NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 825.174
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Evo valjda će za tjedan dana izbacit novi driver sa ovim fixom i novim driverom vjerovatno ukomponiran sa 331.82 i nekim stvarima koje će još popravit bar je tako napisao ManuelG. Napokon nešto dobro od njih

4 0 hvala 2
16 godina

Update vezan za 400/500 seriju:

ManuelG: We will be posting a complete package tomorrow with the same fix. Driver will be an out of band update mainly meant to address this bug (although it will also include an Assassin's Creed IV bug fix as well).

BTW bas gledam forum, sve je vise onih koji prijavljuju iste probleme s 600/700 serijom... tako da, bolje proucite malo forum i budite oprezni.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
lovac82 kaže...

ManuelG: We will be posting a complete package tomorrow with the same fix. Driver will be an out of band update mainly meant to address this bug (although it will also include an Assassin's Creed IV bug fix as well).

BTW bas gledam forum, sve je vise onih koji prijavljuju iste probleme s 600/700 serijom... tako da, bolje proucite malo forum i budite oprezni.

Ti jeftini kineski programeri će ih koštat glave, šta oni rade s tim driverima? Jesu li toliko nesposobni ili? Jer ovo je strašno šta u zadnjih 5,6 mjeseci čitam o njima.

14 godina
lovac82 kaže...

Kolega može neki link?

Tražim po forumu ali ništa ne nalazim vezano uz 600/700 seriju.

14 godina

Oprostite što pišem dva posta za redom sad sam naletio na ovo možda pomogne kolegama koji imaju 400/500 seriju.

http://www.guru3d.com/files_details/geforce_331_93_beta_driver_download.html

Navodno popravlja probleme s browserom.

Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina

meni ova beta podigla performanse, a i temperature, al lako za to novi profil u afterburneru, kak se vama pokazalo?

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni oni beta 331.58 i ovi rade odlično tako da što se mene tiče riješeno je, ali nadam se da drugi put neću morat čekat na ovako nešto godinu dana.

1 0 hvala 1
16 godina
Tiby kaže...
lovac82 kaže...

Kolega može neki link?

Tražim po forumu ali ništa ne nalazim vezano uz 600/700 seriju.

Evo ti samo jedan citat: 

What about the 6xx/7xx users like myself? Several of us have reported the exact same issue as the 4xx/5xx users and this fix isn't working for all of us, can something be done for your 6xx/7xx card users too?

Inace, u vise tema prijavljuju probleme tako da nem smisla stavljati linkove. Prijavljuju probleme u temi za 400/500 seriju ali isto tako imas ove koji prijavljuju identicne probleme u temama za nove drivere (driver feedback). Stvar je u tome sto nema zasebna tema za 600/700 seriju.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 19:12 (lovac82).
13 godina

Ja sa serijom 6xx nemam problema više od pola godine,jedno misec dva sam imao problema u BF3 ali to su relativno brzo riješili!!

I odkad sam na NVIDIji to mi je prvi put da sam imao probleme s driverima,do sad imao 8600,8800,250,570,660ti i 670!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
volegradele kaže...

Ja sa serijom 6xx nemam problema više od pola godine,jedno misec dva sam imao problema u BF3 ali to su relativno brzo riješili!!

I odkad sam na NVIDIji to mi je prvi put da sam imao probleme s driverima,do sad imao 8600,8800,250,570,660ti i 670!

ista stvar je i samnom, kad got bi uzeo ati, uvijek bi krepala, očito sreča, nvidia nikad, stavio ove beta drajvere rade super čak i bolje, jedino sam primjetio malo veče zagrijavanje, a vezano za postiznad kaj na nvidinom forumu ima da ekipa sa 6xx 7xx serijom ima problema? nisam shvatio baš najbolje.

mrakky
13 godina
mrakky kaže...

... a vezano za postiznad kaj na nvidinom forumu ima da ekipa sa 6xx 7xx serijom ima problema? nisam shvatio baš najbolje.

DA nisam ni ja!!

AUDIOFIL
16 godina
volegradele kaže...
mrakky kaže...

... a vezano za postiznad kaj na nvidinom forumu ima da ekipa sa 6xx 7xx serijom ima problema? nisam shvatio baš najbolje.

DA nisam ni ja!!

Imaju identicne probleme kao i ljudi koji s 400/500 serijom, a nVidia se jos nije oglasila. 

BTW sto se tice tog fixa odnosno konkretnog problema (slika)

12 godina
lovac82 kaže...
volegradele kaže...
mrakky kaže...

DA nisam ni ja!!

Imaju identicne probleme kao i ljudi koji s 400/500 serijom, a nVidia se jos nije oglasila. 

Imao sam MSI9600gt, Gigabyte gts 250, MSI gtx 560 i sad MSI 660ti pe oc i mogu rec da do sada nikakvih problema nisam imao ni sa jednom grafickom karticom! Samo neka tako i ostane {#}

16 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...
lovac82 kaže...
volegradele kaže...
mrakky kaže...

DA nisam ni ja!!

Imao sam MSI9600gt, Gigabyte gts 250, MSI gtx 560 i sad MSI 660ti pe oc i mogu rec da do sada nikakvih problema nisam imao ni sa jednom grafickom karticom! Samo neka tako i ostane {#}

Ja sam imao 8800GT na starom kompu i nije bilo problema kao niti sa GTX460 sve do 320.49 magije koja je u*ebala sve do ovih BETA drivera koji opet rade kako treba. Pala im je kvaliteta drivera to je očito ali popravit će se vjerujem da je to nekakvo prijelazno razdoblje radi pritiska iz drugog tabora i one gluposti sa Shieldom ili kako se već zove.

12 godina

Imao par keplerica do sad 660 ti pe oc,670 pe oc i sad ovu 680 phantom i sa driverima sam apsolutno prezadovoljan osim u onom jednom slucaju sa prvom 660 ti pe oc za koju sam izrazio sumnju da joj je otisao VRAM radi drivera ali to je doslovno nemoguce dokazat.Stavio sam i ove zadnje beta drivere i opet sve savrseno radi........

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja nisam u biti nikad u životu imao probleme sa driverima, niti sa AMD karticama niti sa NVIDIA, sve do sada, prvi put sam osjetio kako je to imat takve probleme i jako ružan osjećaj :)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo samo da javim, otkad sam skinuo one specijalne drivere za 460/560 seriju, sve pet! Nijedan freeze dosada, sve igre rade odlično.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Jedini problem koji nekad imam je da mi dođe onaj vrag "Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered" kada igram PES 2014 (sve ostale igre rade bez greške) ali samo kada se pripremam izvest slobodni udarac, znači samo tad nikad za vrijeme utakmice, i primjetio sam u afterburneru da tada grafička padne sa maksimalnih mhz-a na 405 mhz-a možda je to problem, pa sam stavio power management na max performance za tu igru, možda to riješi problem. Igrica je očajno optimizirana. Taj problem sam imao i sa 314.22.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 11:34 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
15 godina
TIR669 kaže...

Evo samo da javim, otkad sam skinuo one specijalne drivere za 460/560 seriju, sve pet! Nijedan freeze dosada, sve igre rade odlično.

+ 1  , konačno mogu koristiti firefox poslije skoro punu godinu.

16 godina
maks-rs kaže...
TIR669 kaže...

+ 1  , konačno mogu koristiti firefox poslije skoro punu godinu.

Fakat im je dugo trebalo ali ako nista drugo..... rijesili su problem, ATI nikada nije rijesio problem s X1000 serijom (to mi je kao trn u oku).

13 godina

Novi geforce Experience 1.8!

Ispravljeno nekoliko bugova vezanih uz instalaciju i trazenje igara po disku.

Dodan slajder za odredjivanje kvalitete prikaza - brzine izvodjenja.

ShadowPlay - custom rezolucije, a ne samo 1080p

Podrska za mikrofon

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

I nece da se instalira, neznam ali taj gf experience nikako da proradi kod mene kak treba.

13 godina
Y2K2 kaže...

I nece da se instalira, neznam ali taj gf experience nikako da proradi kod mene kak treba.

LOL, bez brige, izgleda da ce uskoro nova verzija {#}

Prvo mi nije htjelo pronaci ni jednu igru, pa sam klikao Refresh

Kad je naslo, pod Optimiza game, pod svim igrama mi pise Game cannot be optimized.

Izgleda da je opet zbugirano :)

Nego, jesi probao fresh install cijelih drivera koji u sebi imaju Experience? I to pokrenuti instalaciju kao Administrator?

15 godina
neaktivan

Da i to sam probao, ali kad pokrenem gf exp. samo zasteka, cak nece da mi instalira shadowplay, svaki put pise fail to instal.

A hardverski imam sve sto treba za shadowplay, tko ce ga znat, izgleda da treba cekat da izadje iz bete.

14 godina
Y2K2 kaže...

Da i to sam probao, ali kad pokrenem gf exp. samo zasteka, cak nece da mi instalira shadowplay, svaki put pise fail to instal.

A hardverski imam sve sto treba za shadowplay, tko ce ga znat, izgleda da treba cekat da izadje iz bete.

Osobno taj exp. izuzmem iz instalacije i onaj neki 3D nešto i sve radi bez greške.

15 godina
neaktivan

Pa ni ja ga nisam prije koristio isto tak ga odznacim kod instalacije, al eto sad reko da probam ovaj shadowplay, imam karticu koja ga podrzava pa rekoh zasto ne. Al jbg nece.

13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Novi geforce Experience 1.8!

Ispravljeno nekoliko bugova vezanih uz instalaciju i trazenje igara po disku.

Dodan slajder za odredjivanje kvalitete prikaza - brzine izvodjenja.

ShadowPlay - custom rezolucije, a ne samo 1080p

Podrska za mikrofon

ja instalirao ali ne vidim nigdje opciju u shadowplayu da zapravo promjenim rezoluciju

vidim da su dodali da moze i mic snimat uz ingame ali promjena reze gdje je svega ti??

13 godina
mersimh kaže...

ja instalirao ali ne vidim nigdje opciju u shadowplayu da zapravo promjenim rezoluciju

vidim da su dodali da moze i mic snimat uz ingame ali promjena reze gdje je svega ti??

Oprosti, krivo sam se izrazio {#}

ShadowPlay sad snima na rezoluciji monitora!

Prije je bas sve rezolucije pretvarao u 1080p.

11 godina
neaktivan

Meni za GTA IV pod Optimize game, pise Game cannot be optimized,dok je Football Manager 2014 i Max Payne 3 optimizirao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Y2K2 kaže...

Nekoliko savjeta s njihove stranice:

Makni Experience ako ima do pola instalirano. Restartaj (bas restart, ne shut down pa upaliti).

Ugasi antivirus iz memorije.

Instaliraj najnoviji Experience:

http://www.geforce.com/geforce-experience

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice