Imam gtx MSI CYCLONE 460 1 gb i zanima me kolika je prosjecna a koja najvisa temperatura u igri 1280x1024 sa full deteljima?
Temperatura graficke
- poruka: 28
- |
- čitano: 9.213
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skini si HW Monitor pa mjeri..:D
Iako se ne bi trebao jako zabrinjavat kako je tvoja kartica jako hladna.
Ja imam GTX460, ali ne 1GB nego 768 i ti imaš MSI, a ja Gigabyte OC-ane.
Sve u svemu kod mene ti je idle 46°, load 69°C. Više od toga jedino kad sam ju testirao u Furmarku i OCCT-u naclockanu do kraja (860/950MHz) eh tada
prelazi 90°...
Skini si HW Monitor pa mjeri..:D
Iako se ne bi trebao jako zabrinjavat kako je tvoja kartica jako hladna.
Ja imam GTX460, ali ne 1GB nego 768 i ti imaš MSI, a ja Gigabyte OC-ane.
Sve u svemu kod mene ti je idle 46°, load 69°C. Više od toga jedino kad sam ju testirao u Furmarku i OCCT-u naclockanu do kraja (860/950MHz) eh tada
prelazi 90°...
Zar nije to puno... Moja se u idle kreće oko 24°.... a nakon 15 minuta Furmarka (Core 840 Mhz) oko 70°.
A prijatelj ima istu tu Gigabyte i u idle mu je temp oko 30...
Meni je sada trenutno dok sam na netu 34°, ovisi šta radiš, ako visiš na YouTubeu bit će više
Kažem nije puno da se zabrinjava,a to stoji šta ti kažeš, heh bolja 24 nego 44°xD
ja mogu viditi sa gadgtom da mi je kad nista nije upaljeno oko 30 stupnjeva a najvecu temperaturu sa igrom Silkroad Online u pozadini i Starcraft 2 sto igram dostize i do 46 stupnjeva mozda 47 ali rijetko pa neznam jeli to puno pa zato pitam :)
Nije puno
kako mogu napraviti da mi se comp pri prevelikoj temperaturi ne prebaci u sleep i što može biti posljedica prevelikog zagrijavanja???
pa dobro sta spamas nemoze ti netko odgovoriti u 20 minuta!!!!
kako mogu napraviti da mi se comp pri prevelikoj temperaturi ne prebaci u sleep i što može biti posljedica prevelikog zagrijavanja???
U 20 minuta 3 poruke.. cekaj malo odgovorit ce ti neko..
kakve su temperature?
pa niti mi nikto neće odgovoriti ako ju ne dignem u aktivne help???
nisam još izmjerio ali ću sada pa javim ... mislim da su velike i nezz kako da maknem da mi ide u sleep
Mislis da su velike al nisi provjerio..
ne vjerujem bas da zbog temperature komp ide u sleep mode.
prvo vidi temperature pa javi ovdje.
Ne bumpaj temu svakih par minuta i uređivaj post umjesto pisanja hrpe postova zaredom!
nisi mjerio a misliš da je zbog temperature? da nisi vidoviti milan? izmjeri i javi...
temperatura u pozadini je 67c, a u igrici je 75c nakon 1 min igranja ,a nakon 10 min 85c, a kada se prebaci u sleep 90c
ovo piše za temperaturu : Polje Trenutna vrijednost
CPU 71 °C (160 °F)
temperatura u pozadini je 67c, a u igrici je 75c nakon 1 min igranja ,a nakon 10 min 85c, a kada se prebaci u sleep 90c
Koju graficku imas ocisti je od prasine.
btw: vec ti je receno nemoj pisati post za postom editiraj..

Koju graficku imas ocisti je od prasine.
btw: vec ti je receno nemoj pisati post za postom editiraj..
imam ATI Radeon HD 3200 Grafic (464MB)
nema je smisla čistiti bila je na servisu prije par mjeseci
Da, poznate su po visokim temperaturama i velikoj potrošnji. Dali je to u full loadu ili u 2D ?
Onda i nije baš tako mala temperatura, ako ikako možeš uzmi accelero twin turbo, meni je rješio problem. Bolesno spušta temperature i nečujan je.
HD4870 obična daje u idle nekih 72°-
pod loadom preko 90°C.
Tako da su za Vapor X-icu to obične temperature, nemaš se što zabrinjavati.
ovo piše za temperaturu : Polje Trenutna vrijednost
CPU 71 °C (160 °F)
Pa tebi se procesor pregrijava :D
LOl Ja sam svojega kloknuo na 3.6GHz.
Temperature su bile u idle 55°, load 82°C pa sam skinuo bočnu stranicu od kućišta.
Sad je dobroxD
Idle 44°, load 72°C pod stress testom, load u benchmarkovima-igricama 60°:P
Valjda se neće temp vratiti u "normalu" po ljetnim vrućinama:D