NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 821.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

jel tko probao 197.45 drivere?

po forumima pričaju da daju odlične rezultate u BF3,veliki fps boost.

http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_64bit_197.45_whql.html

Mrzim cheatere iz dna duše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
crozoki kaže...

pa zašto bi netko uopče instalirao godinu dana stare drivere...uglavnom meni su ova zadnja dva beta drivera dala dosta veliki fps boost

17 godina
Jack Sparrow kaže...
crozoki kaže...

pa zašto bi netko uopče instalirao godinu dana stare drivere...uglavnom meni su ova zadnja dva beta drivera dala dosta veliki fps boost

zato sto daju dosta veliki fps boost u bf3 za grafičke starije serije,ovi novi driveri su optimizirani prvenstveno za grafičke nove serije.

Ako je najnoviji driver ne znači da je najbolji i da daje najbolje rezultate.

13 godina
neaktivan
crozoki kaže...

zato sto daju dosta veliki fps boost u bf3 za grafičke starije serije,ovi novi driveri su optimizirani prvenstveno za grafičke nove serije.

to je istina.prosle godine sam frendu instalirao drivere za ati 1600pro i stavim zadnje tada ali to nije to,znam da kartica moze puno vise nego je u tom trenutku s ovim driverima davala,probao sam 5-6 unazad skidat i instalirat da bi nakraju tek driver pred 3god bio taj koji radi kako treba tako da sam se uvjerio da su nekad bolji stari driveri,pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 21:57 (Blade Runner31).
15 godina
crozoki kaže...
Jack Sparrow kaže...
crozoki kaže...

da,ali opet si zakinut za dosta fixeva za novije igre poput Skyrima,Batmana i ostalih. To su prastari driveri i ne isplati se nikako instalirati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina

ja sam pitao za driver za BF3,ne zanima me ni skyrim ni super mario ni pac-man.

imam samo BF3 instaliran na kompu i ne igram ništa drugo.

a po forumima se priča da je 197.45 odličan za BF3,pogotovo za starije serije grafički.

priča o 197.45 driverima na videu na 1:48.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da li  onda znači da je to najoptimiziranija verzija drivera za 2xx Geforce seriju grafičkih kartica?

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Da li  onda znači da je to najoptimiziranija verzija drivera za 2xx Geforce seriju grafičkih kartica?

pa taj sa videa ima baš 260gtx kao i ja ,ja ću probati staviti drivere sutra i testirati na BF3 da vidim jel ima kakvih pomaka.

14 godina
neaktivan

Danas Novi BETA izašli

290.53

http://www.geforce.com/Drivers/Results/40607

Moj PC  
1 0 hvala 5
14 godina
Ja neznam šta mi se dešava sa grafičkom?krene škripit ventilator,baš iritirajuće.Ima li itko kakavo objašnjenje o čemu je riječ?
Be Water My Friend
16 godina
bruslii kaže...
Ja neznam šta mi se dešava sa grafičkom?krene škripit ventilator,baš iritirajuće.Ima li itko kakavo objašnjenje o čemu je riječ?

kakve to veze ima sa grafičkim driverima?

Kad smo već u offtopicu...možda su ti otišli ležajevi u ventilatoru ili ih moža treba samo malo podmazati s WD-om

13 godina
neaktivan

pozdrav

na starom compu imam

GAINWARd Nvidia Geforce 8400GS

znam da je smece pravo ali da li se iz nje ista moze izvuci da dobijem malo na snazi i grafici

osim sto sam je klokao na max

Motor u srcu brzina u glavi adrenalin u krvi i andjeo cuvar
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

dobra vecer imam jedno pitanje u vezi drivera, znaci imam dosta dobar komp proc sam oc na 4.5 a grafa mi je na stock mozda ju clocknem kasnije al samo me zanima jedna stvar. Uvijek kad gledam neke benchmark scorove za graficku kakvu imam( gtx 560ti) uglavnom ekipa ima gro bolji score od mene sad neznam jel to do drivera il nes nije uredu sa grafom al npr 3d mark 11 kad napravim bench pise mi da mi je score dosta losiji u odnosu na slicne konfe. Isto tako u benchmark temama na forumu bas gledam za istu grafu znam bit losiji u scorevima i za do 30 fps-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ivek-ire kaže...

dobra vecer imam jedno pitanje u vezi drivera, znaci imam dosta dobar komp proc sam oc na 4.5 a grafa mi je na stock mozda ju clocknem kasnije al samo me zanima jedna stvar. Uvijek kad gledam neke benchmark scorove za graficku kakvu imam( gtx 560ti) uglavnom ekipa ima gro bolji score od mene sad neznam jel to do drivera il nes nije uredu sa grafom al npr 3d mark 11 kad napravim bench pise mi da mi je score dosta losiji u odnosu na slicne konfe. Isto tako u benchmark temama na forumu bas gledam za istu grafu znam bit losiji u scorevima i za do 30 fps-a

Nema to veze s driverima. Svi entuzijasti clocknu karticu prije benchmarkova.

13 godina
neaktivan
Zna li se mozda kad ce nVidia izbacit 290.53 al da je WHQL-certified?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivek-ire kaže...

trebas grafu oc..  a i ako netko ima i7 proc bolji je od i5.. bilo novi ili stari tako da i tu pogledas razliku..

xfact
16 godina
Steel123 kaže...
Zna li se mozda kad ce nVidia izbacit 290.53 al da je WHQL-certified?

290.53 neće biti sigurno jer nikad nisam vidio da su izdali betu nekih drivera i onda kasnije WHQL istih.

Kad izabcuju WHQL onda to obično bude driver s novom oznakom ili ti brojem jer u njega dodaju i neke nove promijene pa nebi imalo smisla da nosi istu oznaku kao i onaj beta.

Bite će sigurno uskoro jer ih već dugo nije bilo, ali sigrno to neće biti 290.53 nego neki s drugim brojevima.

13 godina
neaktivan
Mislio sam novu verziju drivera samo da su WHQL ( jer zadnji official su bili u 10. mjesecu ) :D Krivo sam se izrazio

0 0 hvala 0
16 godina
Steel123 kaže...
Mislio sam novu verziju drivera samo da su WHQL ( jer zadnji official su bili u 10. mjesecu ) :D Krivo sam se izrazio

E to neznam, ali nadam se da dolaze uskoro.

13 godina
Kod nvidije se nikad ne zna kad ce izaci driveri jer nigde ne javljaju takve stvari. vjerojatno ih rade dok ne rjese neke zacrtane ciljeve. ali meni je tak i svejedno, jer su me u zadnjih nekoliko beta jako ugodno iznenadili (rade mi bolje od finalnih), pa uvijek koristim najnovije beta inacice.
Pedo medo, Pedo medo, vabi te sa sladoledom
17 godina
protjeran

Danas mi je stigla gtx560, dugo sam bio na ATI, zanima me koji mi driver preporučujete?

edit: na cd-u su 270.48, pretpostavljam da su to prilično stari driveri

Nobody expects the Spanish Inquisition!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2012 12:27 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PsychoticBaklava kaže...

Danas mi je stigla gtx560, dugo sam bio na ATI, zanima me koji mi driver preporučujete?

Zadnje beta 290.53.

13 godina
PsychoticBaklava kaže...

Definiitvno posljenje:

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Samo ispunis ovo ste te pita i dobijes ponudjeno Download.

A dolje imas i linkove na jos novije (beta drivere). Ja njih koristim i pre zadovljan sam.

16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

290.53 BETA, samo ispuni ovo i skini. {#}

Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle. ლ(ಠ益ಠლ
17 godina

0 0 hvala 5
16 godina

Mislim da ih neću instalirati ni skidati. Ne vidim neko strašno poboljšanje ili promijenu od 290.53.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Mislim da ih neću instalirati ni skidati. Ne vidim neko strašno poboljšanje ili promijenu od 290.53.{#}

Došla je nova verzija PhysX- a tako da je ovo obavezno. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 20:21 (NiramX).
13 godina

Izgleda da su nesto fulali u linkovima na ovoj stranici

Win 7 - 64 bit skida 32 bit verziju i obrnuto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Izgleda da su nesto fulali u linkovima na ovoj stranici

Win 7 - 64 bit skida 32 bit verziju i obrnuto.

Na GeForceu skida normalno {#}

Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle. ლ(ಠ益ಠლ
13 godina
neaktivan

jednom - 2 puta dnevno mi se sruse driveri iz cista mira zna netko ucem je kvaka?ruse se i zadnji official i sve bete .. {#} nema veze jel grafa oc ili ne.. isti k

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice