Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 620.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

i ja cu izgleda stavit accelero,prvi put kupim referentnu bas kad cipu temperatura igra veliku ulogu na performanse.neznam sta s garom onda,banana a?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
Blade Runner31 kaže...

i ja cu izgleda stavit accelero,prvi put kupim referentnu bas kad cipu temperatura igra veliku ulogu na performanse.neznam sta s garom onda,banana a?

ne može stat na tvoj gpu

kradem mine iz minskog polja
14 godina
neaktivan
dery kaže...
Blade Runner31 kaže...

ne može stat na tvoj gpu

ne taj,mislim opcenito cu stavit cim budem imao priliku

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
neaktivan

MSI GTX680 Lightning (HardOCP test)

Dodatni test ove kartice koji je isključivo orijentisan na overklok (na default bios i LN2 bios sa voltage tweak-om). Testirali su na sledećim igrama: Max Payne 3, BF3, Batman:AC i Witcher 2.

Na default bios uz voltage tweak, imamo poboljšanje od 15% u prosjeku, a na LN2 bios rezultati su u prosjeku bolji oko 20% u odnosu na out-of-box 680 Lightning. Overklokovana 680 Lightning (LN2 bios) brža je i od overklokovane 7970 GHz edition nekih 8% u prosjeku. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo review GTX 660 Ti.

GTX 660 Ti

Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
Leopard_st kaže...

Evo review GTX 660 Ti.

GTX 660 Ti

moja GTX 460 uskoro ide u dugo očekivanu mirovinu {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Evo review GTX 660 Ti.

GTX 660 Ti

Ako nije fejk, svakako odličan posao. Super odrađuje gotovo sve igre na 1920x1080 i tu je knap-knap sa HD 7950 3GB. Tek na 2560x1600 malo gubi dah ali još uvijek se super drži, što je i logično zbog sporih 142GB/s propusnosti.

Anyway trebali su ubaciti u test još BF3, F1 2011, DiRT Showdown, Max Payne 3.

17 godina

haha kak ubija 580gtx  da to nije normalno ! bravo NV 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Leopard_st kaže...

Evo review GTX 660 Ti.

GTX 660 Ti

Bilo je rećeno da će imati 256-bitnu sabirnicu, a obični GTX 660 192-bitnu.

15 godina
i šteta što nema OC testova.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

...I skoro niti jedne slike same kartice i platforme na kojoj je testirana. Malo mi je ovo sumnjivo.

14 godina
neaktivan

Vuce mi na fajk, jer nije moguce 24ROP/192bus i 2GB Ram-a sa GK104 hijerarhijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ranko Kukumar kaže...
antimadridista kaže...

...I skoro niti jedne slike same kartice i platforme na kojoj je testirana. Malo mi je ovo sumnjivo.

Kako nema?

klik

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Kako nema?

klik

Slike{#}

16 godina
Ranko Kukumar kaže...
lovac82 kaže...

Kako nema?

klik

Slike{#}

Na drugim recenzijama imaju slike.... klik (page1 i page2)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 21:28 (lovac82).
14 godina

u svakoj igri jača od 7870, u večini i od 7950. ako će cijena biti oko 2300-2400kn, win za nvidiu. amd će još morat snizit cijenu

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Znači gtx 650 kada izađe bi trebala doći između 7770 i 7850?

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Pa ako si pročitao, znaš zašto nema slika !!

13 godina
protjeran
zuper kaže...

u svakoj igri jača od 7870, u večini i od 7950. ako će cijena biti oko 2300-2400kn, win za nvidiu. amd će još morat snizit cijenu

ROFL, AVP je cisti GPU bench pa tu HD7950 vodi za 1FPS, dakle ne jaca nego podjednaka u nekima, da se ispravim :)

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 22:01 (Vegeta).
17 godina
neaktivan

Da, Metro AVP je jedini bench koji se važi, jedino ta igra se igra, rezultati u drugim igrama su totalno nebitno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 21:56 (Penryn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Penryn kaže...

Da, Metro je jedini bench koji se važi, jedino ta igra se igra, rezultati u drugim igrama su totalno nebitno.

AVP=Alien Versus Predator, o cemu ti pricas sinko?

clock2much
15 godina
Vegeta kaže...
zuper kaže...

ROFL, AVP je cisti GPU bench pa tu HD7950 vodi za 1FPS, dakle ne jaca nego podjednaka.

da je ova i jača u AVP-u ti bi opet našao neku igru za procjenu, tipa Metro 2033 i po tom jednom testu zaključio koja je kartica jača, tako da nema smisla, bilo je već takvih slučajeva.

14 godina

i šta sam krivo rekao? nisam rekao sve. ako je u 8 od 10 igara bolja, who wins?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

AVP=Alien Versus Predator, o cemu ti pricas sinko?

Tiskarska greška, navukao si me na Metro. Ugl. zašto prema jednom benchu određuješ koliko je koja brza?

Ako sam u plivanju najbrži u leđno a inače u drugim stilovima sam zadnji to znači da sam opet najbrži?

13 godina
protjeran
Penryn kaže...

Tiskarska greška, navukao si me na Metro. Ugl. zašto prema jednom benchu određuješ koliko je koja brza?

Ako sam u plivanju najbrži u leđno a inače u drugim stilovima sam zadnji to znači da sam opet najbrži?

U vecini je nesto bolja od 7950 prema ovome, naglasak na nesto, u par njih podjednaka ili sitno slabija.Jel ti sad lakse?

clock2much
14 godina
neaktivan
4mal kaže...

haha kak ubija 580gtx  da to nije normalno ! bravo NV 

kad ovaj rewiev vidim, priznajem da mi se digne u gaćama. sex, čisti sex za razumne pare. jel može bolje, ne može! {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
14 godina

Sad samo čekam da vidim koliku cijenu će udariti kod nas. Izgleda da će GTX 660 bit nasljednik GTX 560 Ti modela, bar po cijenama.

14 godina
neaktivan

ako bude 2500-600 kuna, moja je sigurno. a ne vidim zašto ne bi bila cijena takva, jer će vani bit 300 dolara, što na regiju EU iznosi 300 eura, što znači 2300 kuna u EU, a kod nas ovi nemaju niti jedan jedini razloga da dignu cijenu preko 200 kuna, najpohlepniji mogu ić do 300 brijem da će Links biti taj, iako imam namjeru kod njih kupit jer nemam izbora puno u gradu, sve ostale firme su sumnjive pa ću bit prisiljen popušit sto kuna više al šta je tu je. ne znam zašto imaju potrebu dizat cijenu grafičkih, za 200-300 kuna od stvarne cijene jer sigurno oni ko nabavljači u startu imaju popust, i nema mi nikakve logike da onda daju još veće cijene nego što ih nvidija izbaci al to je tako kod nas, ništa čudno i neće se tako skoro promjenit dok god imamo premalo tržište na kojem nema puno trgovaca ovakvih proizvoda koji bi rušili cijene konkurenciju na razumnu razinu. U svakom slučaju moja je gotovo sigurno, do 20.08 ću vjerojatno je stić kupit, ako dođe do tada do nas.

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa ja nevidim smisao da kupiš GTX 660 Ti pored HD 7950 ???? Ako su otprilke podjendakih performansi ( a jesu ), opet HD 7950 ima jedno 40% lufta za clockanje, i ima puno bolju memorijsku propusnost. Mislim, nevidim kako je GTX 660 Ti tu bolji izbor ?? Ajde da košta 2200 ili 2300 kn, onda da. Ali ovako kad imaš za iste novce HD 7950, nikako nebih uzeo onda Nvidiu.

16 godina

tweaktown uvik prvi izbaci osvrt na nove gpu od nvidie jer nisu u dobre sa njima,nije lažan osvrt dapaće bude podjednak sa drugima kad gpu izađe.

Eto ipak je 192bit sabirnica {#}i ako bude cijena jednaka hd7950 onda je amd bolja kupovina.

Drago mi je šta gtx580 ostaje u prašini jer je dokurcija više sa onom monstruoznom cijenom.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 23:34 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice