HD7870 ti je bolja !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HD7870 ti je bolja !
A ako ih obadvije Overclockam hoće li i dalje biti bolji Radeon 7870?
PS sorry što sam noob :P
Vjerujem da hoce !
a je npr ne kuzim u benchmarkovima i igricama 660 i 660ti su jace od 7870 a svi govore 7870 ?!?!
koju grafu odabrati izmedju 7770,7850 i gtx 650 de mozete li mi rec koliko otprilike koja trosi,i od kojeg proizvodjaca uzet..??
meni se najbolja cini hd 7850 2gb za 1560kn sapphire msm..
Mala pomoć. Može li se grafička kartica novijeg standarda PCI-E 3.0 ugraditi u matičnu u slot koji podržava samo standard PCI-E 2.0
koju grafu odabrati izmedju 7770,7850 i gtx 650 de mozete li mi rec koliko otprilike koja trosi,i od kojeg proizvodjaca uzet..??
Tocno to sto sam ti oznacio i sto si sam rekao ti je najbolja solucija...
Može
razlika izmedu
Asus HD7870-DC2-2GD5-V2
i
Asus HD7870-DC2-2GD5
donja je skuplja .. za oko 150kn.. moze neko objasnit!?!
razlika izmedu
Asus HD7870-DC2-2GD5-V2
i
Asus HD7870-DC2-2GD5
Razlika je u cooleru. Na HD7870-DC2-2GD5 je stariji cooler koji je ASUS koristio na starijim karticama tipa GTX560TI. Cooler na Asus HD7870-DC2-2GD5-V2 malo je redizajniran i dolazi na novijim karticama.
EDIT: Prva slika je Asus HD7870-DC2-2GD5, druga je V2.
znaci samo u cooleru?
Ili ta Sapphirka ili za 1569 kn MSI HD7850 2GB TF III s 36 mj. jamstva ! ( sluzbena stranica ) !
Mala pomoć. Može li se grafička kartica novijeg standarda PCI-E 3.0 ugraditi u matičnu u slot koji podržava samo standard PCI-E 2.0
Moze se ugraditi !
razlika izmedu
Asus HD7870-DC2-2GD5-V2
i
Asus HD7870-DC2-2GD5
Razlika je u hladnjaku i taktovima ! V2 radi na mrvicu nizim taktovima ( 10Mhz za jezgru i memoriju !
oću si kupiti ovu grafu:http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-vtx3d-hd4850-1gb-ddr5-hdmi-256bit/55356
imam ovo napajanje:http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11897
zanima me jel moje napajanje može držati grafu?
Može!
I jedno i drugo ti je promašaj od kupnje.
Šrotex napajanje za uredske konfe i htpc-e i stara grafa za koju više nema novih drivera, cucla još uvijek dosta struje s obzirom na performanse, nema podršku za DX 11 i ono najgore dosta tih VTX HD 4850 se reklamira jer se imaju nekih mušica.
Može preporuka najtiše kartice do nekih 2000 kn. Ja sam mislio 7870 hawk, znam da im je hladnjak odličan ali nemam pojma kakvi su s bukom
Pa tih baš i nije pogotovo ako još clockaš. Sapphirei XFX su tiše a i Gigabyte također .
Ja bi ipak išao na MSI zbog dulje gare.
xfx i gigabyte sam imao i nisu mi baš tihi, za sapphire neznam kakav je šta se tiče buke. Znaš možda kakav je phantom od gainwarda
Garancija i par fps-a mi nisu toliko bitni, najbitnija mi je tišina i crna-plava kombinacija boja.
xfx i gigabyte sam imao i nisu mi baš tihi, za sapphire neznam kakav je šta se tiče buke. Znaš možda kakav je phantom od gainwarda
Garancija i par fps-a mi nisu toliko bitni, najbitnija mi je tišina i crna-plava kombinacija boja.
Kažu da je gigabyte windforce dosta tiha, no ja bih ipak išao na MSI.
Nemas brigre za gigabyte windforce i buku, kartice su jako tihe.
Pa koje si ti imao, nisu svi cooleri isti !! Ja imam Gigabyte i svi Windforce cooleri su fenomenalni što se buke tiče. Za XFX dual fan i Sapphire svi redom koji ih imaju i po netu se piše da su tihi tako da to vjerujem na riječ svih njih. S druge strane sam čitao i čuo da MSI cooler je dobar ali da nije tih kad je grafa stalno opterećena, a to pogotovo dođe do izražaja ako clockaš i dižeš napon. Koliko sam skužio, grafa nije sad glasna da nervira, ali nije ni tiha sigurno. Gainward Phantom slovi isto za jedan od tiših coolera.
xfx i gigabyte sam imao i nisu mi baš tihi, za sapphire neznam kakav je šta se tiče buke.
Iz prve ruke ti mogu potvrditi kako je giga vrlo tiha i hladna.
XFX sam imao 6850 single fan i 6950 dual fan i u loadu su bile daleko od tihog vjeruj mi, windforce sam imao isto 6850 i iz nje se konstantno čulo nekakvo zujanje, ajmo reći kao kad prolaziš kraj trafostanice pa onakvo zujanje. Očito je to bilo samo do mog primjerka...
Koja je bolja od ovih 3 ili za te novce se moze nac jos bolja?
Giga HD7950 OC, 3GB GDDR5, DVI, HDMI
GAINWARD Video Card GeForce GTX 660 Ti Phantom
GAINWARD Video Card GeForce GTX 660 Ti
Sve su ok, koju god uzeo nema greške.
Mislim kako za tu lovu nema bolje ali još pričekaj koji savjet.
HD 7950 bih ja uzeo.
Moj glas ide za HD 7950.
GTX 660 Ti je jednostavno "sarena" graficka.
Definitivno Gigabyte HD7950 OC !
7850 je dosta jaca od hd 650 ti a sa hd 7770 uopce nema usporedbe - hd 7850