Zna li ko koliko košta?
Powercolor Radeon HD3870X2 PCIE, 1GB DDR3
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.802
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130198 - Ve mil
Links - Links
Links jeftinija - Links
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Zašto u linksa 3.499, a u ve mila 2.800?
Zašto u linksa 3.499, a u ve mila 2.800?
HD3850 512 Mb OC
Cijenu značajno podiže i dodatni software, igre koje dolaze uz kartice, a štose tiče ove kartice ne vjerujem da je ASUS kvalitetniji jer su kartice jako slične. ASUS je poznat po dodatnim igrama i drugim dodacima (npr. web kamera), zajedno sa imenom ASUS podiže cijenu.
Cijenu značajno podiže i dodatni software, igre koje dolaze uz kartice, a štose tiče ove kartice ne vjerujem da je ASUS kvalitetniji jer su kartice jako slične. ASUS je poznat po dodatnim igrama i drugim dodacima (npr. web kamera), zajedno sa imenom ASUS podiže cijenu.

HD3850 512 Mb OC
Sto im je i to fora stave kao igru gratis ili sta vec pa ti je naplate, smijesno.
Ja sam uzeo ASUS karticu, doduše nije HD3870 jer je onda još nije bilo nego 2900XT, cijena nije bila puno veća nego drugih proizvođača cca 100-200kn ali sam dobio S.T.A.L.K.E.R-a i kupon za Black box na Steam-u, kako Black box nije izašao svejedno kupon važi tako da sad imam još Team Fortress2, Day of Defeat Source, Half-Life 2 Episode Two, Portal a nedavno sam mogao skinuti i Half-Life 2 Lost Coast i Half-Life 2 Deathmach. To sveukupno daje neračunajuči ova dva dodatka 5 igara tako da mislim da mi se isplatilo uzeti ASUS-a.
Zna li ko koliko košta?