GTX 570 stock je al pari sa HD 6950 na 900MHZ, tako da nije puno jača, prelaskom nećeš dobiti skoro pa ništa osim Physxa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cijeni je oko 350KM, odnosno 1400kn, pa sada ne znam kolika bi bila realna nadoplata?
Oko 200kn , mozda cak i manje posto tvoja ima odlican WindForce 3X hladnjak !
Ne isplati se upgrade raditi za nekih 10%, jednostavno ne.
Radije ganjaj nesto jace ako vec hoces neki upgrade, ovako je skoro neprimjetno.
Lp, ja imam pitanje u vezi grafe i monitora, nemojte se ljutit al nisam nigdje mogao nac aktualnu temu....pa ako je tko voljan odg. na moje pitanje hvala!!
Znaci...ja imam tv samsung le22c350 22". Spojio sam ga na komp tocnije na gtx 660 ti pe/oc preko HDMI kabela.
Moje je pitanje --
1. Max.rezolucija mu je 1360x768 a kad igram neku igru mogu odabrat 1920x1080...!! zašto i kako?! Kad na desktopu odaberem 1920x1080 slika je sva deformirana, i pola
ikona fali... Pa tako na desktopu imam rezoluciju 1360x 768 ,a dok igram neku(bilo koju) igru npr. crysis 3 stavim rezu 1920x1080... nije mi jesno sto je to i kako je to? Dal je to
do grafe, do monitora ili pak do windowsa?!
2. dal je taj samsung le22c350 od 22" monitor HD il FULLHD?! Nigdje nisam mogao nac odgovor. Jer po takvom.. 1360x768 na desktopu je HD a 1920x1080 u igrama FULLHD?!
Jos jedom, nemojte se ljutit sto sam postavio to pitanje u temi za "Graficke kartice"
Hvala!!
GTX 570 stock je al pari sa HD 6950 na 900MHZ, tako da nije puno jača, prelaskom nećeš dobiti skoro pa ništa osim Physxa.
Ne mijenjam onda..
Ako ne moraš nadoplatiti mijenjaj(ako je nereferentna GTX 570), u suprotnom ostavi HD 6950 jer GTX 570 ima sitnu prednost nad stock HD 6950.
PC:
MONITOR: DELL u2412M
MATIČNA PLOČA:Gigabyte MA770TA-UD3, AMD
PROCESOR:Procesor AMD Phenom II X4 955
RAM:DDR3 4GB (2x2GB) Kingston, 1333MHz, CL9
GRAFIČKA:Sapphire HD 5770 Vapor-X, 1GB GDDR5 128bit
HDD:HDD WD 500GB
NAPAJANJE:CORSAIR 550W, VX Series
KUĆIŠTE:Coolermaster CM 690
home premium SP1
i koja bi to bila nova konfa, tj. što je trenutno popularno od "mainstram-high end" konfiguracija?
muchas gracias
PC:
MONITOR: DELL u2412M
MATIČNA PLOČA:Gigabyte MA770TA-UD3, AMD
PROCESOR:Procesor AMD Phenom II X4 955
RAM:DDR3 4GB (2x2GB) Kingston, 1333MHz, CL9
GRAFIČKA:Sapphire HD 5770 Vapor-X, 1GB GDDR5 128bit
HDD:HDD WD 500GB
NAPAJANJE:CORSAIR 550W, VX Series
KUĆIŠTE:Coolermaster CM 690
home premium SP1
i koja bi to bila nova konfa, tj. što je trenutno popularno od "mainstram-high end" konfiguracija?
muchas gracias
Od grafičkih kartica, AMD Radeon HD 7850 2GB ti je taman, eventualno HD 7870 koju bi ti 955BE već osjetno bottleneckao ali idući procesor ne bi.
ps. piknut cu i jedan ssd
191x7 Likes this.
Tako je. Ne bi škodilo da dodaš i još malo RAM. Čisto da imaš 8GB, u današnje vrijeme igre koriste i do cijela 4GB.
Ta grafa će sigurno izvući maksimum iz tvog kompa (i lako ćeš je kasnije prodati pošto je 3 godine pod garancijom), a na linku dole imaš solidan SSD po brutalnoj cijeni, pa ako ikako možeš, ulovi ga dok se ne rasproda.
http://www.edigital.hr/SSD/Kingston_120GB_SSDNow_V300_SATA_3_2.5-p31332.html?bid=&partner=10001
mogu lina ovaj proc staviti neku grafulju serije 6xxx za moju grafu do 500 kn ne morabiti nova.
I ova sad sta imas ti je maximum za tvoj procesor
Ako tko ima moju grafu, stvarno biih mu bio zahvalan da mi veli kolko i je OC... do kolko moze ic
dečkovi poz. ogledavam ovu dole karticu i nešto bi si toga tipa kupio ali mi nekako ovaj podatak od 2gb video memeorije i sabirnica od 128 bita nejdu baš pod ruku
znam da je i bitna brzina memorije i na koji način radi ali imte li kakav pametan savjet mi za dat i preporučiti za moju konf..
dečkovi poz. ogledavam ovu dole karticu i nešto bi si toga tipa kupio ali mi nekako ovaj podatak od 2gb video memeorije i sabirnica od 128 bita nejdu baš pod ruku
znam da je i bitna brzina memorije i na koji način radi ali imte li kakav pametan savjet mi za dat i preporučiti za moju konf..
http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-gigabyte-geforce-gtx-650-ti-oc-2gb-ddr5-dual-dvi-hdmi-d-sub-hdtv&option=artikl&id_artikl=051.803.934
Za manje para uzmi na akciji Gigabyte HD7850 OC 2GB WindForce 2X , puno bolji izbor od GTX650 Ti !
upravu si, mislim da je to sad best buy pogotovo za moju konfu.....
http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-gigabyte-geforce-gtx-650-ti-oc-2gb-ddr5-dual-dvi-hdmi-d-sub-hdtv&option=artikl&id_artikl=051.803.934
Za manje para uzmi na akciji Gigabyte HD7850 OC 2GB WindForce 2X , puno bolji izbor od GTX650 Ti !
tu istu gigabayticu kupio u portio informatici za 1439kn prije tjedan dana zaboravi links!!
A mozda covjek zeli kupiti osobno u Linksu i neda mu se zezat s dostavom ( i za slucaj da mora reklamirati , onda placat postarinu i zezat se s dostavom ) ??
servis za portio informatiku je u linksu sto znaci samo odes i predas!!:)
U Linksu je servis samo ako je Links i uvoznik. Ostalo se rješava u ovlaštenim servisima. Ali da, ne mora se ništa slat Portiu
U Linksu je servis samo ako je Links i uvoznik. Ostalo se rješava u ovlaštenim servisima. Ali da, ne mora se ništa slat Portiu
links je uvoznik za navedenu karticu!!:)
u linksu u zagrebu imaju samo jednu giga 7850 na akciji i ta je rezervirana fuck
u linksu u zagrebu imaju samo jednu giga 7850 na akciji i ta je rezervirana fuck
evo jos ih imaju