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan

Ako mu se da kupovati od dućana tipa e-digital, ipon i sl. Još se i daju naći neke r9 380 link ili gtx 960..

De gustibus non est disputandum.

0 0 hvala 1
12 godina
canonfoto kaže...
ibme74 kaže...

Od ovih normalnih pouzdanih ducana jedino ovo , ali bacanje para naspram malo skuplje rx470 4gb

8 godina
neaktivan

Ako još može preporuka par modela,najbitnija tišina kartice.Može i nvidia i ati.

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
canonfoto kaže...

Ako još može preporuka par modela,najbitnija tišina kartice.Može i nvidia i ati.

ati kartice ne postoje vec skoro 7g!

mislim da ti ostaje samo nvidia!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
canonfoto kaže...

nekako mi sve navodi da si ovaj sto je bio prije prc i on je 17 puta pitao isto pa si i ti poceo ako hoces tisinu onda trazi graficku sa pasivnim hladnjakom ako ih uopce vise ima

8 godina
neaktivan

Ne mora bit jača od GTX660,verzija bez Ti,ona se pokvarila a jamstvo je isteklo.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav .kupujem novu graficku budjet mi je 500 KM.U tom cijenovnom ranku BiH su:

1.msi gtx 1060 3 gb

2.gtx 970 polovna s garancijom

3.rx 470

4.r9 380x 4  gb

koju da uzmem? lp

ps. komp sam uzeo nov

i3 6100

maticna gigabyte b150 m d2v

8 gb ram ddr4 

1 tb wd blue

thermaltake 530 w smart se

0 0 hvala 0
15 godina
Kredzzz kaže...

Pozdrav .kupujem novu graficku budjet mi je 500 KM.U tom cijenovnom ranku BiH su:

1.msi gtx 1060 3 gb

2.gtx 970 polovna s garancijom

3.rx 470

4.r9 380x 4  gb

koju da uzmem? lp

ps. komp sam uzeo nov

i3 6100

maticna gigabyte b150 m d2v

8 gb ram ddr4 

1 tb wd blue

thermaltake 530 w smart se

r9 380x 4GB 479KM ili gtx 1060 3GB 480KM na piku najnize koje sam ja vidio.Ja na tvom mjestu uzeo bih gtx 1060

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 19:48 (dreadmoore).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice