Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.948.078
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

7730 je po snazi kao HD 4850, a nova je i podržava DirectX 11.1 te AMD MAntle.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 4 hvala 1
15 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
HE JUMP kaže...

A šta misliš o gtx 770 ili nesto takvo.?

Nova HD7970 za cca. 2500kn ti je najbolji izbor , ako kupujes novu , naravno !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

Ok hvala ekipa moze li jos jedno mozda glupo pitanje?

Od kojeg proizvodaca ima li razlike osim u cijeni?

0 0 hvala 0
15 godina

Kod ovih jeftinijih grafa kao HD7750 i nemas neke razlike , uzmi tu Sapphire ! Ali , pazi da obavezno uzmes model s GDDR5 memorijom !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
eywa33 kaže...
HE JUMP kaže...
itomic009 kaže...

Traži HD 7970, može se cjenkati da je dobiješ za 2100kn {#}.

A šta misliš o gtx 770 ili nesto takvo.?

Pa sumnjam da ćeš nać 770-ku sa tolikom cijenom...doduše ako bi naručivao izvana, možeš i novu za par stotki gore. Probaj Computeruniverse shop iz švabije...neki su kupovali od tamo i kažu da je ok, dostava nije skupa i plaćaš samo nju. Ako ti se da zezat oko toga idi, meni se nije dalo :)...No itomic ti dobro veli, nađi neku polovnu 7970 sa garom sa njuškala. Može se nać za tu cijenu doduše cjenkanja malo je neizbježno.

A steta . Meni je nekako draza 770. Ovo narucivanje izvana je odlicno samo sto nemam paypal i nemogu nikak narucit :/ . Probat cu skupit jos malo novaca pa kupit tu kod nas nema mi druge.
Samo jos nes ,dali mi je proc preslab hoce li bottleneckat gpu?

15 godina

Nije preslab , samo ga kloknes po potrebi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
191x7 kaže...

{#}

sigurno će se naigrati u dx 11.1 sa mantle podrškom....Ti svarno znaš pljesnuti glupsot sa vremena na vrijeme, strašno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 22:13 (Oljenko).
14 godina
neaktivan
Oljenko kaže...
191x7 kaže...

{#}

sigurno će se naigrati u dx 11.1 sa mantle podrškom....Ti svarno znaš pljesnuti glupsot sa vremena na vrijeme, strašno...

xD

15 godina
neaktivan

Ma nije ni bitno neka moze cod2 i hdmi meni super, cisto sam pitao savjet kad  kupujem da ne kupujem bas na pamet!

Dok stigne amd mantle u standardnu upotrebu trebat ce mijenjat konfu tako i tako!

11 godina
neaktivan

Pozdrav svima! evo slazem si neku konfu za kantu i neam blage koju grafu piknut pa ako mi neko moze pomoc malo.ovdje kupujem  http://www.instar-informatika.hr/ i budget mi je oko 1000kn.uglavnom kanta ce mi sluzit za pokretanje  6 diablo accountova i 3 wow pa ako je moguce nesto ok za te novce uzet molio bi za savjet,ty.

0 0 hvala 0
15 godina
Music As A Weapon !!
13 godina
HODOR kaže...

Pozdrav svima! evo slazem si neku konfu za kantu i neam blage koju grafu piknut pa ako mi neko moze pomoc malo.ovdje kupujem  http://www.instar-informatika.hr/ i budget mi je oko 1000kn.uglavnom kanta ce mi sluzit za pokretanje  6 diablo accountova i 3 wow pa ako je moguce nesto ok za te novce uzet molio bi za savjet,ty.

zar ti nisam slozio komp? samo kopiraj u instar ako tamo kupuješ

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-3000-do-5000-kn/170220.aspx?page=176&jumpto=3874733&sort=asc&view=flat

mislim nemremo ti samo reci koja grafa a ništa dalje ne znamo kako ostalo imaš u planu

PCE nick: FRipper
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 10:29 (FakeDeath).
12 godina
Haf932 kaže...

Pa sacekaj jos malo da dođe u prodaju nova serija i da vidis onda omjer cijenâ i performansi ! Ako ce biti skupa za ono sto nudi , lako uzmes HD7950 koji bi onda lako mogla biti i jeftinija !

nestalo, valjda bila akcija nema vise ispod 250€ a bila 199

13 godina

koji je proces kad nvidijinu grafu mjenjam ovim? nije stvar u ugradnji, nego me zanima prvo pokretanje, driveri i to.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Deinstaliraj sve drivere prijasnje od nvidi-e itd, ugasi komp. Ugradi grafu, upali komp i instaliraj drivere sa cd-a, preporucljivo je skinuti nove sa interneta. I to je to

Bene docet, qui bene distinguit.
17 godina

Sa winsima udji  u safe mode i sa cc clanerom skeniraj i obrishi sta ima ...isto to uradi sa drive sweeprom... zatim restart ....i udji normlano u winse pa opet isto to napravi sa drive sveeperom i obirsi  ostatak fajlova od stare kartice ako je sta ostalo... 

ili ako se nezelis hebavat sam istim ... instaliraj si clean winse {#}

svrha svega ovog da se potpuno  izbrise trag da je ikad bila instalirana sadasnja grafa na sistemu  kojem imas {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 17:51 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

mislim da cu ipak nac nekoga da mi to obavi lol

LOL EU Nordic and East: InvisoO

2 0 hvala 0
17 godina

a mozes i tak {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može kakva preporuka 2500-3500kn grafa za BF4 izvana ili iznutra di je već jeftinije(kod nas sigurno nije ali eto). Makar mislim čekati do izlaska sa kupnjom.

zahvaljujem {#}

nakon dužeg vremena razmišljanja odlučil prestati sa pretpatom BUG-a, zbog sumnje u pad standarda i opće kvalitete, nadalje časopis mi se čini veoma pristran!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 12:54 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Butcher kaže...

Može kakva preporuka 2500-3500kn grafa za BF4 izvana ili iznutra di je već jeftinije(kod nas sigurno nije ali eto). Makar mislim čekati do izlaska sa kupnjom.

zahvaljujem {#}

AMD Radeon 7970 http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Radeon+7970

Gledaj da ima što bolje hlađenje i što duže jamstvo (npr MSI, Gigabyte i još neki daju 3 godine).

Uskoro stiže i AMD R9 280X koji je u biti ista ta kartica, samo s novim PowerTuneom i fan profilima.

15 godina
Butcher kaže...

zahvaljujem {#}

Gigabyte WindForce 3X HD7970 - odlican hladnjak , 3 god. jamstva !

Ili nesto jeftinija Sapphire Dual-X !

Ili ako vise volis nVIDIU , MSI GTX770 Gaming Edition

Ili cekaj novu AMD R seriju !

Music As A Weapon !!
16 godina

Nešto mi je OVA upala u oko, ali malo ću se strpit do R9 280X pa da vidimo!{#}

nakon dužeg vremena razmišljanja odlučil prestati sa pretpatom BUG-a, zbog sumnje u pad standarda i opće kvalitete, nadalje časopis mi se čini veoma pristran!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

onaj tko kupuje novi gpu radi bf4 dobro bi bilo da pričeka ovaj tjedan zbog dolaska novih amd gpu-a ili ako nemože čekat onda obavezno serija 7xxx koje će podržavat novi api "mantle" za bolje performanse 

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

podrzavat ce i 6 serija isto

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

zer nije samo GCN arhitektura

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

Iskljucivo Radeon HD78xx, HD79xx i novije
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
17 godina
Mojpismonosa kaže...
4mal kaže...

Iskljucivo Radeon HD78xx, HD79xx i novije

Bome ne. Sve s GCN arhitekturom, dakle i HD 7790 i 7770 i 7750 i 7730 kao i 7560D i ostale. Sve što je GCN.

14 godina

Mog prijatelja i je iznevjerilo MS Industial{#}((Uopče se nečduim tome...)) i odjednom mu je komp prestao  raditi kad je nešta zasmrdilo iz GTX 660...Jel mu je sad grafa otišla ili?

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

LoL

GTX 660 na MS napajanju? Failčina

3 0 hvala 0
14 godina

On samo zna da je kupio komp oko 7k Kn i7,8GB,neka malo bolja matična,MS industrial i bez grafe..I on reko svom bratiču da mu za 2300Kn nabavi grafu i ovaj sivonja mu stavi tog monstruma MS shrotom..Da nespominjem da je GTX660 polovna za 2200Kn,kao nikad nije radila ali joj je istekla garancija,i clockana je

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice