Danas stavim win.7 i sve radi uredno, shadowplay radi, dok na win.8.1 neradi.
@Cyber stavicu osmicu opet nazad pa da vidim dali moze tako.
Danas stavim win.7 i sve radi uredno, shadowplay radi, dok na win.8.1 neradi.
@Cyber stavicu osmicu opet nazad pa da vidim dali moze tako.
Imama nekakav problem sa driverima na gtx 760. Sve super radi ali kad igram igru trenutno imam samo jednu a to je bf3 i nakon nekog vremena samo mi sve se zastopa i zuji na zvicnike. Znam 100% da nesta driveri nerade. I nezz kako to rijesit jel neko imao takav problem da bi mi mogao racei kako to da rijesim jer me jako živcira. Skoro sam kupio graficku i sad jos neradi kako valja. Imam instaliran Win 7
Imama nekakav problem sa driverima na gtx 760. Sve super radi ali kad igram igru trenutno imam samo jednu a to je bf3 i nakon nekog vremena samo mi sve se zastopa i zuji na zvicnike. Znam 100% da nesta driveri nerade. I nezz kako to rijesit jel neko imao takav problem da bi mi mogao racei kako to da rijesim jer me jako živcira. Skoro sam kupio graficku i sad jos neradi kako valja. Imam instaliran Win 7
Probaj neke druge drivere ili probaj instalirat samo driver i Physx bez HD Audio i ostalih stvari. Meni je HD Audio radio probleme ali svaki PC je drukčiji.
bf3 (I bf4) je jedna od trenutno najproblematicnijih igara.
Pogledaj prvu poruku, imas linkove na stranice koje rjesavaju probleme
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx
Probaj pronaci onaj vezan uz Realtek zbuvne kartice.
Probaj neke druge drivere ili probaj instalirat samo driver i Physx bez HD Audio i ostalih stvari. Meni je HD Audio radio probleme ali svaki PC je drukčiji.
Probo sam uinstalirat HD audio i opet isto Svaki put mi se to desi tocno nakon pola sata igre. Probo sam drivere instalirat samo sa cd-a da ih ne update. Ista stvar se desi.
Ako je uvjek nakon pola sata igre ja bih posumnjao na nekakav hardverski problem tojest kad se komponenta dovoljno zagrije ili pregrije ili nesto slicno......nema mi smisla da se tako manifestira softverski problem...uvjek nakon pola sata.
Na to sam i ja sam prvo posumljao ali nije graficka bude na temperaturi 55 stupnjeva a procesor na 45 i manje maticna 30 i nesta. Nije do toga jer te temperature su u granicama normale.
Na to sam i ja sam prvo posumljao ali nije graficka bude na temperaturi 55 stupnjeva a procesor na 45 i manje maticna 30 i nesta. Nije do toga jer te temperature su u granicama normale.
Koliko znam to ti je problem sa drajeverima od zvucne... odi na prvu stranicu od bf3 ovdje na forumu i vidjet ces imas tamo rijesenje... ako ne pomogne odi na stranicu od svoje maticne i skini zadnje drajvere za zvucnu....
GeForce Experience 1.8.1 is now available and introduces ShadowPlay Twitch Streaming beta!
Sta mu bi, instalirao sam 331.82 i score u windows experience spustio se sa 7.9 na 6.0 za graphics i gaming graphics?
Sta mu bi, instalirao sam 331.82 i score u windows experience spustio se sa 7.9 na 6.0 za graphics i gaming graphics?
Kako ti rade igre i ostale stvari? Lako za taj index :)
Pa nisam ni stigao da igram posto je ovo novi hard disk i sve iznova instaliram...
Pa nisam ni stigao da igram posto je ovo novi hard disk i sve iznova instaliram...
Probaj malo igrat i obavljat druge stvari, jer taj index je najmanje bitan.
I kod mene su ti driveri ali leti sve prijatelju kao hitac.
Je li neko instalirao zadnje beta drivere? Kako rade, ima li kakvih poboljsanja/pogorsanja?
Je li neko instalirao zadnje beta drivere? Kako rade, ima li kakvih poboljsanja/pogorsanja?
radi sve bez problema
ne vidim nikakvu razliku driver ko driver
igrao AC black flag koji je naravno malo polos konzole port pa igra ne moze da ide preko 62 FPSa ali et ne krivim drivere
a u BF4 MP sve normala takodje
Meni kod instalacije piše instalacijski paket je oštećen.
Skidaj ponovo, evo kod mene skinuto i uredno instalirano.
Jel vi resetirate komp nakon inastalacije drivera ili ne?
Znam da je to prije bilo potrebno al novije verzije drivera ne traze reset.
Jel vi resetirate komp nakon inastalacije drivera ili ne?
Znam da je to prije bilo potrebno al novije verzije drivera ne traze reset.
Ako ne traze restart, onda ne treba. :-)
Skidaj ponovo, evo kod mene skinuto i uredno instalirano.
Skinuo sam ponovno,i sad je uredno instalirao.
Skinuo nove drivere,malo peglo kroz benchmarke i rade savrseno :) Navalite na sladoled ;)
driver ne donosi nikakvo poboljsanje za normalne korisnike ali et moze se skinut ha ya
driver ne donosi nikakvo poboljsanje za normalne korisnike ali et moze se skinut ha ya
Naprotiv , ovo je prvi WHQL od prije godinu i kusur koji radi kako treba sa mojom gtx460.
Skinuo sam ove Englesku verziju drivera (332.21-desktop-win8-win7-winvista-64bit-english-whql) i sad mi je padajuci izborniku trayu na slovenskom a GeForce Experience i control panel na engleskom. Dali je moguce instalirati Nvidia drivere na OS koji je na hrvatskom i da bude sve sto se tice Nvidia drivera bude na engleskom?
koji su trenutno najbolji driveri i da su stabilni? u pitanju je Asus GTX 690