Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.827
- |
- čitano: 6.912.009
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupuj novo, bolje je nego CF sa dvije starije grafe.
6 | MSI GTX 770 Gaming |
---|---|
16 | Sapphire HD 7970, OC Boost |
Amd mi je draži od nvidije, ali u ovom slučaju jednostavno je performans 770 bolji za min 5% od 7970.
Vjerojatno jer su AMD grafe bolji OC-eri a to Bugovci preferiraju Uglavnom nemožeš fuljati ni s jednom.
Amd mi je draži od nvidije, ali u ovom slučaju jednostavno je performans 770 bolji za min 5% od 7970.
770 je jača oob...a 7970 se bolje oc-a :=)
pa ako neces ocati, onda idi na 770
Ljudi moji dal se isplati za ASUS GTX660Ti DC2 stara mjesec dana sa full bundleom i garom za 1700 kn? Nekako mi se to malo puno čini kad se sagleda da jedna Gigabyte 760 OC nova dođe 1840 kn..... Zanimaju me vaša mišljenja koliko ta kartica vrijedi i dal se isplati za tu lovu?
Ljudi moji dal se isplati za ASUS GTX660Ti DC2 stara mjesec dana sa full bundleom i garom za 1700 kn? Nekako mi se to malo puno čini kad se sagleda da jedna Gigabyte 760 OC nova dođe 1840 kn..... Zanimaju me vaša mišljenja koliko ta kartica vrijedi i dal se isplati za tu lovu?
Uzmi GTX 760!
Ja bih se rađe protegnuo tih 140kn i uzeo onda novu Gigu GTX760 ! Ako vec imas 1700kn , valjda mozes onda skupit i tih 140
Ja bih se rađe protegnuo tih 140kn i uzeo onda novu Gigu GTX760 ! Ako vec imas 1700kn , valjda mozes onda skupit i tih 140
Koliko sam lud nemam tu lovu ali ću ju stvoriti haha :)
Sve u svemu skočila cijena gige, čini mi se da bi MSI TF GTX 760 mogla upasti ona je još 1889 kn... Samo se nadam da nije bučna :D
Iščekivanje plaće slijedi
Nije !
di ti bolan vidiš TF za tu lovu? nije nikada bila toliko niti ce biti uskoro
MSI TF GTX 760 je tiša od Gige.
Fake- http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=121982
Ili sam ja lud ili su ovi iz Edigitala ludi....
Meni se phantomka najviše svidja...najvise jer jedina ima 2x6pin sto meni jedino paše :=) ima ventove koji se mogu izvaditi i ocistiti... :=) malkoc je bučnija od TF i gige...ali u kompu zatvorenom se ništa drugacije ne cuje...
Ili sam ja lud ili su ovi iz Edigitala ludi....
ne izbacuje mi na nabavi to pa nisam vidio...
super cijena ako uspijes to piknuti...
MSI TF GTX 760 je tiša od Gige.
Fake- http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=121982
to nije TF to je referentna
http://www.msi.com/product/vga/N760-2GD5-OC.html
Edit: i ovu u ED treba provjeriti...iako po specifikacijama sto je napisano radi se o TF modelu
uzmi oc boost, ionako su se vapor-x modeli pokazali losim s obzirom sto su trebali nuditi!LP
Da javim, ujutro mi stigla HD7580
Još jednom hvala svima za pomoć pri odabiru, grafa je super bar koliko sam uspio probat do sad.
Jedno brzo pitanje, u cod2 imam 75fpsa i neide vise ni manje, kao da je tako lockano i to je to, upisao sam naredbu com_maxfps 250 recimo ali još uvijek ostaje na 75. Inače sa starom grafom sam ima i 333 fps tj nisam imao takvih problema.
Još jednom hvala svima za pomoć pri odabiru, grafa je super bar koliko sam uspio probat do sad.
Jedno brzo pitanje, u cod2 imam 75fpsa i neide vise ni manje, kao da je tako lockano i to je to, upisao sam naredbu com_maxfps 250 recimo ali još uvijek ostaje na 75. Inače sa starom grafom sam ima i 333 fps tj nisam imao takvih problema.
Pa ak je lockano na 75 sta te briga, ionak poslije 60 ni ne vidis razliku ;)
Pa ak je lockano na 75 sta te briga, ionak poslije 60 ni ne vidis razliku ;)
Ma da, al zanima me da vidim koliko bi islo max zbog usporedbe s starom grafom :)
333 je max, više od toga ne ide, a mislim da ti želiš 333 zbog glitcheva na mapama možda?
ra AMD biti jer se 1.put odlucio i opejao vezano vidide

Zašto ne traži zamjensku? Pa još mu je pod garancijom.

Ako je out of stock,nek daju 760!!
majko sveta c2q i gtx660ti sad se raspravljam s danny_hr oko i5 750+7950...di samo nicete
i daj ti Strm vise covjece pocni pisati kao svi normalni ljudi koji su zavrsili barem prva 4 razreda osnovne skole tj da te svi razumiju!
333 je max, više od toga ne ide, a mislim da ti želiš 333 zbog glitcheva na mapama možda?
Ide ide, moze i do 1000 fpsa.
Ma zelim samo da vidim koliko ce ic s novom grafom max fps..i sa starom sam imao 333 i mogao glitchati bez problema..
majko sveta c2q i gtx660ti sad se raspravljam s danny_hr oko i5 750+7950...di samo nicete
i daj ti Strm vise covjece pocni pisati kao svi normalni ljudi koji su zavrsili barem prva 4 razreda osnovne skole tj da te svi razumiju!
Ja samo igrao sa C2Q o gtx660ti,sasvim ok,iskorištenost grafike je bila vrlo zadovoljavajuća,oko 90%,nekad i više!!
Govorite kao da imaju crni ekran kad imaju proc starije generacije!!