NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 2.762
|
čitano: 273.688
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
forumaš kaže...

Pa nebu mi prva, imao ps1, ps 2 i ps4  a pc bu tu za stare igre ako se zaželim. Imam ogromnu kolekciju pa šteta ne reprizirati ak mi dođe.

imao sam i ja ps1 i ps2, nikad duže od pola godine dok ne bi izigrao što mi se sviđalo pa prodao

pa uzeo komp, odigrao opet gta san andreas i skužio da mi je najveći problem kontroler koji mi nikako ne paše za pucanje, bilo kakvo

od tada ne pomišljam na konzolu, što ne znači da neću promijenit mišljenje za par godina

kako god, odavno sam skužio da ne jebem korporacije i njihov marketing, iako priznam da nekad ispadnem naivan ko francuska sobarica 

15 godina
Kad već spamamo čekam još koju godinicu, moguće sa novim konzolama, da kinezi sruše cijenu 4K projektorima, pa fino ubodem jedan jer input lag je već pristojan na "gaming" projektorima i onda ove konzolaške igre na 200" :D
15 godina

Baš sam se pitao jesam li prestar ili preneuk za ovo. Vidim da nisam jedini.

PSN - darklydexter
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Tramp je ludak i možda čemo plakat za ovim cijenama.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Horned Reaer kaže...
Netko pare ostavi u birtiji , netko na cigarete, neko na kurve a netko na upgrade pc !! Ako slucajno žena prigovori na trosak neka procjeni koja joj je najbolja od opcija 🥳

Dodaj jos kocku i igre i eto mene. Jbg, zivot je samo jedan treba ga iskoristiti..

Éire
16 godina
Evo malo friskih cijena na idealo.de
Intel 80286
Moj PC  
2 0 hvala 0
3 godine
Horned Reaer kaže...
Evo malo friskih cijena na idealo.de

angebote for dummies

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

To su kartice sa AI chipom, ne mogu biti besplatne 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
forumaš kaže...
 Rekel sam da nakon stalkera 2 mogu komotno prestat sa gamingom,  tak da mi sve ovo bude sve manje falilo. 

Konzolica i pet šest igara godišnje uvrh glave preko game passa ili sony pa ih i platim, nije previše. Ne vrijedi ovo danas više od toga...konzolica i sedam godina mira 😀

Pa nebu mi prva, imao ps1, ps 2 i ps4  a pc bu tu za stare igre ako se zaželim. Imam ogromnu kolekciju pa šteta ne reprizirati ak mi dođe.

Ti si premator da se i sada igraš, a konzole su za djecu, dosadan si sa tim tvojim prđenjem o konzolama, kupi je i odi na HCL forum, ne gnjavi tu prave hardcore gamere i elitu. 

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Ja sam samo sirotinja, matora sirotinja  a kožnati nek mi sisa malu ćunu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

Idem se samozapaliti ispred dućana, stajat ću pored nit' su labudovi šatora age hasanage koji planduje u redu za karticu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2025 8:27 (notloB).
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Evo kod nas u AT jedino Alza.shop prodaje ima jos po 2000e MSI i PNY.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sad ce i 4080 ici gore sa cijenom jer ljudi ni to nece moci kupiti , a sranje sa dobavljivosfi kartica mozda bude kroz cijelu godinu
Intel 80286
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ionako je bojkot a grafičku karticu ionako ne možeđ namazati na kruh, ne trebaju nam, čim pišemo tu i imamo slike na ekranu nekakvu valjda imamo, bude to sve ok, nek smo živi i zdravi 

3 godine
MGloc kaže...

Evo kod nas u AT jedino Alza.shop prodaje ima jos po 2000e MSI i PNY.

Refrešaj stranicu, to su prošlogodišnje fg cijene, aktualne su nove mfg cijene.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2025 9:37 (notloB).
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Bome za vrijeme majning krize mi je bilo žao ljudi ali sad ni malo, Trump samo hrabro. Trpaj carine, jer tvoji ameri misle da carine plaćaju druge zemlje a ne sami kupci 

TSMC diži te cijene slabo je to, Baba Su ne izbacuj ništa, smo pričaj da nešto imaš ali pričkaj barem godinu dana 

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

Ljudi moji, maj pipl.

Vidim da vas većina ima solidne, ako ne dovoljno kvalitetne kartice za današnje igre.

Pričekajte kraj godine, ili početak sljedeće. Doći će cijene na svoje, "tako mi ... "

A opet, što bi igrali s novim karticama ?

Ponavljali bi stare igre. To možete i sa sadašnjim karticama.

Novih kvalitetnih igara bude tri godišnje, pobornicima FPS-a možda dvije.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2025 9:30 (Zaporožac).
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
Zaporožac kaže...

Ljudi moji, maj pipl.

Vidim da vas većina ima solidne, ako ne dovoljno kvalitetne kartice za današnje igre.

Pričekajte kraj godine, ili početak sljedeće. Doći će cijene na svoje, "tako mi ... "

A opet, što bi igrali s novim karticama ?

Ponavljali bi stare igre. To možete i sa sadašnjim karticama.

Novih kvalitetnih igara bude tri godišnje, pobornicima FPS-a možda dvije.

Osim ak trump ne rokne tarife EU (a kak je rekao, definitivno bude), onda bude kuku lele, RTX 5080 5k€ na akciji

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Evo sad je izašao spiderman 2, kamilica ak je isključen RT po pitanju zahtjevnosti. Uskoro dolazi TLU II za koju bu valjda jedino bitno imati dovoljno vrama, onda dolazi novi Doom a za dalje bumo vidli. Nije da nema igara, ima i te kako.

Samo ne vidim neki problem da nam za to treba FGX4...tak da je učestala kupovina hardvera više sport sam po sebi nego alat za igranje igara.

https://en.gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/marvel-s-spider-man-2-test-gpu-cpu

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2025 10:01 (forumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Probao sam Cyberpunk i Alan Wake 2 sa novim transformer dlssom i moj dojam je da sada performance dlss nije ravan ili bolji od prijašnje quality postavke.

I sad mi sve nekako djeluje više soft...kao da je dodano više postprocesinga,nisam baš fan ovog novog izgleda.

Meni je najdraži bio supersampling u PC igrama,kad bi interno nabrijali rezu igara iznad onoga što ekran može prikazat pa bi dobili onaj bistri,detaljan,oštri prikaz na ekranu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
forumaš kaže...

Evo sad je izašao spiderman 2, kamilica ak je isključen RT po pitanju zahtjevnosti. Uskoro dolazi TLU II za koju bu valjda jedino bitno imati dovoljno vrama, onda dolazi novi Doom a za dalje bumo vidli. Nije da nema igara, ima i te kako.

Samo ne vidim neki problem da nam za to treba FGX4...tak da je učestala kupovina hardvera više sport sam po sebi nego alat za igranje igara.

https://en.gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/marvel-s-spider-man-2-test-gpu-cpu

U Spidermanu 2 jednostavno moraš imat uključen RT za refleksije jer je igra dizajnirana na taj način,možeš ti to isključiti ali gubi se previše u izgledu.Iz nextgen izgleda ideš u lastgen.

15 godina

Ja sam lastgen sirotinja igrač, za mene ne postoji RT.

4K, FSR performance, high detalji, HDR mini led 65" i mila majka

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2025 11:43 (forumaš).
12 godina
forumaš kaže...

Ja sam lastgen sirotinja igrač, za mene ne postoji RT.

Ta tvoja grafa može vrtit RT refleksije u Spidermanu 2 bez problema.

Ili kupi rtx5080

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Može ali ne želim, gasim RT u svim igrama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Kod nas su se rasprodale ove dostupne po 1900€. Znak za trgovce da dižu cijenu.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

jeftinije je kupiti ps5 za te portove nego novu grafu, just sayin. kome treba vise od 60 fps-a za takve igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
forumaš kaže...

Može ali ne želim, gasim RT u svim igrama.

Bojkot!

13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Interesantno da 7900XT koja kosta oko 700e puno bolja od 4070 super 12gb čak je u rangu 4080s.

Čini mi se da ce se obestinit ono što je Horned napisao par postova prije ici ce i 4000 serija cijenom gore.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2025 11:59 (MGloc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cijeli kompjuter mi troši valjda 220w 7600x na -40co 65w limit + rtx 4070 sa power limitom na 70% 140w ne padaju mi na pamet ove 300w+, a sve su preko. Tih, hladan efikasnost na max njam za igrice.

2 0 hvala 0
17 godina

70% power limit 

Kupio sam automobil sa 100ks no vozim se po gradu pa mi je dosta i 70ks budemo ga malo limitirali- to je najblaže što sam mogao kao usporedbu iznjeti. Kao i ova nova tehnologija u automobilima što gase 2 cilindra, ne miriše nikako, smrdi dapače....

No ekonomičan si nema šta, svaka bi te majka za zeta poželjela 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice