NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 825.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Test novih drivera - Metro Last Light Benchmark (GTX 770)

zadji whql driveri zadji whql driveri
337.50 beta 337.50 beta
Moj PC  
2 4 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
Almin94 kaže...

Koji kreten daje td na ovakav post?! Neka se javi i objasni

13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Almin94 kaže...

Koji kreten daje td na ovakav post?! Neka se javi i objasni

drug moj,nemoj se nervirat zbog TD,otkad su sakrili ko daje TD ljudi udaraju po tome i ne procitaju post,vide uradila dvojica i onda i ta ovca klikne 

14 godina
neaktivan

Ne nervirajte se oko TD-ova bez osnove, njih daju 3 kategorije ljudi: placenici, mucki provokatori i pijani sa narusenim psihicko-motornim sposobnostima.

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
I ja sam kliknuo td, nekoliko puta al' prihvaca samo jedan..
15 godina

Moram reci da sam prilicno razocaran sa Nvidia driverima, uvijek sam slusao da su pouzdani I stabilni ali u mom slucaju su se pokazali bas suprotno. Prije nekoliko tjedana sam presao sa 7970 na MSI Gaming Gtx 770. Kako nisam nesto imao internet a sam dobio I instalirrticu stavio sam drivere sa cd koji sam dobio u karticu. Sa njima je sve bilo ok, sve normalno. Dobio internet nazad, pa stavio najnovije beta drivere, cista katastrofa, stuttering, lagovi I gubitak sporadicni gubitak zvuka u igrama kao BF4 i Titanfall. Pobrisao ove beta drivere i stavio 335.23, situacija malo bolja ali iste se stvari dogadjaju.  Uglavnom cini se da cu se morat vratit na ove stock drivere sa cd. 

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
Pod LAG mislis na ono sa mishom na desktopu kad zna pocet "trzat"?To je nekakav bug u novijim driverima ima to frend na gtx 670 i ja sam imao na gtx 680.
Rijesenje su za sad stariji driveri.Iako mislim da mi je rekao da na ovim najnovijima nema vise taj problem a ja vise nemam nvidiu da mogu sam provjerit...
Inace tebe je bas pogodio niz problema meni osobno su nvidia driveri bili genijalni tojest vecina iskustava sa njima ali nisu nista losiji niti ovi od AMDa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pod lagom sam mislio u igrama, na desktopu nema problema. Koliko god govore da AMD driveri imaju problema ja ih osobno nisam nikad ovoliko imao kao sa ovim od Nvidia, ono bas cista katastrofa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni ovi zadnji beta rade perfektno a imam isto MSI Gaming GTX 770, pa i prijašnji driveri su radili bez problema. Uvijek prije stavljanja novih drivera brišem stare s ovim programom koji sve tragove starih drivera uklanja i dosad nikakvih problema nisam imao. Većina se slaže da ne treba brisati stare nego samo jedne prek drugih puknuti ili izbrisati prek vlastitog uninstallera ali ja osobno idem na sigurno s DDU-om da se neki file slučajno ne pokolje sa starim. Probaj hrci, možda pomogne. Ako drugi nemaju problema onda je u tvom sistemu stvar.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam nabacio nove beta drivere na GTX 660 prije par dana i zasad mi se cini sve ok. Mislio sam da sam brickao kartu nakon sto sam nesto petljao sa nekakvim BIOS-om, srce kad me nije strefilo, ali ko to sad nije tema...Ugl testirao sam na Far Cry3, Battlefield 3, Modern Warfare 3, sto se igara tice. Vidjecu jos kako se ponasaju u ostalim naslovima, mada ne trebate biti previse skepticni, pricekajte malo dok ne izidju iz beta faze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Nazalost moguce je da i sa grafom nesto nije u redu MSI je cudan u zadnje vrijeme....pisem iz iskustva sa msi gtx 660 ti pe oc i sa msi r9 290 gaming.....obje riknule.Hrci daj si testiraj gpu usage prilikom stutteringa/laga da vidis da se grafa mozda sama ne downclocka.....to je meni radila ona 290 gaming.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kod mene driveri super rade ko i svi do sad. Nikakvih problema, lagova i  slicno. Bili ovi driveri ili neki stariji , sve super radi. Kod tebe problem a ne u driverima. 

Provjeri si malo komp, windowse i ostale stvari, flashaj maticnu na najnoviju verziju ako nisi,  skini zadnje updejte sa official stranice od maticne! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 14:59 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
vrinho kaže...

Meni ovi zadnji beta rade perfektno a imam isto MSI Gaming GTX 770, pa i prijašnji driveri su radili bez problema. Uvijek prije stavljanja novih drivera brišem stare s ovim programom koji sve tragove starih drivera uklanja i dosad nikakvih problema nisam imao. Većina se slaže da ne treba brisati stare nego samo jedne prek drugih puknuti ili izbrisati prek vlastitog uninstallera ali ja osobno idem na sigurno s DDU-om da se neki file slučajno ne pokolje sa starim. Probaj hrci, možda pomogne. Ako drugi nemaju problema onda je u tvom sistemu stvar.

DDU je dobro koristiti jednom u pola godine ili jednom u godini kada se nakupi više "smeća". Ovako samo trošiš više vremena.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
NiramX kaže...

DDU je dobro koristiti jednom u pola godine ili jednom u godini kada se nakupi više "smeća". Ovako samo trošiš više vremena.

Za nekoliko minuta neću propasti {#}

15 godina
Maticna je svjeze flashana, formatiran hard I svjeze stavljeni windowsi, sa driverima koje sam dobio sa grafom nije bilo
bilo problema. Budem vratio na ove stock pa cu vidit jel se to nastavlja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ja cu samo recu u ovih 15 godina koristenja nvidijinih drivera mogao bi jedva na prste jedne ruke nabrojati probleme s njima...{#} dok s druge strane amd ih ima konstantno no i kolicina opcija i "customizacija" je daleko veca (osobno po tom pitanju  daleko vise volim amd jer sam napredni "user":) nego kod nvidije tako da sve to treba odvagati, sad im je jos i gore dodali su mantle pa i to treba doradivati itd...eto par mojih misli{#}lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 1:36 (Stjepanj).
Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

ja cu samo recu u ovih 15 godina koristenja nvidijinih drivera mogao bi jedva na prste jedne ruke nabrojati probleme s njima...{#} dok s druge strane amd ih ima konstantno no i kolicina opcija i "customizacija" je daleko veca (osobno po tom pitanju  daleko vise volim amd jer sam napredni "user":) nego kod nvidije tako da sve to treba odvagati, sad im je jos i gore dodali su mantle pa i to treba doradivati itd...eto par mojih misli{#}lp

Ovisno o iskustvu, masu ljudi ima problema neovisno da li je to AMD ili NVIDIA, ja sam između 314.22 i 331.93 imao problema do bola, naravno to je bila njihova nesposobnost, ispravili su i život ide dalje, ja nisam baš nikad imao problema sa prošlom karticom ATI 4870. Ali to je moje iskustvo normalno da je bilo ljudi koji jesu imali probleme.

13 godina
protjeran
PlayMaker10 kaže...

Ovisno o iskustvu, masu ljudi ima problema neovisno da li je to AMD ili NVIDIA, ja sam između 314.22 i 331.93 imao problema do bola, naravno to je bila njihova nesposobnost, ispravili su i život ide dalje, ja nisam baš nikad imao problema sa prošlom karticom ATI 4870. Ali to je moje iskustvo normalno da je bilo ljudi koji jesu imali probleme.

dobro velis ovisno o iskustvu jer je vec pred vratima cetvrta generacija iznad te 4870, a verzija drivera barem stota{#}!lp{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 19:42 (Stjepanj).
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 2 hvala 2
12 godina

Zakaj nema toga na OFFICIAL stranici?

16 godina

Ukoliko koristite ShadowPlay, evo nesto vrlo bitno:

First and foremost, a new option in ShadowPlay’s Quality dropdown enables customization of the capture resolution, the capture frame rate, and the capture bit rate, giving you greater control over capture output. In particular, the frame rate option is of great benefit to YouTubers, enabling video to be captured at YouTube’s supported 30 frames per second, avoiding a 60-to-30 frame rate conversion during the publication process, which can impact video quality considerably.

Note that switching from 60 fps to 30 fps by itself will not reduce the output file size; since bit rate is calculated per second, this will allocate twice the amount of bits per frame. To retain the same quality level whilst also reducing frame rates from 60 fps to 30 fps, reduce the bit rate by half. This will keep quality per frame the same while reducing the file size.

Sto se tice DX 12, izjavili su ovo:

"NVIDIA will support the DX12 API on all the DX11-class GPUs it has shipped; these belong to the Fermi, Kepler and Maxwell architectural families"

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
3 0 hvala 8
13 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Zakaj nema toga na OFFICIAL stranici?

Zato što još nisu izašli {#}

15 godina
neaktivan

Imate li vi problema sa zadnjim beta driverima. Meni se ruse u idle-u, slika zacrni pa se opet vrati u normalu. Zatim javi poruku:

Display driver stopped responding and has successfully recovered

:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Imate li vi problema sa zadnjim beta driverima. Meni se ruse u idle-u, slika zacrni pa se opet vrati u normalu. Zatim javi poruku:

Display driver stopped responding and has successfully recovered

:(

Ne.

17 godina

meni se sam ponekad zacrni, al se ne sruše drajveri, al skužil sam da se to dešavalo i sa svim prijašnjim betama, neznam razlog

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kada bi trebali stabilni driveri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ni ja nemam nikakvih problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Pa zasto koristis beta drivere ako ti se ruse?

15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
Almin94 kaže...

Pa zasto koristis beta drivere ako ti se ruse?

Nikad nisam imao problema do sada. Napravio sam reinstall i do sada je ok. Moram i clean install windowsa uraditi, nije ni on u najboljoj formi...

14 godina

Meni sve radi kako treba s novom betom. Ni jedne riječi žalbe nemam.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice