Radeon R9/7 serija

poruka: 3.409
|
čitano: 453.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Sredio sam vecinu, sad se normalno boota, igrat jos nisam probao, drajvere sam instaliro 14.3, video nema vise problema. Ali sad kad gledam video na YT i otvorim Msi Afterburner PC se freeza i moram restartat. Kako to popravit?

0 0 hvala 0
13 godina
Radeon R9/7 serija

Prika imaš defektnu grafu, identinčne probleme sam imao i ja i reklamirao sam karticu...Nemoj se mučit oko fixanja nego uradi RMA i mirna Bosna...

P.S. Ovo sa green screenom oko youbitoa ima 99% ati usera, ali kad se iskuljuči Hw A radi normalno....

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Neznam vise sta da radim, sve je ok osim toga, a tlaka ce mi bit sve to napravit, slat natrag u Njemacku pa cekat (jel netko mozda zna kolko) da ju oni srede.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

a morat ces se malo načekat, ja čekam da mi miš zamjene već 3 tjedna. pitanje je hoće oni to prvo slat asusu ili će ti odma dat novu (ako je imaju na lageru)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Radeon R9/7 serija

E prijatelju možeš li mo molim.te.napisati postupak vraćanja tj. rma na computeruniverse... Od slanja proizvoda, na koju adresu kako, plaćam li išta i to. Molim te detaljno. Hvala unaprijed.

Btw imaju je na lageru.

14 godina
Radeon R9/7 serija

Imas na kupnja u eu topicu nacin. Zadnjih par stranica. Ne nadaj se brzom dolasku nove. Ja vec 54 dana cekam da mi vrate napajanje poslano na reklamaciju ( poslali su ga coolermasteru, umisto da mi posalju novo ). Kako stvari stoje nacekat cu se jos.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Zajeb kaže...

Imas na kupnja u eu topicu nacin. Zadnjih par stranica. Ne nadaj se brzom dolasku nove. Ja vec 54 dana cekam da mi vrate napajanje poslano na reklamaciju ( poslali su ga coolermasteru, umisto da mi posalju novo ). Kako stvari stoje nacekat cu se jos.

zajeb kolega zajeb

15 godina
Radeon R9/7 serija

ja sam od njih narucio r9 290 i odma im platio.cekao sam mjesec dana i jos nisu poslali..ocito je nisu imali na lageru. dogovorili smo povrat love i bok..radje uzet u HR takve stvari barem ako nista drugo radi garancije..

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
DarthMarkus kaže...
Zajeb kaže...

zajeb kolega zajeb

Ma nista mi ne govori.

24.2 je poslano, 28.2 su primili. Vec sam zva par puta, niko se ne javlja. Probat cu danas opet i dogovorit da mi daju Corsair AX 860i uz doplatu jer ovo je preslo sve granice dobrog poslovanja.

11 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Nema nikakvog rma... Slusajte sad ovo. Kad sam trebo vratit grafu, stari ju na ispitivanje odnese susjedu na servis, on ju testira i kaze grafa radi savrseno... Je reinstaliro Windowse, stavio 14.4 beta drivere, i opet msi afterburner pokrenem dok gledam video kad ono opet freeze. Kaze meni stari, ajde instaliraj ga na obicni hdd umjesto ssd-a i valjda ce radit. Ja to napravim kad ono radi bez ikakvog problema :) Ja sam bio sav sretan. Sad jel zna ko mozda kako rijesti taj problem sa ssd-om? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Pozz ljudi

Moze li moje napajanje Platinum MS 400atx P4 pokrenut R7 250 1gb...znam da mi je napajanje srot al jbg..

Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kazo26 kaže...

Pozz ljudi

Moze li moje napajanje Platinum MS 400atx P4 pokrenut R7 250 1gb...znam da mi je napajanje srot al jbg..

Hvala :)

moze samo je pitanje do kada...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
12 godina
neaktivan

kak mislis ?

Znaci da bi mogla riknut grafa ili napajanje ?

14 godina
kazo26 kaže...

kak mislis ?

Znaci da bi mogla riknut grafa ili napajanje ?

Ili oboje, ili oboje i jos nesto.

12 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

samo za grafu i napajanje mi treba barem 1000 kn...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Ukratko receno:
na napajanju se nikada ne stedi! 

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Ljudi, zasto je toliko R9 280X grafi na prodaji na njusci, sta se događa? Nisu sve valjda sluzile samo za rudarenje :/.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sentry kaže...

Ljudi, zasto je toliko R9 280X grafi na prodaji na njusci, sta se događa? Nisu sve valjda sluzile samo za rudarenje :/.

jesu jesu hehehe ima i r9 290 po 2300kn {#}

14 godina

Stigli novi driveri, 14.4 :)

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%207%20-%2064

:D

Čemu toliko TD?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 20:30 (alen4430).
13 godina
Sentry kaže...

Koliko je "stetno" to rudarenje za graficke?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
Radeon R9/7 serija

Mislim da nije uopšte to štetno za grafičku pošto se rudari sa undervoltanim kartama zbog potrošnje jedina mana je što rade non-stop

[url=http://valid.canardpc.com/hwx19k][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/hwx19k.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Nisam shvatio, zasto se tocno sad prodaju te grafulje, rudarenje je odnedavno postalo teze/besmisleno? ili?

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Pada vrijednost valute pa valjda nije više isplativo.

Sad će opast popularnost, pa će zbog toga porast valuta, pa će porast popularnost i onda opast valuta i tako u krug...

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Radeon R9/7 serija

xfx-ica uspješno otključana ,  a shapirka se neda  {#}

Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
protjeran
rapture686 kaže...

Pada vrijednost valute pa valjda nije više isplativo.

Sad će opast popularnost, pa će zbog toga porast valuta, pa će porast popularnost i onda opast valuta i tako u krug...

Daj pogledajte ovo! loool! neki su stvarno otisli predaleko, citam racuni za struju od 50,000$ mjesecno!{#}

vidi ovog na savijenom drvenom kosturu{#}{#}

https://bitcointalk.org/index.php?topic=7216.msg6065846#msg6065846

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 0:21 (Stjepanj).
17 godina
Radeon R9/7 serija

to su sve idioti po meni ! {#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

to su sve idioti po meni ! {#}{#}

Koliko se zaradi na tome??

Ak su ogromne cifre, onda nisu idioti {#}

Na koju foru to radi? Svaki "komplet" je jedno zasebno racunalo, ili postoji hardver koji moze povezati toliko graf. kartica?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Različito, vidiš da ima četiri matične ploče samo što se vide, vjerovatno ima još iza.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Radeon R9/7 serija

Imam pitanje podosta sam se zagrijao za xfx r9 270 dd iz linksa za 1299kn..Samo sam napleti na netu da sui neki imali dosta problema s driverima... PA me zanima kakav je kod vas slucaj??

Nekako mi nvidia u tom cjenovnom rangu po tim spec nema nista pametno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
R3nchi kaže...

Imam pitanje podosta sam se zagrijao za xfx r9 270 dd iz linksa za 1299kn..Samo sam napleti na netu da sui neki imali dosta problema s driverima... PA me zanima kakav je kod vas slucaj??

Nekako mi nvidia u tom cjenovnom rangu po tim spec nema nista pametno..

Pusti gluposti oko price sa drajverima, uzmi grafu i uzivaj! {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice