Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 430.852
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Nvidia Fermi info
Radon435 kaže...

Moj frend ima ove GTX 480 od ZOTAC-a. Ima ih tri komada unutra. Igra Crysis ide čak na 140 - 200 FPS (2560x1600). Inače je ovisnik od video igrama i takvim glupostima. Ma ATI Radeon radi samo "gamerske" grafičke kartice, no nVidia je uvijek bila najjača (ja sam neutralan nisam ni za ATI niti za nVidiu). Ma te ATI i GeForce kartice niš ne valjaju. Najbolja je nVidia Tesla S1070. Sa S1070 može dići Crysis preko 1000 FPS-a (2560x1600).

toliko gluposti na jednom mjestu dugo nisam čuo ni vidio

edit: sve mi se čini da je ovo onaj spamer windows 7

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 13:55 (ATiGamer).
16 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

hahahahahah koji kralj Smijeh

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Nvidia Fermi info

cek i meni koji sam relativno noob na podrucju tih hadwera ovo zvuci ROFLMAO !!!

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD /// WEB SITE http://hcgamer.weebly.com/ !!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nvidia Fermi info

Zašto ste onome luđaku radonu svi dali palac dole,to je tribalo izmozgat.Dobro san se nasmija.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Onda ima 3 referentne GTX 480 a ne one iz linka koje Zotac tek priprema. a sto se tice Tesle... to je racunalo za sebe tak da si zbog svega toga dobio thumbdown

E da i zato sto si rekao da radeoni i geforce nista ne valjaju

Vidim te...
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 14:37 (agent_00klc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
Radon435 kaže...

Moj frend ima ove GTX 480 od ZOTAC-a. Ima ih tri komada unutra. Igra Crysis ide čak na 140 - 200 FPS (2560x1600). Inače je ovisnik od video igrama i takvim glupostima. Ma ATI Radeon radi samo "gamerske" grafičke kartice, no nVidia je uvijek bila najjača (ja sam neutralan nisam ni za ATI niti za nVidiu). Ma te ATI i GeForce kartice niš ne valjaju. Najbolja je nVidia Tesla S1070. Sa S1070 može dići Crysis preko 1000 FPS-a (2560x1600).

Je li ? Taj tvoj frend valjda je zet od direktora HEP-a ? Mora da ima ugovor o izvozu sirovine za neku toplanu... Ajde lijepo odskijaj...

Heh.Manji problem su pare,mislim ima onih koji ih imaju,no razlog zbog čega ja nevijerujem u taj post se zove:Dobavljivost dotične grafe i ktome još tri komada.

Radon 435:Tesla če slabije vrtit Crysis nego gForce GTX480 zbog drivera koji su pisani za  rendiranje,računanje,itd,dok na gForece grafama driveri su pisani primarno za gaming.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 14:49 (microman).
15 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Onda ima 3 referentne GTX 480 a ne one iz linka koje Zotac tek priprema. a sto se tice Tesle... to je racunalo za sebe tak da si zbog svega toga dobio thumbdown

E da i zato sto si rekao da radeoni i geforce nista ne valjaju

Zasto sam rekao da radeoni i geforce ništa ne valjaju? Ma non-stop rade nešto novo i bolje i natjeću se. Skupe su ko sam vrag. Nikad kraja. Sve je to skupo i... tako dalje.

P.S. Pa on je naručio u 3. mjesecu i oni su mu javili da će mu dostaviti 29.04.2010. i stvarno mu dostavili, no danas viđam da izlazi 10.05.2010. Ja sam inače njega upoznao kada sam bio u Rijeci i crko mi laptop i ošo ja u njegov servis i tako se upoznali.

P.S. (2) Zašto bih se ja pravio frajerom? Zašto? Samo sam rekao koliko to barata na Crysis-u i ništa više. Nisam mislio ništa loše.

Novak na Bug Forumu
15 godina

sinko rade muci, crnis se neistinito, pokrenut ces ode svadu radi toga sta mislis da si pametan pa ces dobit ban ti i jos neko ko se pocne svadat s tobom, naravno da ce se natjecat, stace se gledat, sta ti imas doma kad su ti geforce i radeon smece, intelovu integrirku??, bilo bi najbolje da umuknes lagano.

17 godina
odjavljen
microman kaže...
Rhodin kaže...

Pa naravno da benchovi idu na stock taktovima.Ako imaš prijedlog koje CUDA aplikacije bez problema ubacim u test.Stavi mi linkove od par CUDA aplikacija.

Driveri su 10.4 za AMD/ATI i 197.55 za GTX470.Več imam sve isplanirano,samo čekam da mi iz ADM-a dostave Thermaltake Element S.Naprosto više nemogu gledat šumu kablova u ovom mojem CM690.Danas sam zavo ADM i rekli su da je kućište poslano i da dolazi sutra ili prekosutra.

gtx 470 bi uskoro mogla prestignut 5870,već je sad blizu a u nekim igrama i bolja

izlaskom novih nvidia drivera, gtx 470 će prešišat 5870,a i cijene bi mogle počet padat jer je još uvijek preskupa(kod nas pogotovo)

17 godina

novi atijevi driveri po defaultu ne donose bolje rezultate? Smijeh oni su imuni na to? Belji se

a i refresh aktualne serije će napravit dosta pomutnje.. cijenovno i u performansama..

da je bar ovaj gtx470 nešto jeftiniji (oko 2000kn), bio bi to dobar pick..

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

sinko rade muci, crnis se neistinito, pokrenut ces ode svadu radi toga sta mislis da si pametan pa ces dobit ban ti i jos neko ko se pocne svadat s tobom, naravno da ce se natjecat, stace se gledat, sta ti imas doma kad su ti geforce i radeon smece, intelovu integrirku??, bilo bi najbolje da umuknes lagano.

Pa... šta imam Radeon ili GeForce? Imam GeForce 9500 GT. Ja se ne želim svađati i nisam takav tip. Samo sam rekao, a vi mene napali jer sam nešto rekao. Mršti seMršti seMršti se

Novak na Bug Forumu
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

novi atijevi driveri po defaultu ne donose bolje rezultate? Smijeh oni su imuni na to? Belji se

a i refresh aktualne serije će napravit dosta pomutnje.. cijenovno i u performansama..

da je bar ovaj gtx470 nešto jeftiniji (oko 2000kn), bio bi to dobar pick..

Sa mojom Radeonkom se nije ništa bitno promijenilo od Catalyst 10.2.I ako ima kakvih promijena onda su to sitni postoci.Dok Nvidia je svoju GTX470 uspijela prebaciti iz sijene HD5850(na početku je čak i ona bila nešto brža) za vrat HD5870.A to nisu mali postoci.Također se može dogoditi da nove revizije drivera neče prestati bacati toliko agresivne pomake.Uglavno za GTX470 se zna da puše za vratom HD5870,no mene zanima u kojoj je situaciji GTX480,dal je i ovdije nvidia uspijela održat svoju riječ da če GTX480 moc konkurirat HD5970.Nemora GTX470 biti 2000kn da bi bila dobar pick.Dovoljno je da samo prati omijer preformansi/cijena,a pošto je GTX470 preformansama blizu HD5870.za očekivati je da če i cijenovno biti blizu.No dogodilo se suprotno,HD5870 je brži i u puno slučajeva jeftiniji(pogledaj LINKS,ADM,PROTIS),umijesto da je GTX470 nešto jeftiniji od Bržeg protivnika.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 17:17 (microman).
15 godina
neaktivan
Radon435 kaže...
athlon64 kaže...

Pa... šta imam Radeon ili GeForce? Imam GeForce 9500 GT. Ja se ne želim svađati i nisam takav tip. Samo sam rekao, a vi mene napali jer sam nešto rekao. Mršti seMršti seMršti se

Napali smo te jer pričaš gluposti

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Radon435 imas ti dozvolu za lovačke?  Smijeh

Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina

nemoj sad samo pokretat raspravu, to je zadnje sto nam treba, napali smo te jer govoris gluposti: citiram: radeon i geforce su smece..., to su jedine grafe koje postoje, nemos rec da su smece jer ih nemas ni usporedit s cim da bi reko da su smece lol, 2. stvar reko si da tesla drzi crysis na 1000 fps, lol odakle ti to sranje, tesla nije namjenjena za igre i davala bi vjerovatno losij fps od neke  5870.

15 godina
neaktivan
vixx kaže...

Radon435 imas ti dozvolu za lovačke? Smijeh

Dobra, dobra,.. već se dugo nisam ovak nasmijal na forumu. Fora je na mjestu,, svaka čast

!!alkoholom protiv droge!!
15 godina

hah da stvarno dobra hahahhahaah

15 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info
Nemojmo uspoređivati kruške i jabuke.GTX480 je single gpu,a hd5970 je dual gpu.
Što se tiče stanja između gtx470 i hd5870,ako je toliki pomak od početka,tko zna kakav će biti za koji mjesec.

0 0 hvala 0
17 godina
AdriTheGamer kaže...
Nemojmo uspoređivati kruške i jabuke.GTX480 je single gpu,a hd5970 je dual gpu.
Što se tiče stanja između gtx470 i hd5870,ako je toliki pomak od početka,tko zna kakav će biti za koji mjesec.

nemojmo se ni novcima razbacivati  Namigiva

za koji mjesec  u tehnologiji sve ode naprijed i niko se neće ni sjećati kaj je bilo tamo prije 3-4 mjeseca..

17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Kod Zotacove kartice zakon mi je i 'cijena još nije poznata' dio Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nvidia Fermi info

nema jos nvidia hd5970

LINK

LINK

LINK

Videi su stari dva-tri dana, driveri su 10.4 i 197.41

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nvidia Fermi info

Pali pilu

jel mi se to čini ili ipak cijene padaju

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

Pali pilu

Samo neka one padaju i padaju......jedva cekam da se neke stvari posloze i da krenem u novu koupovinu....slatke "brige"... Cool

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
odjavljen
win32 kaže...
M4X kaže...

Pali pilu

Samo neka one padaju i padaju......jedva cekam da se neke stvari posloze i da krenem u novu koupovinu....slatke "brige"... Cool

tebi netreba još ništa ako imaš 4870*2.čekaj novu seriju od amd/nvidie

16 godina
Nvidia Fermi info

Ja sam reko, vidjet refresh ATI-a oko Božića ili slijedeći Uskrs kad to padne, pa eventualno još koji mjesec da izađe 6xxx, onda uzet šta valja od HD5xxx serije koja bi tad trebala drastično past.... naravno, osim ako 6xxx ili šta već nVidia do tada smisli bilo drastično bolje, iako, po svemu sudeći, ne bi trebala biti astronomska razlika, a obje generacije će biti dx11

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

naravno, osim ako 6xxx ili šta već nVidia do tada smisli bilo drastično bolje, iako, po svemu sudeći, ne bi trebala biti astronomska razlika, a obje generacije će biti dx11

meni se sve cini da ce dx11 boom biti tek za 2 generacije, odnosno sa 7xxx serijomIznenađen

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

nemoj sad samo pokretat raspravu, to je zadnje sto nam treba, napali smo te jer govoris gluposti: citiram: radeon i geforce su smece..., to su jedine grafe koje postoje, nemos rec da su smece jer ih nemas ni usporedit s cim da bi reko da su smece lol, 2. stvar reko si da tesla drzi crysis na 1000 fps, lol odakle ti to sranje, tesla nije namjenjena za igre i davala bi vjerovatno losij fps od neke  5870.

Zapravo jedan lik je i testirao i stvarno radi. Pokrenulo se na onom benchmarkeru ili kako već na 1000-1100 FPS-a.

Novak na Bug Forumu
15 godina
neaktivan
Radon435 kaže...
athlon64 kaže...

Zapravo jedan lik je i testirao i stvarno radi. Pokrenulo se na onom benchmarkeru ili kako već na 1000-1100 FPS-a.

ajd ne kenjaj, 1000FPS na crysisu nije moguće dobiti ni da inmaš 2x5970+i7 980x @5GHz  24GB rama, i da su sve postavke na low

!!alkoholom protiv droge!!
16 godina
odjavljen
mrog 33 kaže...
Radon435 kaže...
athlon64 kaže...

ajd ne kenjaj, 1000FPS na crysisu nije moguće dobiti ni da inmaš 2x5970+i7 980x @5GHz  24GB rama, i da su sve postavke na low

S tom konfom bi mogao dobit fps-a da makneš jednu nulu.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
15 godina
vexx5555 kaže...
mrog 33 kaže...
Radon435 kaže...
athlon64 kaže...

S tom konfom bi mogao dobit fps-a da makneš jednu nulu.

Ma kada je to odradjeno na tom komadu softwarea koji je gore podebljan onda je sve moguce...cak mi se cini i da se je prevario pa nije 1000 nego 10 000 fps-a...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice