Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.923.541
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
vrinho kaže...
Strm kaže...
vrinho kaže...
Strm kaže...

Ja sam se našao u nedoumici,planiram kupiti Sapphire HD7770 Vapor-X za 820Kn,međutim prijatelj mi nudi XFX HD 7790 za 750Kn pa me zanima šta bolje uzeti? Imajte na umu da volim tišinu,ali opet da bude jako pa je tu sada konfilkt veliki xD

Koja je XFX 7790, ima 3 vrste (1, 2 i 3) Razlika između 1 i 2 je količina memorije. 

Ovu s jendim ventom

Onda ako tražiš tišinu nećeš se po tom pitanju usrećiti s njom. Isprobaj kod prijatelja pa se odluči. Samo poznavajući tebe ako uzmeš neku s jednim ventom opet bude nekih experimenata koji će neslavno završiti :)

Onda uzimam ovu Vapor-X, sada me anima nešto tj. dali se ona može clockati?? Jer kad več imam dobar kuler..Također dali uopče postoji "sigurni" overclock kod grafičkih ili?

Strm
15 godina
neaktivan
Vodič za odabir grafičke kartice

Koliko je meni poznato, može se OC-ati. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja imam xfx r7 260 sa jednim ventonlm, moram priznati da nije nesto possbno glasna, nisam neka picajzla sto se tice buke, po meni sve je to u granicama normale, a za ovo da se dosta korisnika zali na xfx, slazem se, meni je crkla nova graficka nakon jednog dana, sutra idem po novu, konacno je stigla.
Citajuci po forumima, ispada da su serije 7000 i r7/r9 dosta problematicne, pogotovo sa driverima, pa to treba uzeti u obzir svakako.
It s me against the world
14 godina
gamer2 kaže...
Ja imam xfx r7 260 sa jednim ventonlm, moram priznati da nije nesto possbno glasna, nisam neka picajzla sto se tice buke, po meni sve je to u granicama normale, a za ovo da se dosta korisnika zali na xfx, slazem se, meni je crkla nova graficka nakon jednog dana, sutra idem po novu, konacno je stigla.
Citajuci po forumima, ispada da su serije 7000 i r7/r9 dosta problematicne, pogotovo sa driverima, pa to treba uzeti u obzir svakako.

Imao sam HD7750 3mj i nikakvih problema s driverima,nadam se da če tako i ostati :D

Strm
11 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

NAravno da je dobra,trebala bi biti tiha i hladna((malkoc topla)) xD

Strm
11 godina
protjeran
13 godina

misliš 2 3 ili samo jednu {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran

mislim samo 1 :)

13 godina

nemaš frke za jednu ;) držat će

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

1gb kartice r7 260x osim amd ce sve raditi bez problema sa jednim ventom *(msi, sapphire i powercolor)* 100% provjereno!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
protjeran

ok kupujem grafu zato sto mi je hd 7770 gotova bar mislim ako mozes pomoci pisi u temu graficka umrla brzo  ako moze

14 godina
crowar22 kaže...

ok kupujem grafu zato sto mi je hd 7770 gotova bar mislim ako mozes pomoci pisi u temu graficka umrla brzo  ako moze

S hd7770 na R7 260X i nije neki upgrade,bolje skupi novaca pa kupi nešta kako spada

Strm
11 godina
protjeran

hd 7770 mi je sasvim dovoljna tako da neki ugrade nije bitan kupujem zato sto mi je grafa gotova odi u temu graficka umrla pa vidi 

13 godina
neaktivan
crowar22 kaže...

hd 7770 mi je sasvim dovoljna tako da neki ugrade nije bitan kupujem zato sto mi je grafa gotova odi u temu graficka umrla pa vidi 

Realno ako ne igras previse u full HD ne treba ti nista jace od R7 260X/7790, ali se svejedno isplati uzeti novije jer ipak novije je bolje u vecini slucajeva!

Ja cu se najvjerovatnije rastati od svoje R7 260X jer sam sredio sebi full hd monitor i kontao sam preci na

R7 270X, nasao sam super ponudu za PowerColor Radeon R9 270X PCS+ mislim da ce moje napajanje od 600W biti dovoljno za nju?

14 godina

Ljudi pomogajte evo dođe mi da plačem,HD7770 Vapor-X više nije u prodaji{#},ajde MOLIM vas ako znate gdje još mogu nabaviti tu ali BAŠ TU grafičku u HR???

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
14 godina

Ahh,super :D Ja gledam ima u ADM-u za 1100Kn?!

Strm
13 godina
neaktivan

Stvarno moras biti poseban da kupis 7770 danas, tek sad razumijem sta je Fakedeath pricao o tebi Strm {#}

Uzeti 7770 pored skoro 30% jace r7 260x za istu cifru je ludost danas al dobro...{#}

Moj PC  
7 3 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Stvarno moras biti poseban da kupis 7770 danas, tek sad razumijem sta je Fakedeath pricao o tebi Strm {#}

Uzeti 7770 pored skoro 30% jace r7 260x za istu cifru je ludost danas al dobro...{#}

Ma ajde nema veze... :D Nego,mene zanima dali je sigurno kupovat u UZI shopu pošto vidim da prvo trebam uplatiti?

Strm
12 godina
Strm kaže...

Ahh,super :D Ja gledam ima u ADM-u za 1100Kn?!

Za 903 kn Sapphire R7 260X 2GB OC

13 godina
odjavljen

Nemoj spamati, zabranjeno je.

Sigurno je kupovati u UZI shopu, barem iz iskustva dosta forumaša.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MSI HD6450, 1GB DDR3, HDMI, DX11, LP

Dali valja za gaming?

Moje spec: Maticna-ASRock G41M-VGS3 R2.0

CPU-2.66 intel dual core

RAM memorija 2x2 gb

Napajanje 400W

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
guddelj kaže...
MSI HD6450, 1GB DDR3, HDMI, DX11, LP

Dali valja za gaming?

Moje spec: Maticna-ASRock G41M-VGS3 R2.0

CPU-2.66 intel dual core

RAM memorija 2x2 gb

Napajanje 400W

ovisi što ti smatraš kategorijom "valja za gaming"

13 godina
neaktivan

Npr: CoD4  mozda 200fps lock, i malo novije igre BF3 itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
guddelj kaže...

Npr: CoD4  mozda 200fps lock, i malo novije igre BF3 itd..

bf3 i 4 teško da s tim budeš mogo igrat, cod 4 da, za bf 3/4 na low će ić ali nešto više neočekuj..

13 godina
neaktivan

A jel može na moj komp?

Šta kaženš na ovu grafu-

Point Of View VGA GeForce GT610 1GB SDDR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Odlucio sam si uzeti grafičku Gigabyte GTX 780 GHZ Edition (GV-N780GHZ-3GD), sad me zanima gdje je mogu jeftino narucit a da imaju dostavu za Hrvatsku, pregledao sam stvarno svuda, a sad ako netko ima iskustva da je narucivao vec iz drugih zemalja da mi predlozi trgovine sa dostavom za Hrvatsku.

Gezo
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 18:42 (Gezo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Gezo kaže...

Odlucio sam si uzeti grafičku Gigabyte GTX 780 GHZ Edition (GV-N780GHZ-3GD), sad me zanima gdje je mogu jeftino narucit a da imaju dostavu za Hrvatsku, pregledao sam stvarno svuda, a sad ako netko ima iskustva da je narucivao vec iz drugih zemalja da mi predlozi trgovine sa dostavom za Hrvatsku.

Computeruniverse.

11 godina
protjeran

ok znaci tihe su ,ja sam svojoj vtx3d hd 7770 mijeno hladnjak jer je buka bila ogromna,nadam se da s ovom nece tako biti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice