Pozdrav forumaši, znači kupujem novu grafičku karticu ali imam problem pošto moje računalo ima samo 400W. Moje pitanje je koliko jaku grafu za gaming bi mogao kupiti i dali biste mi mogli neku preporučiti? Na kompu je procesor Intel Core 2 Duo E8500, 2 x ddr2 po 2GB rama, Hitachi HDD 500GB i 6 usb portova od kojih su iskorišteni samo 2 za miš i tipkovnicu. Napajanje je u privitku. Pozdrav
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Stavio sam sliku u privitak.
Gledao sam ATI HD 6670, značu nju bi dobro podneslo napajanje uz ostale komponente?
Hvala. Imam još jedno pitanje, koju bi mogao best buy karticu ( polovnu ) uzeti za 400-500 kuna?
U redu je napajanje, daje sigurnih 250tak W na 12V. Najbolja opcija bi ovdje bila HD7850-ka s obzirom na napajanje, iako će ti procesor biti bottleneck za nju. Dakle ne najbolja i s obzirom na procesor, OC-an na 3.7-3.8GHz bio bi u stanju fino uposliti jednu HD7770 u velikom broju naslova (ne i u svima, naravno).
Za 500kn neka HD7750 bi bila najbolja, uz to HD5770/6770, HD6790 mozda naleti, GTX 550 TI
Hvala. Imam još jedno pitanje, koju bi mogao best buy karticu ( polovnu ) uzeti za 400-500 kuna?
S obzirom na napajanje, po mogućnosti polovnu HD7750 ako pronađeš, u suprotnom HD5770/6770.
Gledao sam 6670 za 450 kn sa oglasa, ali novu. Nadam se da ću uhvatit neku dobru ponudu do Božića.
Gledao sam 6670 za 450 kn sa oglasa, ali novu. Nadam se da ću uhvatit neku dobru ponudu do Božića.
Isplati se eventualno ako ima koliko-toliko solidno hlađenje, 1GB DDR5 memorije te je uz to ganz nova s jamstvom.
Kaj se tice HD6670 , uzimaj onu s GDDR5 memorijom !
Pozdrav forumaši, znači kupujem novu grafičku karticu ali imam problem pošto moje računalo ima samo 400W. Moje pitanje je koliko jaku grafu za gaming bi mogao kupiti i dali biste mi mogli neku preporučiti? Na kompu je procesor Intel Core 2 Duo E8500, 2 x ddr2 po 2GB rama, Hitachi HDD 500GB i 6 usb portova od kojih su iskorišteni samo 2 za miš i tipkovnicu. Napajanje je u privitku. Pozdrav
nista ispod hd 5770 nemoj uzimati -
Što je točno vataža? Jel to jedan od onih nepostojećih pojmova poput amperaže i voltaže?
Ahahahahhaah tocno to.
Nepismeni narod.
Dali vrijedi ovu grafičku karticu s jamstvom kupiti za 600kn?
Probaj naci HD7750 1GB s GDDR5 memorijim !