Pozdrav,
Sok mi je otisao kroz rupu za Fan i po grafickoj, odma sam iskopcao i osusio te sacekao neko vrijeme. No ima li neke opasnosti? I kako da ocistim onaj dio graficke PCB ili kako god se vec zove. Hvala
Pozdrav,
Sok mi je otisao kroz rupu za Fan i po grafickoj, odma sam iskopcao i osusio te sacekao neko vrijeme. No ima li neke opasnosti? I kako da ocistim onaj dio graficke PCB ili kako god se vec zove. Hvala
Pozdrav,
Laptop? PC?
Gotovo se jednako divim ljudima koji su bili na mjesecu ili su pak kao ti rasuli sok po grafičkoj!
Kako, dobri čovječe?
Koji sok?
Pozdrav,
Laptop? PC?
Gotovo se jednako divim ljudima koji su bili na mjesecu ili su pak kao ti rasuli sok po grafičkoj!
Kako, dobri čovječe?
PC
Drzao sam sok na kucistu i uso ukljucit USB i srusio ga haha, kompjuter radi sada, temperatura je dobro. Nego pitanje je kako da ocistim to sto je sok ostao gore na tome?
Destiliranom vodom pa ostavi da se osuši. Dobro osuši
Sto mislis da sa acetonom?
Za destiliranu znam da je dobra jer ne provodi struju, a za ostalo pojma nemam.
Sto mislis da sa acetonom?
niti u ludilu, to cudo razara! ako imas 90+% alkohola jedino s njim!
Kakav aceton i kakva voda , alkoholom to prebriši (ili alternativno benzinom za čišćenje,iako je alkohol bolji)... Ne bi trebalo niš biti ni s acetonom,ali bolje ne riskirati,on je malo pre jak,pa ti može skinut lak.
Pozdrav,
Koji SOK te pitao kolega si prolio , bilo bi pristojno da nam i odgovorish !
Pozdrav,
Koji SOK te pitao kolega si prolio , bilo bi pristojno da nam i odgovorish !
Red Bull :D, sa secerom :D
Prolila sam tako coca-colu i očistila alkoholom koji se u ljekarni normalno može kupiti i sve radi savršeno nakon što se osušilo.
Kad karamarko vidi našeg karamarka s foruma
Hahahahaha... Samo isto prezime dijelimo, nisam u bliskom rodu niti sam glasala za gospodina.