Zasto da mijenja ikakve postavke u ccc-u, amd optimized je ono na cemu treba biti, 64x tess daje veci faktor neko sto 3dmark11 koristi, i performanse ce ici prema dole.
Nvidia Gtx 660 Club
- poruka: 440
- |
- čitano: 96.857
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Nema sta da podesava postavke su iste i po zvanicnim testovima OC HD7850 je brza od GTX660 i to se vidi i iz testova koje je covjek prilozio treba samo biti realan, u ovome testu je takvo stanje u nekom drugom GTX660 bolja i tako u krug.
HD 7850 max klokana je brza od GTX 660 max klokane prema ovom nebitnom benchmarku -
StejaPanj je sa max klokanom gtx 660 postigao Score P7260 i Graphics Score 7377
Ja sam sa HD 7850 max klokanom postigao P7631 i Graphics Score 7909 - nema rasprave o postavima - postavi su svima isti i na njima gtx 660 pokazuje da je u Graphic skoreu slabija za 532 boda - jedino sto je Loprad digao paniku da sam ja pogrijesio ! kad ono macku zapelo za oko sto nisam postovao formu pisanja
mozda je malo off topic ako je sory...dobivam za svoju gtx 660 ti phantom...s kojom sam btw jakoooo zadovoljan...hd 7950 black edition dd od xfx-a...dal je to isplativo? i dal cu imat problema s 965 be na stock clocku..jer sad mi sve ok radi,a cuo sam da amd cpu i gpu bi trebale malo bolje sljakat....hvala
lp
po meni je bolja fantomka,ne mijenjaj ono s čime si zadovoljan i šta ti dobro radi
Pozdrav, frend zeli kupit gtx 660, pa ga zanima koji je bolji od ova 2 modele: Gigabyte GTX660 2GB OC ili MSI GTX660 Twin Frozr III 2GB OC? Reko je da mu se po izgledu vise svida ova TF jer je metalna :D
Pozdrav, frend zeli kupit gtx 660, pa ga zanima koji je bolji od ova 2 modele: Gigabyte GTX660 2GB OC ili MSI GTX660 Twin Frozr III 2GB OC? Reko je da mu se po izgledu vise svida ova TF jer je metalna :D
to su dvije najbolje izvedbe gtx660 ak se ne varam, prema tome koju god da izaberes neces fulati (ali MSi daje 3 god garancije)...LP
Hvala! Onda ce uzet MSI, zbog 3 godine gare i lijepog izgleda :D
Obje su odlicne ;)
Tu ću pitata da ne otvaram...
Dakle nakon šta sam prije kakavih mjesec dana uzeo GTX 650 Ti primjetio sam da u igrama kartica počne lagano zujat i to nije ventilator već sama kartica; recimo load screen ne zuji, krene akcija zuji itd...
Sada čitam da je to coil whine pa neki kažu da je normalan, neki da je nenormalan pa neznam ni sam... Slati u servis ili ne slati...
To je normalno ali iritantno.

Ma to je jedva čujno, ali sam primjetio. U početku sam mislio da to cooler počne brujit, ali sam otkrio da to kartica pod opterećenjem ima neke mušice...
A akda bi je slao u servis trebalo bi ima mjesec dana da je vrate i onda mi još vrate istu... To ču onda pred istek garancije poslat i žalit se
To je normalna stvar, što se tiče kartice ona je u potpunosti ispravna i nemaš brige. Potrebno je samo trpiti, ako možeš
Tu ću pitata da ne otvaram...
Dakle nakon šta sam prije kakavih mjesec dana uzeo GTX 650 Ti primjetio sam da u igrama kartica počne lagano zujat i to nije ventilator već sama kartica; recimo load screen ne zuji, krene akcija zuji itd...
Sada čitam da je to coil whine pa neki kažu da je normalan, neki da je nenormalan pa neznam ni sam... Slati u servis ili ne slati...
kontaktiraj servis šta radit ali ako gpu radi ne virujem da će ti zamjenit,zuje zavojnice najvjerovatnije
Meni je bivša GTX 560 nakon godinu dana počela cvrčit i zujat pod opterećenjem (normalno radila, bez artefakata, normalna temp, sve ok), poslao mail servisu, rekli mi da je donesem i dali mi sadašnju GTX 660 u zamjenu.
U mom slučaju su zamijenili bez problema i rekli da to nije normalno.
Dakle poslat ću je za godinu dana da dobijem GTX 750 Ti
Može...he he...
Btw, poslao sam upit i u Gainward i u servis od Linksa pa ako kažu da će dati novu, šaljem je, ako ne - kud koji mili moji...
Šta ti znači odgovor gainwarda, nisi kupio karticu od njih nego od Linksa. Nema tu nažalost zamjene. Imao sam i ja tu buku na svojoj GTX 560 Ti Gigabyte. Hladnjak je bio nečujan a ciole wine čujan ;). Sa AMD grafama ( a imao sam ih i više od nekoliko ) nikad te buke.
GTX 680 JE BRZA http://www.techspot.com/articles-info/572/bench/BF3_02.png
Šta ti znači odgovor gainwarda, nisi kupio karticu od njih nego od Linksa. Nema tu nažalost zamjene. Imao sam i ja tu buku na svojoj GTX 560 Ti Gigabyte. Hladnjak je bio nečujan a ciole wine čujan ;). Sa AMD grafama ( a imao sam ih i više od nekoliko ) nikad te buke.
Moja 7870 ima nažalost :/
GTX 680 JE BRZA http://www.techspot.com/articles-info/572/bench/BF3_02.png
Ja znam da sam uletio sa pitanjem u GTX 660 temu, ali zbog toga šta nisam htjeo otvarat novu temu...
Ali šta ovo znači... Da ti tata ima novaca ili?
Dal se ko bavio modanjem biosa, s kepler bios tweakerom?
Koliko je to opasno ako nemam integriranu ili zamjensku grafu pri ruci?
Nema nikakvo riješenje, to nije veliki problem osim što zna malo živcirati, neki kažu da se s vremenom smanji. Uglavnom, ne, ne može se ništa poduzeti.
Nema nikakvo riješenje, to nije veliki problem osim što zna malo živcirati, neki kažu da se s vremenom smanji. Uglavnom, ne, ne može se ništa poduzeti.
jel na garanciji ne priznaju to kao kvar ,znaci ne vrijedi slati?
Ne priznaju kao kvar.
Najbolje im je he..at mater, jel čovjek da 2 cigle da mu na kraju grafa cvili ko parcov cijelo vrijeme !
Upravo to... ja se samo nadam da je istina što kažu da se s vremenom smanji.
To tko ti je rekao ili laže ili nezna. Ništa se s vremenom ne smanjuje.