Kakve cijene očekivat u dućanima kad se RX500-ice vrate na lager (navodno u 8. mjesecu)?
u 8 mj izlazi vega ....tako da ce biti super rasprodaja :)
Kakve cijene očekivat u dućanima kad se RX500-ice vrate na lager (navodno u 8. mjesecu)?
u 8 mj izlazi vega ....tako da ce biti super rasprodaja :)
Budemo kupovali ove RX modele za bagatelu, fino ih riješimo po brzom postupku pa pravac trgovina po nove sa novom garancijom.
Smanjim napon i to je to, dok radi dobro je a garanciju imam. Ionaki nisam neki gamer pa mi je svejedno za 10fpsa više. Da i kupim sad gtx1080 za 2-3 godine će biti low end kao i ova.
pričaš gluposti, pa ne uspoređujemo 470 i 480 da bi bila riječ o 10 fps-a
1070 je puno jača od tvoje grafe, a za istu ili skoro istu lovu + nova garancija i podjednaka potrošnja
za 2-3 godine će biti ista situacija, osim što ćeš za polovnu 1070 u odnosu na polovnu 480 dobiti duplo više love čim prođe ovo mining ludilo
ovo je prilika samo takva, ali ti budi fanboj i zadrži svoju grafu koja je došla sjebana u startu i koju za mjesec dana nećeš moći prodati niti za pola cijene koju dobiješ sad
Smanjim napon i to je to, dok radi dobro je a garanciju imam. Ionaki nisam neki gamer pa mi je svejedno za 10fpsa više. Da i kupim sad gtx1080 za 2-3 godine će biti low end kao i ova.
pričaš gluposti, pa ne uspoređujemo 470 i 480 da bi bila riječ o 10 fps-a
1070 je puno jača od tvoje grafe, a za istu ili skoro istu lovu + nova garancija i podjednaka potrošnja
za 2-3 godine će biti ista situacija, osim što ćeš za polovnu 1070 u odnosu na polovnu 480 dobiti duplo više love čim prođe ovo mining ludilo
ovo je prilika samo takva, ali ti budi fanboj i zadrži svoju grafu koja je došla sjebana u startu i koju za mjesec dana nećeš moći prodati niti za pola cijene koju dobiješ sad
Pa negdje i je doslovno 10 fpsa, ali opet nebitno - stavim na high ili ugasim AA i opet imam preko 60.
A zašto bi uopće prodavao? Ako ode izvan garancije lijepo ju bacim u smeće.
hahaha počeo je urnebes na njuški
Budemo kupovali ove RX modele za bagatelu, fino ih riješimo po brzom postupku pa pravac trgovina po nove sa novom garancijom.
Metoda spajanja klema od akumulatora ispod konektora za napajanje a? :D
To sam cuo, nisam probao :D
Metoda spajanja klema od akumulatora ispod konektora za napajanje a? :D
Ma da, to je komplicirano previše.
Ljudi, ima li tko info kad igdje stizu RX580 po normalnoj cijeni. Vrebam grafu i ako treba predugo, mozda odem na NV ili PS4(iako radje ne).
Mislim da bi dobra vijest bila opce korisna.
Ljudi, ima li tko info kad igdje stizu RX580 po normalnoj cijeni. Vrebam grafu i ako treba predugo, mozda odem na NV ili PS4(iako radje ne).
Mislim da bi dobra vijest bila opce korisna.
Mjesec dana...
Ne mogu da vjerujem da su u Bosni vidjeli priliku za zaradom (a još više da u Bosni ima minera)
Ja sam svoju grafu prodao liku iz Mostara koji kopa sa 120+ kartica, samo u tom gradu/okruzenju imas bar 10 rudara sa preko 150 kartica. Odgovara im sto mogu srediti da im struja bude jeftinije preko privrede/dogovor pa svi kopaju po Hercegovini, tako nesto ima ta zezancija ne znam detaljno nisam se upustao u raspravu jer me ne interesuje toliko.
Koliko lovice sapphire daje 2 god garu?
Od RX 4xx serije daje 3 godine garanciju.
Ja sam uhvatio za 2200kn u Uzi Shopu za divno čudo . Manje para nego što ovi traže za polovne RX 470 po oglasima
. Pa za jamstvo me malo buni to što trgovina piše 24mj a na kutiji od uvoznika ona etiketa spominje 36mjeseci što Sapphire sada i daje. Što sada s time vi koji znate ?? Računam da je 36mj ipak.
ono sto si platio a to je sto pise na racunu treba biti i na naljepnici, ako je drugacije zovi trgovinu pa pitaj!lp
2god imaš preko uzija, a zadnju godinu se sam javljaš proizvođaču/uvozniku/ovlaštenom servisu.
Provjerio sam s dečkima u Uziju i ide 36mj jamstvo kako je i naveo uvoznik .
Provjerio sam s dečkima u Uziju i ide 36mj jamstvo kako je i naveo uvoznik .
Ima li kakve zamjetne razlike u igrama, naspram gtx 970-ke?
Kako to da nema ovih od 8gb vrama? Kaj su ih majneri pojeli sve?
Ima li kakve zamjetne razlike u igrama, naspram gtx 970-ke?
Pa i nema baš generalno jer je oko 20 - 25% brža što ti nije neka razlika da ima bitnog utjecaja. U nekim DX12 naslovima jeste pak bitno brža ali meni to ni nije bio glavni motiv zamjene tako da mi to nije problem.
Ako si ostao na istoj rezi ili refreshu, mozda ti 1/4 ili 1/5 frameova nije bas nesto, ali zvuci kao fin upgrade.
Uzivaj i sretno s novom grafom!
Pa jesam da, i dalje na 60hz monitoru s 1080 x 1920 rezom, jer su ovi i dalje preskupi. Kad dođu u normalne okvire onda ću uzet i monitor novi pa i grafu ako treba mijenjati. Ako nekog nešto zanima oko grafe, slobodno pitajte. Danas igrao BF1 malo da vidim, i s ambijentalnom na 30C (dakle nenormalno) je grafa išla do 75C s 30% okretaja venta što je odlično i nečujno. Sapphire je ovu RX 500 seriju u Nitro+ modelu napravio stvarno odlično. Inače, što se tiče potrošnje riječ, dvije. Troši manje više isto kao i moja prethodna Gigabyte GTX 970 Windforce 3. Dakle, ne 100W više od GTX 970 kako neki misle nego isto (doduše ta Gigabyte je bila nereferentna ali ne troši sigurno 100W više od referentne plus i ova moja je visoko clocknuta pa ima i manje rastrošnih RX 580 modela).
najs, samo zbog gare sam bio skeptičan prema sapphire rxicama, pošto je 3 god onda def uzimam sapphire. hvala na vrijednoj info
Mining ludilu nema kraja te nisam mogao više izdržat i čekat pristojne cijene pa uzeo prije 10-ak dana aorus 4G za 2300kn(prodao za toliko rx470 4gb nitro).Jednako dobra kao itomic-eva po temperaturama(BF1- 72° ) i tihom radu.Izvrsno se oc-a bez ikakvog podešavanja, stabilno nema throtlanja. Držim je na tvorničke postavke jer za full hd nema potrebe za ocanjem i ne dobije se puno.
Pa daj nek se netko pohvali sa rezultatom u jednoj od benchmark tema, ovako kad pogledaš listu, ispada da svi na forumu imaju nvidiju. Reprezentajte i amd ponosno!